Şimdi Ara

Sınavın iptal olması saçmalığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonucu acaip bi şekilde merak ediyorum ... iptal veya değil ... işin nihai kısmını ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The StrongHold

sonucu acaip bi şekilde merak ediyorum ... iptal veya değil ... işin nihai kısmını ...

"Cevap veremeyince saçmalayan, alakasız şeyler söyleyen biri" olmaya terfi etmişsin.Tebrik ediyorum.
    İşin sonunu herkes merak ediyor zaten.Ne ilgisi var bizim söylediklerimizle ?
    Sonuç iptal çıksa da çıkmasa da bu ÖSYM başkanının çıkıp yalan söylediği gerçeğini değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 18 Nisan 2011; 12:43:43 >
  • en sonda dediğim gibi yazıklar olsun geleceğimizi emanet edeceğimizi sandığımız böyle gençlere

taş peşinde koşmaya devam...nası olsa parayla değil ...
  • "yazıklar olsun geleceğimizi emanet edeceğimizi sandığımız böyle gençlere "

Ne kadar da doğru bir söz.

Bu arada taş peşinde koşan kimmiş ? Ortaya desteksiz bir şekilde, saçma sapan argümanlar atmaya devam ediyorsun.
    Bak üstte cevaplarım var sana.Allahını seversen bir tanesi ile alakalı adam gibi bir cevap versene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 18 Nisan 2011; 12:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

matematik tam yapanların sayısı geçen seneye göre düşmüş diye bi başlık vardı bu doğruysa eğer kopya çekilmemiştir.

kpss 2010 ise tamamen farklıydı. çünkü orada tam 350 kişi tüm soruları doğru yapmıştı. kpss tarihinde böyle bişey yoktu. yani hepsini yapan yoktu hiç. hatta yakınına bile yaklaşan yoktu

ama yine de ilk 100 bine girenlerin kitapçıkları internete verilebilir gerekirse.

şaka gibi bir yorum olmuş
    sorular aynı zorlukta mıydı ki karşılaştırma yapıyorsun? herkes bu seneki sınav daha zor diyordu
    ayrıca kopya çekenler, şifreyi bilenler bilerek full yapmıyorlarsa veya şifrenin uygulanmadığı soruları yapmış olamazlar mı

• zoru olanlar özelime gelsin... konuyu saptırmayalım...

işin kötüsü herşeye ramen ispat edilemeyen bir durum söz konusu ... yav okadar konuşuyoruz ama bir kişi
    çıksın desin ki filanca ilde filanca salonda filanca adayın kopya çektiği tespit edildi!!!
    şifre demiyorum normal kopya çektiği tespit edilen aday varmı yahu?

evet bir algoritma mevcut .. sınavda mı tespit edildi yoksa sınavdan sonra mı ?

sınavdan sonra bu varlık bir kimseye üstünlük sağladı mı?

bu yöntemi kullandığı tespit edilen aday varmı şu ana kadar_? somut biçimde ...? kesin vardır mantığı yanlış bana göre.

şu ana kadar tespit edilemeyen bu kopyacı aday veya adaylar için geri kalan 1 600 000 + öğrenciyi tekrar sınava sokmak ne derece mantıklı veya adaletli?

sınavda bu yöntemi kazara keşfedenler olsaydı elini vicdanlarına koyup geri kalan kesime haksızlık deyip bunu kullanmayıp geri kalanın da mağdur olmaması için ne yapacaklardı?

ortada bir suçlu varsa suçlular la beraber masum gençlerimiz de cezalandırılmalı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The StrongHold

zoru olanlar özelime gelsin... konuyu saptırmayalım...

işin kötüsü herşeye ramen ispat edilemeyen bir durum söz konusu ... yav okadar konuşuyoruz ama bir kişi
    çıksın desin ki filanca ilde filanca salonda filanca adayın kopya çektiği tespit edildi!!!
    şifre demiyorum normal kopya çektiği tespit edilen aday varmı yahu?

evet bir algoritma mevcut .. sınavda mı tespit edildi yoksa sınavdan sonra mı ?

sınavdan sonra bu varlık bir kimseye üstünlük sağladı mı?

bu yöntemi kullandığı tespit edilen aday varmı şu ana kadar_? somut biçimde ...? kesin vardır mantığı yanlış bana göre.

şu ana kadar tespit edilemeyen bu kopyacı aday veya adaylar için geri kalan 1 600 000 + öğrenciyi tekrar sınava sokmak ne derece mantıklı veya adaletli?

sınavda bu yöntemi kazara keşfedenler olsaydı elini vicdanlarına koyup geri kalan kesime haksızlık deyip bunu kullanmayıp geri kalanın da mağdur olmaması için ne yapacaklardı?

ortada bir suçlu varsa suçlular la beraber masum gençlerimiz de cezalandırılmalı mı ?

