Şimdi Ara

Sinema Sistemine Harici Subwoofer Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Başlıktada belirttiğim gibi harici 30-38 cm arası bir subwooferı örneğin pioneerin 400 Rms 1000 watt serisi, bunu 5-1 ev sinema sistemine bağlamam mümkün mü.Fiziksel olarak mümkün olacagını biliyorum fakat bundan ses alabilir miyim. Dvd playeri var amfi görevi görüyor. Arkasında 6 adet ses cıkışı mevcut. 5 adet kule ve 1 adet subwoofer girişi var. Her çıkış 166 Watt/rms yazıyor. Toplamda 1000 RMS gücüne sahip olduğu yazıyor tabi bu tek çıkıştan değil sanırım tamamının verdiği ses diye geçiyor kitapcıkta. Şimdi ben herhangi bir subwooferı alıp bu dvd playerın subwoofer çıkışına baglarsam alacagım ses ne değerdedir. 166 watt bir subwoofer için yeterli midir ? Ve aldığım bası kaynak yaparak kabloları ikisini birdenm aynı subwoofer çıkışına baglayabilir miyim ?

• Sinema sisteminin marka/modeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

Sinema sisteminin marka/modeli?

Philips htd5570/12
  • Bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?
  • +up
  • özelliklerinde pasif subwooer kullanıldığı yazıyor
    var olan sub çıkarılıp başka takılsa çalışacaktır
    fakat o sistemlerde 1000w çıkış olamaz
    ürünün sitesinde güç tüketimi 105w yazıyor
    farklı sub bağlanacaksa diğeri çıkarılmalı
    yüksek seslerde sorun çıkabilir
  • Eğer 166 watt rms diyorsa 12watt falandır.
    Bence denemeyin bile düzgün ses çıkmayacağı gibi amfi elinizde kalabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DIGITURK'e Ses Sistemi Bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    PS4 SİNEMA SİSTEMİ BAĞLAMAK.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler cevaplarınız için.Ama denonun 2.500 liralık anfisinde bile çıkış gücü 184 Rms yazıyor.Bunda 164. Peki ona baglanıyorda acaba buna neden baglanmıyor ?
  • denon amfi ile sizdeki cihaz kıyaslanamaz ki
    onda trafo var ve 184 w veriyordur
    sizdeki cihazın kategorisi farklı
    üzerinde yazan değerler gerçek değil
    ondan güç beklemeyin
  • Denon u sadece kutusunun üzerindeki Watt değerlerine bakarak satın alanlar olmadığı için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Denon u sadece kutusunun üzerindeki Watt değerlerine bakarak satın alanlar olmadığı için

Dostum ben sadece oraya bakarak kıyaslama yapmadım.Ben de biliyorum o tip anfilerin bunlarla kıyaslanamayacağını. Daha önceden Pioneerın ev anfisini kullanıyordum.Bir süre ara verdim bozulunca.Şimdi ev sinema sistemi aldım ve aklıma takıldı acaba buna subwoofer bağlasam çalıştırır mı diye. Yada merak ettiğim şey bu ev sisteminin subwoofer girişine ne kadarlık bir güce sahip bass bağlayabilirim. Merak ettiğim konu bu. Aaslında öğrenmek istediğim detay şu, örneğin subwoofer 300 Rms ise ben bunu en az 300 Rms çıkış gücüne sahip bir anfiye mi bağlamam lazım. Olay tam olarak bu. Yani hangi değere göre hangi değeri baz almalıyız.

• Ilk konu ev sinema amfileri subwoofer çalıştırmaz sadece sinyal transferi yapar subwooferların kendi amfileri vardır. Biz aktif subwoofer olarak adlandırıyoruz.
    Sadece gipgiriş seviyesi tek karton kutuya sığacak şekilde paketlerde satılan setlerde pasif subwooferlar vardır. Ona da şanslıysan 16cm bir sürücü koyarlar 10watt yeter onu tıngırdatmaya.
    Şimdi Kalkıp 30cm bir araç bası bağlarsan o amfiye çıkışları yanar muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.