Şimdi Ara

sınavdan umduğunu alamayanlara-LYS MACERAM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hücreçeperii

quote:

Orijinalden alıntı: trigonx

quote:

dostum sen bu sürede bunları yaptın he bir de utanmadan biyodan daha iyi yapabilirdim hiç çalışmadım falan diyor

40 YILLIK TİNERCİYİM BÖYLE KAFA GÖRMEDİM YANİ

sen bi kafanı değiştir öyle oku adamın yazdıklarını

hey sen bu adamın sadece sistemlere çalışarak 27 doğru yaptığına inanabilecek kadar ya küçüksün ya da lise hayatın üni. hayatın sana 1 gram bir şey katmamış.Bu bir gerçek olamaz arkadaş einstein degilse

yavrucum sen hamsın diye mahzur görerek açıklama yapayım bilgilen diye.yukarda hep lys adına yaptıgım çalısmaları sölemiştm.ygs biyolojiden biçok konuya bakmıştım daha önceden(ygs müfredatından)ve görüyoruzki 2 yıldır lys biyonun önemli bir yüzdesi ygs müfredatındandır.zaten kimilerine göre konu ayrımı yok biyolojide.ayrıca az çalıstım geçen yıllardan duyduklarım gördüklerim de yardımcı oldu.kaldı ki sınavlardaki sorular bence çok zor değil.3 4 soru hariç çook basitti biyoloji.bana göre.
    yukarda ilk yazdıklarımı da örneklemek istiyorum.şöyle düşün sen bu yıl 4 işlem çalışmadın değilmi.peki sınavda türev integral çözdün mü?çözdüm diyorsan ya einstein sın ya da yalan söylüyorsun.
    senin dediğin böyle saçma bişey işte

• Baran sen misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemmetu

quote:

quote:

quote:

dostum sen bu sürede bunları yaptın he bir de utanmadan biyodan daha iyi yapabilirdim hiç çalışmadım falan diyor

hey sen bu adamın sadece sistemlere çalışarak 27 doğru yaptığına inanabilecek kadar ya küçüksün ya da lise hayatın üni. hayatın sana 1 gram bir şey katmamış.Bu bir gerçek olamaz arkadaş einstein degilse

yavrucum sen hamsın diye mahzur görerek açıklama yapayım bilgilen diye.yukarda hep lys adına yaptıgım çalısmaları sölemiştm.ygs biyolojiden biçok konuya bakmıştım daha önceden(ygs müfredatından)ve görüyoruzki 2 yıldır lys biyonun önemli bir yüzdesi ygs müfredatındandır.zaten kimilerine göre konu ayrımı yok biyolojide.ayrıca az çalıstım geçen yıllardan duyduklarım gördüklerim de yardımcı oldu.kaldı ki sınavlardaki sorular bence çok zor değil.3 4 soru hariç çook basitti biyoloji.bana göre.
    yukarda ilk yazdıklarımı da örneklemek istiyorum.şöyle düşün sen bu yıl 4 işlem çalışmadın değilmi.peki sınavda türev integral çözdün mü?çözdüm diyorsan ya einstein sın ya da yalan söylüyorsun.

öncelikle hamsın falan aşağılayıcı konuşmalarla ne kadar küçük biri olduğunu belli ettin
    hiç bir akıllı insan ben en akıllıyım demez ama kendini akıllı sanan insanlarında aptal olduğunu düşünüyorum(benim görüşüm)

2.si biyolojinin lys müfredatına tekrar göz gezdirmeni isterim 9.sınıftan sadece 4 soru gelmiştir gerisi 10-11-12 karışıktır bu kadar tartışma yeter konuyu siliyorum hayatında başarılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle hamsın falan aşağılayıcı konuşmalarla ne kadar küçük biri olduğunu belli ettin
    hiç bir akıllı insan ben en akıllıyım demez ama kendini akıllı sanan insanlarında aptal olduğunu düşünüyorum(benim görüşüm)

2.si biyolojinin lys müfredatına tekrar göz gezdirmeni isterim 9.sınıftan sadece 4 soru gelmiştir gerisi 10-11-12 karışıktır bu kadar tartışma yeter konuyu siliyorum hayatında başarılar

birde geçen yılki ygs biyolojiye bak hangi konulardan gelmiş sorular.
    beni bu boş konuşmalarla meşgul ettiniz ya karşılığını bulursunuz umarım.

• Bu kadarıını okusaydım burada olmazdım zaten
  • Gecen seneki sinavda siralaman kacti merak ettim? Sanirim ikinci senen

• mütevazi şey seni:-P

• quote:

Orijinalden alıntı: poüyk

Gecen seneki sinavda siralaman kacti merak ettim? Sanirim ikinci senen

7040
  • quote:

quote:

7040

Bu sene iyi gecmesi normal zaten calismaya pek gerek kalmayacak bir seviyeden baslamissin yarisa. Fende genel anlamda sorularin kolay olmasiyla da sinavi kolayca vermissin. basarilar dilerim .