Şu son yazdıklarınızın tamamına katılıyorum... Ortada kanıtlanmış bir kopya durumu yok... Ama insanlara somut delillerle güven vermek yerine devlet olarak baştan ayağa "Yok ben tatmin oldum" derseniz... Geçmiş olaylardan(KPSS 2010,PMYO) ağzı yanan insanlar böylesine bir algoritma ve kurumun başındaki kişinin sözlerini yalanlayan ÖSYM belgeleriyle işkillenmekte yerden göğe kadar haklılar... Gerçeğin ortaya çıkmasını istiyorlar, yalan söyleyen bir adamın sözleriyle tatmin olmak istemiyorlar mesele bu...

Ortada delil olmadan "kesin kopya vardır" diyen de, kopya yada en azından ciddi hata şüphesini besleyen kanıtları hiçe sayıp "hiçbir şey yok" diyenler de meseleye aynı perspektiften yani tamamen siyasi yaklaşıyor... Sapla samanı ayırın, iddialarını kanıt ve belgelerle destekleyenleri itham etmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

matematik tam yapanların sayısı geçen seneye göre düşmüş diye bi başlık vardı bu doğruysa eğer kopya çekilmemiştir.

kpss 2010 ise tamamen farklıydı. çünkü orada tam 350 kişi tüm soruları doğru yapmıştı. kpss tarihinde böyle bişey yoktu. yani hepsini yapan yoktu hiç. hatta yakınına bile yaklaşan yoktu

ama yine de ilk 100 bine girenlerin kitapçıkları internete verilebilir gerekirse.

sorular aynı zorlukta mıydı ki karşılaştırma yapıyorsun? herkes bu seneki sınav daha zor diyordu
    ayrıca kopya çekenler, şifreyi bilenler bilerek full yapmıyorlarsa veya şifrenin uygulanmadığı soruları yapmış olamazlar mı

Kardeş tamam işte sınav daha zordu bu kesin herkes böyle diyor. Dediğim gibi sınavdaki netlerin ortalaması da geçen seneden düşük gelirse kesinlikle iptal olmaz.

Kpss nin iptal edilme sebebinde bile kopya kesinlikle kanıtlanamadı. Sınav sonuçlarına bakılarak yapıldı. Çünkü tüm soruları yapanlar 350 kişiydi. Sınav bir önceki seneden zor olmasına rağmen. Hatta kpss tarihinde hiç tüm soruları yapan yoktu bu sebeple iptal oldu.

Ama ygs de netler geçen seneden bile düşükken kesinlikle iptal edilmez.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş tamam işte sınav daha zordu bu kesin herkes böyle diyor. Dediğim gibi sınavdaki netlerin ortalaması da geçen seneden düşük gelirse kesinlikle iptal olmaz.

Kpss nin iptal edilme sebebinde bile kopya kesinlikle kanıtlanamadı. Sınav sonuçlarına bakılarak yapıldı. Çünkü tüm soruları yapanlar 350 kişiydi. Sınav bir önceki seneden zor olmasına rağmen. Hatta kpss tarihinde hiç tüm soruları yapan yoktu bu sebeple iptal oldu.

yalnız kpssde iptalden sonra yapılan sınavda full çekenlerin bi çoğu ya sınava girmemiş ya da girip 50-60 netlerde kalmıştı bu yüzden kopya olduğu belli olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

quote:

quote:

quote:

yalnız kpssde iptalden sonra yapılan sınavda full çekenlerin bi çoğu ya sınava girmemiş ya da girip 50-60 netlerde kalmıştı bu yüzden kopya olduğu belli olmuştu

İyi de zaten ilk sınavın iptal sebebi kopyaydı Senin cümlen mantıksız bi yapı almış... 2. sınavdan sonra kopya olduğu belli olmadı zaten 2. sınav yapıldıysa demek ki ilk sınavda kopya oldu ki yapıldı
    ben o sınava girdim. Mağdurlardan biriyim. Eğer kopya olmasaydı şu an atanmıştım. İlk sınavda kopya olduğu kesinleşmişti zaten sınavın istatistik incelenmesinden dolayı..350 kişi tam yapmıştı. Daha önce kpss tarihinde tam yapan bir kişi bile yok. Hatta 5 soru yaklaşan bile yokken..Ama ygs ye baktığımızda matematiği tam yapan sayısı azalmış dolayısıyla iptal edilmez kolay kolay..

