Şimdi Ara

sınavsız geçiş hakkında yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bir sorum olcak simdi 2 yillik skiye gecis hakkim var ygs ye de girdik simdi sorun ne derseniz bu

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), ön lisans, açıköğretim ön lisans ve lisans programları ile özel yetenekle öğrenci alan lisans programlarına girişte kullanılan Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) uygulanan 140 baraj puanının 150'ye çıkartılması kararı aldı."Barajın 140 puandan 150 puana çıkartılması, başarı beklentisinin yüzde 10'dan yüzde 12,5'a çıkması yani 16 ham puan eşiğinin 20 ham puana yükselmesi anlamını taşımaktadır" ifadesi kullanıldı.

Simdi anlamadigim nokta su ee sadece sinavsiz gecise basvuranlar var onlar ygs ye girmedi biz girdik simdi 150 nin altinda alanlar ne yapcak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nokia C5-03 S60v5 Symbian Os Edition

Doping adsl 1 mbps
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım-yatay geçiş başvuru
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.