• bu başlık ile yazdıkların arasındaki ilişki nedir?
  • quote:

quote:

quote:

7040

Bu sene iyi gecmesi normal zaten calismaya pek gerek kalmayacak bir seviyeden baslamissin yarisa. Fende genel anlamda sorularin kolay olmasiyla da sinavi kolayca vermissin. basarilar dilerim .

başarı dileğin için teşekkürler.ben de sana başarı dilerim.
  • selim nevzat şahin'den iyi dereceler falan çıkıyor mu dostum?durumlar nasıl orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

selim nevzat şahin'den iyi dereceler falan çıkıyor mu dostum?durumlar nasıl orada?

ben oraya gittiğim yıl türkiye 7.si çıkmıştı.da neden sordun ki merak ettim
  • Bu kişi blok listesinde "block" Ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

Çok gereksiz bir arkadaş ve konu.Adam sırf kendini kasmış zekiyim öyleyim böyleyim felan filan
  • quote:

quote:

selim nevzat şahin'den iyi dereceler falan çıkıyor mu dostum?durumlar nasıl orada?

ben de hataylıyım da oraya giden kuzenlerim falan var.merak ettim okulun durumunu.
  • quote:

quote:

quote:

ben de hataylıyım da oraya giden kuzenlerim falan var.merak ettim okulun durumunu.

okulun hocaları pek iyi değildir ama öğrenciler sağlamdır.birbirlerini motive edip iyi gaza getiriyorlar.gerçi benm takıldığm namıdiyar abz team e pek sökmedi.şunu da söylüyüm bu abz takımdan ilk girişte kazanan da 1 kişi çıktı sadece(odtü bilgisayar)8 9 kişi yine girdi bu yıl.biri ygs de antakya 1.si oldu.diğerleri de çoğunluğu tıp istiyor ve tıpçıların hepsi gidecek.ben dahil 2 3 kişi de mühendislik istiyor muhtemelen bunlar da gidecek.odtü de 3leme yapmayı planlıyorduk.yani bizim team 1 yıl rötarla full kadro sahaya iniyor bu yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemmetu -- 16 Temmuz 2012; 0:29:27 >

• yazdıklarını anlıyorum keşke lys-1 in daha iyi olsaymış gerçi anladığım kadarıyla istediğin yer oluyor önemli olan da bu

insanlar "ya ben ondan daha fazla çalıştım ama sonucum ondan kötü demek ki o yalan söylüyor" gibi düşünür genelde başarının tek değişkeninin sadece çalışma olduğunu sanarlar (bkz: zeka, daha önceden gelen temel, çalışırken tam konsantrasyon sağlama)

diğer türlü yukarıdaki önerme şuna benzer "yağmur yağdı. yeşil kazak giydim. demek ki yeşil kazak giydiğimde yağmur yağıyor"

benim anladığım kadarıyla daha öncelerden temelinin olması, 2.yılın verdiği deneyim ve denemelerde iyi yapman sana biraz özgüven vermiş pek çalışmamışsın zaten hem zeki olup hem de çalışabilenler giriyo ilk 100e neyse umarım istediğin yer olur

(not: yazdıkların biraz yanlış anlaşılmış biraz da insanlar anlamak istediği yeri anlamış)

• quote:

Orijinalden alıntı: cheetah111

yazdıklarını anlıyorum keşke lys-1 in daha iyi olsaymış gerçi anladığım kadarıyla istediğin yer oluyor önemli olan da bu

insanlar "ya ben ondan daha fazla çalıştım ama sonucum ondan kötü demek ki o yalan söylüyor" gibi düşünür genelde başarının tek değişkeninin sadece çalışma olduğunu sanarlar (bkz: zeka, daha önceden gelen temel, çalışırken tam konsantrasyon sağlama)

diğer türlü yukarıdaki önerme şuna benzer "yağmur yağdı. yeşil kazak giydim. demek ki yeşil kazak giydiğimde yağmur yağıyor"

benim anladığım kadarıyla daha öncelerden temelinin olması, 2.yılın verdiği deneyim ve denemelerde iyi yapman sana biraz özgüven vermiş pek çalışmamışsın zaten hem zeki olup hem de çalışabilenler giriyo ilk 100e neyse umarım istediğin yer olur