Yoksa senin dediğin 2. sınavdan sonra belli oldu diye bişey yok. Zaten ilk sınavda belli oldu ki o yüzden iptal oldu ilk sınav... Ayrıca kpss 2 aşamalıdır. Komik olan ise sadece eğitim bilimleri yani 2. bölüm iptal edildi. Halbuki kopyacıların ilk bölümleri de fulle yakındı.. 50 -60 net düşürenler bile yine atandılar ilk bölüm puanlarıyla.

• yok demek istediğim şuydu
    hani dedin ya iptal edilirken kesin bişi yoktu diye kesinleşmesi ikinci sınavda oldu işte
    ama şöyle düşününce ikinci sınavda kesinleşmesi bişi ifade etmez doğru haklısın yamuk bi cümle olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

yok demek istediğim şuydu
    hani dedin ya iptal edilirken kesin bişi yoktu diye kesinleşmesi ikinci sınavda oldu işte
    ama şöyle düşününce ikinci sınavda kesinleşmesi bişi ifade etmez doğru haklısın yamuk bi cümle olmuş

Tahmin ettiğim gibi olur büyük ihtimal. Yani sınav sonucunun belli olduğu gün tekrar bi açıklama yapılır. O açıklamada da istatistikler üzerinden bilgilendirme yapılır.. Net sayısının düştüğü falan..

Bi de şu var madem matematikte böyle birşey var neden tüm sınavın iptali düşünülüyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 18 Nisan 2011; 20:57:28 >

• İşinize gelmeyen herşey saçmalık olur zaten.3 5 kısının sınavı iyi geçti diye okadar öğrencinin geleceğiyle oynanması daha mı mantıklı ? calıstıysan sınav tekrarlanırsa gene yaparsın cokmu zor anlamıyorum.Stresi yaşamak size özgü değil ki herkes yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celiksweet

İşinize gelmeyen herşey saçmalık olur zaten.3 5 kısının sınavı iyi geçti diye okadar öğrencinin geleceğiyle oynanması daha mı mantıklı ? calıstıysan sınav tekrarlanırsa gene yaparsın cokmu zor anlamıyorum.Stresi yaşamak size özgü değil ki herkes yaşıyor.

yürü git,geleceğinle oynanmımış. okula 20. sıradan girceğine 30. sıradan gir. Ne olcak. çalışsaymışsın. ortada o şifre denen şeyin başkalarına verildiğine dair kanıt falan yok. olsa bile 1000 kişiye bile vermezler en fazla 200-300 kişinin haberi olur. ne olcak yani. boğaziçine girmiyiver git bilkente yada ege üniversitesine girme uludağ üniversitesine git te alllahım.

kusura bakma kardeş,sen sınavın iptal olmasını istiyorsun ben istemiyorum. senin yorumlarınla benim yorumlarım ters olucaktır mutlaka. sakın yanlış anlama kişisel birşey değil. ben sınav stresini bir daha yaşamamak için sınavın iptal olmasını istemiyorum. istediğim üniversiteler boğaziçi-odtü idi. şimdi ege,gazi tutsa iyi . yani benim sınavım kötü geçmesine rağmen iptalini istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

quote:

İşinize gelmeyen herşey saçmalık olur zaten.3 5 kısının sınavı iyi geçti diye okadar öğrencinin geleceğiyle oynanması daha mı mantıklı ? calıstıysan sınav tekrarlanırsa gene yaparsın cokmu zor anlamıyorum.Stresi yaşamak size özgü değil ki herkes yaşıyor.

yürü git,geleceğinle oynanmımış. okula 20. sıradan girceğine 30. sıradan gir. Ne olcak. çalışsaymışsın. ortada o şifre denen şeyin başkalarına verildiğine dair kanıt falan yok. olsa bile 1000 kişiye bile vermezler en fazla 200-300 kişinin haberi olur. ne olcak yani. boğaziçine girmiyiver git bilkente yada ege üniversitesine girme uludağ üniversitesine git te alllahım.

kusura bakma kardeş,sen sınavın iptal olmasını istiyorsun ben istemiyorum. senin yorumlarınla benim yorumlarım ters olucaktır mutlaka. sakın yanlış anlama kişisel birşey değil. ben sınav stresini bir daha yaşamamak için sınavın iptal olmasını istemiyorum. istediğim üniversiteler boğaziçi-odtü idi. şimdi ege,gazi tutsa iyi . yani benim sınavım kötü geçmesine rağmen iptalini istemiyorum.

mal yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: monster0606

quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

quote:

mal yaa

bende tam söwücektim de baktım iyi yorumla kötü yorum birbirini dengelemiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.