Şimdi Ara

sinema sistemi ile ses sistemi arasındaki farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var stereo bir sistem alıcam, aynı paraya hoporlör sistemi alsam 80 wattlık bir sistem alıcam, sinema sistemi alsam 800 wattlık nedir bu cinema sistemi ile ses sistemi arasındaki watt farkı

• quote:

Orijinalden alıntı: alikaptan

Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var stereo bir sistem alıcam, aynı paraya hoporlör sistemi alsam 80 wattlık bir sistem alıcam, sinema sistemi alsam 800 wattlık nedir bu cinema sistemi ile ses sistemi arasındaki watt farkı

Merhaba hocam öncelikle sistemi ne için kullanacaksınız ona göre yönlendirelim birde watt olayına takılmayın 800 watt lar hikaye bir kere bende 30x2 stereo amfi var sesi çeyreğe anca açıyorum o değerlere kanmayın :)
  • hmm, hocam ben pc ye takıp kullanıcam geçen sene 5+1 samsung cinema sistemi vardı bende pek memnun değildim 1000 watt tı sözde ama öyle ortalığı inletmiyordu, şidi 2+1 almayı düşünüyorum ama yüksek watt lı sistemler 500 tl nin üstünde ( yüksek dediysem 100 watt filan) ama aynı paraya cinema sistemi almaya kalksam 1100 watt bile var. Esasında benim sormak istediğim benim daha önceden kullandığım 1000 wattlık samsung 5+1 cinema sistemiydi, şimdi 80 wattlık bir creative 2+1 alsam aynı güçte ses alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikaptan

hmm, hocam ben pc ye takıp kullanıcam geçen sene 5+1 samsung cinema sistemi vardı bende pek memnun değildim 1000 watt tı sözde ama öyle ortalığı inletmiyordu, şidi 2+1 almayı düşünüyorum ama yüksek watt lı sistemler 500 tl nin üstünde ( yüksek dediysem 100 watt filan) ama aynı paraya cinema sistemi almaya kalksam 1100 watt bile var. Esasında benim sormak istediğim benim daha önceden kullandığım 1000 wattlık samsung 5+1 cinema sistemiydi, şimdi 80 wattlık bir creative 2+1 alsam aynı güçte ses alabilirmiyim?

merhaba hocam sizi anladım crative t3 modelinden bahsediyorsunuz herhalde bence o kadar gümbür gümbür ses vereceğini zannetmiyorum ama denemek gerekir eğer amacınız film ise avr+hoparlör alın gümbür gümbür dinleyin müzik öncelikli ise stereo amfi+hoparlör alın birde bütçe belirtin ona göre bir şeyler bakalım :)

• her ikisinide yapıcam filmde müzikte ama şöyle bası vurdumu ortalık inlesin 2+1 düşünüyorum 400-500 tl civarı olabilir max
  • Temiz 2.el bulabilirseniz altec lansing fx 5020 alın, dua edersiniz. Thx sertifikaya da sahip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.