Şimdi Ara

Şınayderi kötüleyenler nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerede doğrusu merak edıyorum. Adam kimin nasıl ne yapacagını bilip öyle oynuyor. O yuzden bu sene bilen bi forvete daha çook asist yapacaktır. Adam yaratıcı. Tehlikeli. ve tehlikeli posizyona girip gol atacak adamı da çok iyi görüyor. ve uygulamada gayet başarılı kalıyor. e bu adamı dışarıya alsak bu takım daha mı iyi olacak?

• Yemin ediyorum gecen senenin konusu sandim.iyimiydi bugun ligin basindan top oynamiyo arada bir iki dandik şut çekiyor daglara taslara baska bi numarasi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder'i degil ama Sneijder'in oynadigi yeri hala elestiriyorum. Son 4 mactaki sorun bugün de devam etti.

Iki asist yapti diye Sneijder'den iyi faydalandigimizi sanmayin. O iki asisti bugün Sneijder'in ölüsü yapti.

Forvet arkasi oyuncusu degil Sneijder. Riekerink'in bunu artik görmesi lazim.
  • Burdayım. Ve hala kötülüyorum. Sahada yokları oynamayı devam ediyor
  • Bugün iki asisti dışında kötüydü deyip Ömer üründül' e bağlayacam.

Ama hakketten kötüydü. Hiç etkisini hissettirmedi.
    Brumaya felan ayak uyduramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan adam daha ne yapacak top tutuyor,pas yapıyor,uzun pas atıyor,aralara pas atıyor. Ustune ustluk 2 asist yaptı adam.

• Sıkıntı Sneijderin performansı değil sneijder mücadele etmiyor sabit durup yeteneğiyle oyunu açıyor, kilit paslar veriyor ama sneijder bunu 40 yaşında da yapar yeteneğinin üstüne koymamaya başladı koşmuyor mücadele yok sert şut yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Bugün iki asisti dışında kötüydü deyip Ömer üründül' e bağlayacam.

Ama hakketten kötüydü. Hiç etkisini hissettirmedi.
    Brumaya felan ayak uyduramıyor.

Tam tersine, uzun zamandır en efektif maçıydı. Sol kanada en az kitlendiği maçtır bir süredir. Yeterli değil ama maçın içerisine daha çok girmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 17 Eylül 2016; 23:24:33 >
  • Ben buradayim arkadasim hala beklenenin cok altinda kaldigini dusunuyorum
    . Ilk golun asisti teorik olarak sneijdere ait ama erenin katkisi %99 sneijderin %1 ... son golu kladik duran top paslasmadi zaten bu da olmada sneijderin mucadele etmek disinda bir artisini goremiyorum maalesef.. yaptigi pas trafigi hep tehlikesiz bolgede maalesef ceza alani cevresinde yok boyle bir organizasyon.. siz bu sneijderi begeniyorsaniz Sneijderi daha once izlememissiniz demektir

• Sniejder brumayla oynadiigi muddetce gol ve asist sayisi duser

Cunku sniejder brumaya cok guzel top atiyor

Pozizyon aliyor bruma verse yazacak bruma pas atmiyor

Bu da onu kotu gosteriyor

• 70. dakkada oyundan çıkmalıydı..

• AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    Artı olarak sneijder aldığı her topta topu geriye çekip vakit kaybettiriyor takıma..

• Tamam beyler Sneijder çöp Selçuk 1 numara

Şu Sneijdere sallayanları 1 kerede Selçuka sallarken görelim arkadaş

2 asist yapan adama tek laf edemezsin, köstek olmakta 1 numarasınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Tamam beyler Sneijder çöp Selçuk 1 numara

Şu Sneijdere sallayanları 1 kerede Selçuka sallarken görelim arkadaş

2 asist yapan adama tek laf edemezsin, köstek olmakta 1 numarasınız.

Selcuku savunan mi kaldi Allah askina ne selcukundan bahsediyorsun..o adami tribunde gormeye bile tahammulu yok milletin

• Sınayder sanki rölantide oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Sneijder'i degil ama Sneijder'in oynadigi yeri hala elestiriyorum. Son 4 mactaki sorun bugün de devam etti.

Iki asist yapti diye Sneijder'den iyi faydalandigimizi sanmayin. O iki asisti bugün Sneijder'in ölüsü yapti.

Sol kanatta oynuyor diye eleştiriyorsun ama iki assist de sağ kanattandı? Kaldı ki sola yakın oynadığında daha isabetli ortalar açtığı bariz belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Sneijder'i degil ama Sneijder'in oynadigi yeri hala elestiriyorum. Son 4 mactaki sorun bugün de devam etti.

Sol kanatta oynuyor diye eleştiriyorsun ama iki assist de sağ kanattandı? Kaldı ki sola yakın oynadığında daha isabetli ortalar açtığı bariz belli.

Yaptigi iki asist de kornerden. Sahanin sag tarafina ancak korner atmak icin ayak basiyor.

Ayrica kendi kendinle celisiyorsun. 90 dakika solda isabetli ortasi yok. Sagdan 2 orta ikisi de gol.

Sneijder'in görevi zaten orta acmak da degil. Yasin - Bruma ne güne duruyor? Sneijder ceza sahasina girecek. Eren ile yakin oynayacak. Bunlari yapmazsa 4-2-3-1 sisteminde oynamasi imkansiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 18 Eylül 2016; 1:30:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.