ayağı ile koltuğa dayayıp sallayanlar olabilir sanırım. (başıma gelmedi Allahtan ) SADECE FİLME konsantre olunca yok cips sesi yok konuşuyorlar yok yiyişiyorlar falan pek etki etmiyor (iyi bir film için geçerli )ama filmde iş yoksa yanındaki kafasını kaşısa sinir eder sanırım.
İlkokul öğrencileri tabii ki ses yapıcaktır, anlayış göstermekte fayda var. Fakat benim tek sinirimi bozan; sinemada telefonuyla oynayan adam modeli. Bir kere bakabilirsin, hadi en fazla 2 kere baktın ama bütün film boyunca mesaj çekilmez ki. Senin yaptığın resmen filme saygısızlık.
quote:
Orjinalden alıntı: HydroAcidX
Fazla konuşanı hiç sevmiyorum
Ben konuşanı sevmiyorum
Film hakkında yorum yapan yaşlı kesim.
Bi de her halta kızan tipler var arkadan çıt çıkar o bağırır lütfen sessiz olalım! O kadar insanın ağzından çıt çıkmaz niyeyse o olaydan acayip rahatsız olur Hep te aynı insandır filmini izle ta arkadaki olaydan sanane.Kendini sinema kültürüyle elitlemeye çalışmış karaktersizlerdir bence bunlar. Cips mısır falan bende sevmem gereksizdir artık araları hiç sevmem resmen insanın konsantresini bozuyorlar sanki tv izliyoruz. Ve benim biri yanımdayken yaptığım yorum meselesi kendimden de nefret ettim bu yüzden.
-Filmin sonunda alkis tutanlara, -Film hakkinda iste simdi su olacak, birazdan bu olur gibi bilmislik taslayanlara, -Arkadas grubu ile gelip, ortaligi lunaparka cevirenlere, -Sinemaya film izlemeye gelmeyip, sevgilisi ile oynasmaya gelenlere...
Sinir oluyorum.
Filmi daha önce izlemiş fakat sevgilisiyle tekrar gelip tam heycanın doruğa çıktığı anda, "aşkım bu cocuk zaten sonunda ölüyo" diyip, yetmeyip bi de sesini yükseltenlere...
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
Filmi daha önce izlemiş fakat sevgilisiyle tekrar gelip tam heycanın doruğa çıktığı anda, "aşkım bu cocuk zaten sonunda ölüyo" diyip, yetmeyip bi de sesini yükseltenlere...
Katılıyorum
İlk önce her şeye kahkahalarla gülen tiplerden hoşlanmıyorum. Komik bir şeye gülersin tamam da çok fazla abartanlar var. Sonra da film devam ederken cep telefonu çalan ve konuşanlardan, çatır çutur mısır yiyenlerden de hoşlanmıyorum.
Böyle patates kafalı tipler olur ya önüne geçer .Arka koltuk ne kadar yukarda olursa olsun onun kafası araya hep girer..Yada mızmız bitane sevgilisi olan bir şahsın o kızın afedersiniz kuçu su gibi ay şöyle yap ay şuun al yanına demesi..İzmir de bolca var bu 2 insan modelinden
bazıları da fragmandan bildiği replikleri zamanı gelince mal gibi filmde söyliycek olan adamdan önce söyleyip mutlu olur o an oraya gömesim gelir
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Çok önceleri benzer bir konu için cevabımı atmıştım. Buraya da aktarayım.
1-) Sinemadan zerre anlamadan beylik laflar edip yanındakilerin ilgisini çekmeye çalışan asalak tipler. 2.) İstediği hareketli sahneleri göremeyince off puff edip beni deliye döndüren transformers metamorfozları. 3.) Telefonunu zırt pırt açıp güzelim karanlığın içine eden ışıklı montofonlar. 4.) Bostvana'nın kurak çayırlarından gelip sıpasını kaybetmiş eşek kıvraklığıyla popcorn yiyen fast-food veletleri. 5.) Görgüsüzlüğünü popcorn ile sınırlı kalmayıp Ruffles ve benzeri bilumum cipslerin poşet sesleriyle ispata kalkışan kutsal idiotlar. 6.) Bir tanesi yetmezmiş gibi grup halinde önümde oturan ve uçarı ebatlarıyla ıstranca dağlarını andıran mandolin kafalı görüş engelleyiciler. 7.) Bilet numarasına göre oturmayıpta gördüğü ilk kızın yanına oturan ama uyarı gelince hödüğe dönen safarizedeler. 8.) Kaynamış deve yahnisi yediği her halinden belli olan cool yankeeler. 9.) Bunları birarada görebilmek korkusunun bana verdiği intihar düşüncesiyle filmden hiçbirşey anlayamamama vesile olan kelaynaklar.
Supersin hocam aynen katılıyorum
koca kafalılar, uzun boylular, şişmanlar, ıvır-zıvır yiyenler, öksürenler, hatta insanlar
quote:
Orjinalden alıntı: Beyazspace
Sinemada sizi en çok sinirlendiren insanları soruyorum arkadaşlar. Beni en çok yetişkin filmine çocuklarını getiren ve yüksek sesle konuşup dengesiz hareketler sergilemelerine izin veren bilinçsiz ebeveynler sinirlendiriyor.
aynen bu tanıma uygun insanlarla bir kere rast geldim ve kendimi tutamayıp bagırmıştım. sonra ne mi oldu; çocuk filmin sonuna kadar çıt çıkarmadı
ama şimdiki aklım olsa böyle bir şey yapmam tabiki.
filmi anlamayanları,anlamayana anlatmaya çalışan tipleri,olur olmaz yerde ehehehehe gülen tipleri,
hehe bizim semtte kent sineması var haftaiçi nerdeyse 3-5 kişiye oynatıyo filmi istediğin yere otur off sizin dertler filan kompe kayboluyor
Bu pek fazla başıma gelmedi de geçen filme gittiğimde kadının teki elinde bir poşetle gelmişti. Sürekli içinden bir şeyler alıyor ama nasıl ses çıkıyor nasıl ses çıkıyor anlatamam. Bir de öküz gibi mısır cips yiyenlere sinir oluyorum bazen fark etmesek de bir gün sadece mısır yiyenlerin sesini dinledim acayip ses çıkıyormuş ya.
Konuşanlar, sesli şekilde popcorn sömürenler, korku filmlerinde en gergin sahnelerde protez beyniyle karizma yaptığını sanıp gülenler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme