Şimdi Ara

Sınavı umursamayan adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp için girmeyen adamın biri 1 sene boyunca hiç mi hiç çalışmamış. Okul derslerinde hocalarla kurduğu iyi ilişkileri ile notları hep 90 üstü geliyormuş. Çok çalışıp tıp isteyen arkadaşları bile ondan daha düşük not ortalamaları ile sınıf geçiyormuş. Bu çocuk denemelerde hep arkadaşlarının gerisinde kalıyormuş, bu yetmezmiş gibi arkadaşları ders çalışırken o oyun oynar, maç izlermiş. Sınavlara az mı az bir süre kalmış. Tehlike çanları çalmaya başlıyor ama onun bu durum halen umurunda değilmiş. Arkadaşları her gün 1000 soru çözerken o sadece 20 soru çözüyormuş. Ailesi bu konudan çok şikayetçiymiş hatta sınava bile kazanamayacağını düşünüyormuş. Gün gelmiş, devran dönmüş. Bizim bu arkadaşın sınav günü gelmiş. Her gün 20 soruyla sınav kazanacağını zanneden arkadaşımız sınava girmiş. Kolay soruları yaptıkça morali artıyor, keyfi yerine geliyormuş. Sınav bitmiş, bu bizim arkadaş azıcık çalışma ile arkadaşlarının elde ettiği netlerin hemen hemen aynısını yapmış. Bu adam arkadaşlarına siz benden çok çalıştınız ama ben sizden daha iyi yaptım gibi bir laf söylemiş. Arkadaşları sınavın kolay olmasından kızgın, bu kadar çalışma ile bizim önümüze nasıl geçer diye yakınıyorlar. Gel zaman git zaman olmuş, sonuçların açıklanmasına az bir süre kalmış. Bizimkinin hiçbir beklentisi yok oysa arkadaşları tıp için harıl harıl çalışmış. Sonuç günü gelmiş ve bu arkadaş 20 bin içine girmiş. Peki arkadaşları ne yapmış biliyor musunuz ? İlk 20 bin içine giremediklerinden üzgün bir şekilde sorular çok kolaydı herkes iyi yapmış gibi serzenişlerde bulunmuşlar.

Sınavı özetleyen bir hikaye yazdığımı düşünüyorum.

• Sınav zorluğu böyleydi, maalesef.
  • tamam
  • aga toplanıp obp konusunda osymye bi dilekçe göndermemiz lazım bu böyle olmaz
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    2017 yılından beri bunu söylüyoruz hatta meclise kadar gitti ama dinleyen olmadı. Bu saatten sonra çok zor.
  • 18 yaşıma girdiğim günden beri ülkeden nefret ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.