Şimdi Ara

Sineklerin Kanadı Yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazar: Murat Aydın
    Sayfa:170

Sineklerin Kanadı Yoktur

Üç gün önce ikinci adam yayınları tarafından yayımlanan 170 sayfalık roman. Yazar, ölümün insan üzerinde ki egemenliği, eksik kimlik, yapılandırılamayan ve örgütlenemeyen gerçek, ahlak safsatasının saçmalık oluşunu güzel bir şekilde işlemiş. Kitap ismiyle son derece ilgi çekiyor ve harikulade bir ironi var. Arka kapak yazısıyla daha ilk bakışta okuyucuyu büyülüyor. İçine girdiğinizde ise daha farklı bir yazım tarzı ve üslup ile karşılaşıyorsunuz. Yer yer sert, bazen yumuşak, bazen ezik ve midesi bulanan bir adamın ruh haline sokuyor sizi. Son sayfadaki diyalogda ise ister istemez neşeleniyorsunuz ve yazarın ruh haline hayran oluyorsunuz. Tavsiye ederim.

Arka kapak yazısı;

Oysaki her şeye güvenim tamdı. Her şey elle tutulurken, her şey somut bir haldeyken yaşamaya karşı hep bir özlem doluydum. Uyuyup, uyandığım her gün. Şimdi her şey paramparça mı olacak? Belki de bana yardım edebilecek tek şey sensin. Belki de bana gerçek bir kalıbı yalnızca sen verebilirsin. Her şeyi berbat etmeden, bana dünyayı kabul ettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihsser -- 29 Haziran 2013; 19:18:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.