Şimdi Ara

Sinekkaydı tıraşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim yaş 19. Üstünüze afiyet sakal traşını hiç beceremem. Neyse bi berbere gittim abi bi sakal tiraşi et dedim usturayla. Neyse etti tiraşini, eve geldim bi baktim hiç sinekkaydi tiraşi degil. Berberde farketmemistim.

5-6 gün sonra başka bi berbere gittim. Aynen ordaki bereberede dedim beni usturayla bi sakal tiraşi et diye. O adamda sinekkaydi tiraşi yapmadi. Berbat bi tiraşti. Yüzümde hâlâ hafiften sakallar duruyordu.

Ya ben bu sinekkaydı tıraşını nasil olcam. Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jilet al mumkunse 3 bicakli olanlarla basla
    Kopukle mumkunse sicak su kullan
    Sonra jileti yavasca yere paralel bir sekilde tutup asagi cek

• Hocam peki bu dediginizi berber niye yapmiyor bana. Sinekkaydi tiraşi olmak istiyorum

• imam25 kullanıcısına yanıt
    yüzüne jilet vurma gerek yokhttp://www.hizlial.com/philips-aquatouch-at62014-islak-kuru-sarjli-tiras-makinesi-favori-duzeltici-ile/10175584?gclid=CKCnooS6n8cCFZTItAodVXUGNA bu tür makinelerden al kullan 0 kesiyor sakalı
  • Sinekkaydi tirasi kil donmesini tetikliyormus galiba.Sinekkaydi olurken asagidan yukariya , yukaridan assagiya , sagdan sola , soldan saga her yone dogru kesmen gerekiyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

yüzüne jilet vurma gerek yokhttp://www.hizlial.com/philips-aquatouch-at62014-islak-kuru-sarjli-tiras-makinesi-favori-duzeltici-ile/10175584?gclid=CKCnooS6n8cCFZTItAodVXUGNA bu tür makinelerden al kullan 0 kesiyor sakalı

Hocam eminmisin. Sinekkaydi tiraşini hangi makine yapabilirki??

• O makimeler tam almiyor. Sinekkaydi traş icin o donen baslok degil sabitlere bak.
    Ayrica usturayla 2 kere yaparlar sinekkaydi icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal traşı makine önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Seyrek sakal bıyık
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cem yılmaz'ın arog filminde buz kristallerini ayna olarak kullanıp tıraş olduğu jilet varya, hah işte onu kullanabilirsin. Fiyatıda yaklaşık 10 dinoparası.

• Braun Cooltech Ct4s al...

• imam25 kullanıcısına yanıt
    ben kendim kullanıyorum hatta askerde hergün kullanıyordum 0 kesiyor iz bırakmıyor pek cok hafif bırakıyor elini yüzünden aşşağı doğru kaydırınca 0 sakal ama tersten alınca biraz batma oluyor bu ustura ile tıras olurken bile öyle
  • Arkadaşlar veya abiler. Çok kararsiz kaldim. Şimdi bana lütfen kesin cevap verin. Sinekkaydı tıraşı olmak için ne kullanmaliyim. Jileti beceremiyorum.

Yokmu sinekkaydı, tamamen pürüzsüz tıraş eden bi makine?? Yardimlarinizi bekliyorum.

• İlk yukaridan aşağı..eğer tam begenmediysen ters yönde..

• quote:

Orijinalden alıntı: imam25

Benim yaş 19. Üstünüze afiyet sakal traşını hiç beceremem. Neyse bi berbere gittim abi bi sakal tiraşi et dedim usturayla. Neyse etti tiraşini, eve geldim bi baktim hiç sinekkaydi tiraşi degil. Berberde farketmemistim.

5-6 gün sonra başka bi berbere gittim. Aynen ordaki bereberede dedim beni usturayla bi sakal tiraşi et diye. O adamda sinekkaydi tiraşi yapmadi. Berbat bi tiraşti. Yüzümde hâlâ hafiften sakallar duruyordu.

Ya ben bu sinekkaydı tıraşını nasil olcam. Yardimlarinizi bekliyorum.

Hocam jileti sakalların çıkış yönünün tersine doğru vur. Sonra diğer yönlere de yap.

• Arkadaşlar yokmu yüzde yüz sinekkaydı tıraşi yapan bi makine???

• Up

• sinekkaydı için sakalı tersten alacaksın.

Mach 3 turbo al.köpükten önce yüzünü sıcak suyla iyice yıka.Düz traŝ ol sonra tekrar köpük sür bu seferde tersten al.

Olmazsa gel yüzüme tükür

• Sivrisineği veya karasineği yakalayıp Yüzünden aşağı doğru kaydıracaksın. Hemen ardından traş olacaksın.

• Hocam jiletle yapabilirsin kendin ama jiletle sinekkaydi olmak cok zor. Bircok kisinin yaptigi hatayi ben de yaptim, 1 tane tuy kalmasin diye ters vurdum jileti uzun sure sakallar ters cikmaya basladi. Sonradan hep asagi dogru vurdum yavas yavas duzeldi ama yukari dogru cikanlar hala var. Asla jileti yukari dogru vurma. Sinekkaydi tirasi usturayla yapar berberler gittigin yerler cok ozenmemistir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: imam25

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

Hocam eminmisin. Sinekkaydi tiraşini hangi makine yapabilirki??

aman diyim almayın hocam onu kıl dönmesi yapıyo onlar.

• Usturayla al demen yetmez. Sinekkaydı al demen gerekiyor. Benim babam berber ordan az çok biliyorum neyin ne olduğunu da sinekkaydı iyi bi traş türü değil maalesef. Özellikle de jiletle olunca. Evde tek başına yapabilmen için 3 veya 5 bıçaklı bi jilet alman gerekiyor. Sakalini iyice yumuşatıp ilk sefer düz aşağı doğru alacaksın. Daha sonra bir kez daha ince bir köpük sürüp sakalın çıktığı yönün tersine alacaksın. Ama şu an yaşın 19 olduğu için büyük ihtimalle sakalın tam şeklini ve sertliğini henüz almamış. Bu yüzden sakalini ters alman ilerisi için sorun yaratacaktır. Ayrıca kıl dönmesine ve sivilceye davetiye çıkarırsın sinekkaydı traş ile. Sakalın bi süre sonra ters çıkmaya başlayabilir.
    Evde traş olacaksan sıfır makinelerini öneririm. Onlarda kıl dönmesi veya sivilce çıkarır ama sakalinin ters çıkmasına sebep olmaz. Alacağın makine başlığı hareket edenden olmamalı. Marka önerisi istersen de o şekilde en kaliteli traş makineleri Hitachi nin ürünleridir.
    Türkiyede satılıyor mu bilmiyorum ama gerçekten kaliteli. Onu panasonic ve Philips takip ediyor.
    Bunların sıfır makinelerini ense makinesiyle karıştırma. Ense makinesi diye verilen sıfır numara tam sıfırdan almaz. Ama sakal için olan sıfır numara sana tam istediğin traşı sağlayacaktır.
    Son olarak tekrar söylüyorum ne olursa olsun o yaşta sinekkaydı traş çok sağlıklı bi traş değil. Yine de tercih senin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.