Şimdi Ara

singed build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • singed oynamaya başladım. iyi gidiyo ama hep karşı takıma göre hep hp+mr yada hp+armor kasıyorum. sonradan passiveini pek kullanmadığımı farkettim. bu passivei en etkin şekilde kullanmak için nasıl bi build önerirsiniz?

• Rod of Ages ve Frozen Heart gayet geçerli oluyor .
  • mercury's treads
    rod of ages
    frozen heart
    force of nature
    sunfire
    banshee
  • ben nedense Rylai almayı baya sevdim singed ile. Çok iyi oynamam. Öğrenmeye niyetliyim ve öğreniyo gibiyim de kesin olarak bu işine yarar denicek tek item ilk 20 dk içinde alabiliceksen rod of ages derim. -20 dk'dan sonra almanın anlamı pek yok, 20 dk da roa bitircek kadar farm yapamadıysan o oyun 30-35 görmez büyük ihtimal. Tabi her 2 tarafta güzel gidemiyosa ayrı da anladın dediğimi-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 28 Ağustos 2011; 16:58:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

ben nedense Rylai almayı baya sevdim singed ile. Çok iyi oynamam. Öğrenmeye niyetliyim ve öğreniyo gibiyim de kesin olarak bu işine yarar denicek tek item ilk 20 dk içinde alabiliceksen rod of ages derim. -20 dk'dan sonra almanın anlamı pek yok, 20 dk da roa bitircek kadar farm yapamadıysan o oyun 30-35 görmez büyük ihtimal. Tabi her 2 tarafta güzel gidemiyosa ayrı da anladın dediğimi-

rylai's alınca kimse kovalamıyor seni iyi olmuyor o zaman
  • hepinize teşekkürler dediklerinizi deneyeceğim.
    bir de warmog's u kimse söylememiş kasmam yanlış mı singedde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

ben nedense Rylai almayı baya sevdim singed ile. Çok iyi oynamam. Öğrenmeye niyetliyim ve öğreniyo gibiyim de kesin olarak bu işine yarar denicek tek item ilk 20 dk içinde alabiliceksen rod of ages derim. -20 dk'dan sonra almanın anlamı pek yok, 20 dk da roa bitircek kadar farm yapamadıysan o oyun 30-35 görmez büyük ihtimal. Tabi her 2 tarafta güzel gidemiyosa ayrı da anladın dediğimi-

rylai's alınca kimse kovalamıyor seni iyi olmuyor o zaman

ama teamfight girince en azından MR kasmış olsalar bile biraz daha utilty ekliyosun? HP/AP falan da iyi de bilmiyorum
    Edit: Rylai's i de Dyrus da gördükten sonra denemeye karar verdim ben, baya iyi de sonuç aldım bilmiyorum. -Önceleri direk troll'lemek için alıyodum 0 6 0 yapıp geziyodum böyle adamlara atlıyodum falan. Şimdi yeni yeni düzgün oynayalım bunu ya güzel champ aslında modunda oynuyorum, Nidalee öldü malum.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 28 Ağustos 2011; 17:08:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abyssal scepter öneririm. Core buildin Rod of ages abyssal scepter ve frozen heart. Kalanı rakibe göre. Bot olarak sorcerers swiftness ya da mercury al. Singed zaten late gamede direk win getiren bir champion. Oldukça güçlü hatta ultisine gelen remake sayesinde OP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Abyssal scepter öneririm. Core buildin Rod of ages abyssal scepter ve frozen heart. Kalanı rakibe göre. Bot olarak sorcerers swiftness ya da mercury al. Singed zaten late gamede direk win getiren bir champion. Oldukça güçlü hatta ultisine gelen remake sayesinde OP.

ultisindeki " crowd control reduction for 25 seconds." ne oluyor onu anlayamadım. benim ezik ingizlicemle çevirince topluluk kontrolü gibi bişey oulyo
  • Stun slow silence gibi şeylerin süresini azaltıyo 25 saniyeliğine. Yani rakip sana 2 saniyelik stun atıyo diyelim o 2 saniye oluyor sana 1 saniye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Abyssal scepter öneririm. Core buildin Rod of ages abyssal scepter ve frozen heart. Kalanı rakibe göre. Bot olarak sorcerers swiftness ya da mercury al. Singed zaten late gamede direk win getiren bir champion. Oldukça güçlü hatta ultisine gelen remake sayesinde OP.

ultisindeki " crowd control reduction for 25 seconds." ne oluyor onu anlayamadım. benim ezik ingizlicemle çevirince topluluk kontrolü gibi bişey oulyo

tenacity gibi mercuryste de var. stun, slow falan onlarin suresini azaltir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.