Şimdi Ara

Sınavla alakası olmayan birinden objektif sınav değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavla alakam yok en son uni sınavına 2017 ygs lysye girmiştim. Kardeşimin mezuna kalan arkadaş çevresi, kendisinin de öylesine sınavına girmesine rağmen,bunun dışında yine okulumdan etütü olan emekli hocamızın öğrencilerinin yorumuna göre bu sınav geçen senekine göre daha zor arkadaşlar. Bu öğrenciler de boş adamlar değil,hepsi ilk 10k hedefiyle çalışıyordu.

Sonuç olarak Türkçe bir tık daha kolaymış ancak sınav süresi düştü zaten bir şeyleri kolaylaştırmak zorundalar.Türkçe kolay olsa nolur, adam gibi çalışmayan adam matematikte cortladı zaten. Geçen sene upuzun süre sağolsun kimisi rahatlıktan rastgele türkçeyi iyi çözdü,normalde yetiştiremeyecekken matematikteki birkaç soruya daha fazla süre ayırıp çözdü. Matın zor olması çalışan sayısalcı için her zaman daha iyidir,zor soruyu zaman kalsa da çalışmayan adam çözemez çünkü. Fen ve sosyalde normal tyt seviyesiymiş ki bu sınavda matematikte süreyi yönetemeyip feni ya da sosyali de yapamayan olmuştur. Sonuç olarak benim matematik netim niye beklediğimden az geldi hiç böyle olmamıstı diye üzülmeyin, ülkenin genelinin neti sizden de az gelecek. Bu bir sıralama sınavı,çalışanla çalışmayan ayrılacak. Zaten aytde iyice öne geçeceksiniz,umarım ayt de basit bir sınav olmaz. Çıkınca netlere moraliniz bozuluyor ama sonuçlar açıklandığında iyiki zor olmuş diyeceksiniz. Moralinizi bozmayın,yarın için başarılar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.