(not: yazdıkların biraz yanlış anlaşılmış biraz da insanlar anlamak istediği yeri anlamış)

dostum yeminle tam benim durumum bu.
    aklıma bir olay geldi.bizim dersane müdürü kimya hocası.ygs den 2 hafta önce ona soru çözdürürken birden durdu.önüne doğru boş bakıp ulan 500 çeksen çok güzel olur ya dedi :D
    gelgelelim beklenenle ulaşılan aynı olmuyor.geçen yıl çok daha fenaydı ama bu yıl bir derece kurtardım.
    bak şimdi saldırmaya dewam edecekler anımı anlattım diye

• quote:

Orijinalden alıntı: mt93

İŞTE SİZE ÖZET :

quote:

ygs ben de yarı hayal kırıklığı yaşattı.geçen yılki kabustan sonra bu yıl bir derece daha iyimser olarak ygs ortalamam 485 gibi bişeyken 462 ye 463 aldım.ve ygs yi böyle kapadım.
    mezuna kalmama ragmen lys yi ihmal ettim.ygs den sonra 2 hafta sonra basladım çalısmaya.mat-geo çalıstım.bayagı da sağlam çalıstım çok da zekiyimdir mat için.nese mattan 45,50 netle sınıfta kaldım geoda ise 27,75 netle geçer not aldım.
    ama gelgelelimki fen sınavı da vardı.ben doğru dürüst başlamamamıstım.çok ciddiyim.lys1 sınav günü çalısmadım.sonraki gün de çalısmadım.sonraki gün başladım fiziğe.fen sınavının önceki günü(cumartesi) saat 19 a kadar 6-7 gün fizik abandım.zaten mf4 istiyordum ve kimyam genel olarak bayagı iyidir.ama yeni konular var eskiler de var.ben hiç çalısmamısım.bu yıl kimya lys adına sadece ygs den 1-2 ay önce kadar organik çalısmıstım.gazlar,denge,kç filan lise2 lise3 konuları gördüğüm yıldan beri bakmadım onlara.ama yapacak bişey yok işte.akşam yemekten sonra saat 21 den sonra başladım kimyaya 3 buçuk vaziyetinde.gece 2 buçuk gibi annemin zoruyla yatmaya karar verdim.yeni konuların hiçbirine bakmadım.sadece organikteki iskelet gösterimine baktım ve genel olarak eski sistem organik çalıstım.bu kadardı kimya çalısmalarım.gelelim biyolojiye.o da lys mat sınavından 3 4 hafta önce yani ygs sonrası(2 hafta filan) biyoloji lys adına bikaç arkadaşla bikaç sistem çalıstık.(solunum-boşaltım-dolaşım-sindirim) başka biyoloji lys çalısmam olmadı.mesela evrim,üreme,endokrin,kas filan(bayagı uzar liste) töve kelime okumadım,bakmadım.
    ne yaptım peki.2 3 satır önceye dönelim o zaman.saat 2 buçuk gibi yattım.sabah kalktım.sınav sabahı 9-10 sayfalık bi fotokiye tekrardan baktım(yukarda çalıstıgımı söylediğim bazı sistem konularını içeriyordu)bu bakma olayı sınav salonuna girene kadar yani okul avlusunda saat 9:20 ye kadar filan sürdü.biraz da beynim de sulandı tabi.ayrıyeten kimi velilerin acıyan,garipseyen-meraklı bakışlarına hatta sorularına rastladım.ben de bişey olmaz çalısıyorum filan dedim.öğrenciler de pis pis bakıyordu bana.kimilerine ben de pis pis bakp içimden ulan zaten bi b.k bildiğin yok ne anlarsın sen bu işlerden filan diye düşündüm,kimilerini de görmezden geldim.
    en son annemle,ablamla filan vedalastım(sanki nereye gidiyorsam :D ),velileri de okul görevlileri bahçeden,avludan attılar :d
    salona girdim 37 derece sıcaklık altında terden ıslanarak sınavı bekledim.optikler geldi.kitapçıklar geldi sonra geri gitti.yenisi geldi o da gitti.en son biyoloji de bitince çıktık sınavdan :D gözetmen kadınlar benm acayip tipimi fark etti.biri dediki çok telaşlısın,pimpiriklisin(nasıl yazılıyorsa artık)ben telaştan değil de yaptıgım bir işin sağlam olmasını isterim yani titizim diyerek karsılık verdim.ve kötü bir bakıs attım.yanındaki kavrengi-kestane rengi saçları uçusan cern den kaçmıs tipli kadın da sen ne bölüm istiyorsun?mühendis tipi var sende dedi.bende de o an bir sırıtma ifadesi belirdi ve moralim düzeldi :D evet dedim.mühendislik istiyorum ama muhtemelen hedef düşürecem filan dedim.kadın niye dedi kimya kolaydı bayağı.(içimden nah kolaydı dedim)gerektiği gibi çalısmadım yapacak bişe yok dedim bende.
    nese kısa keselim lys fenden de fizikten 27,75 le geçer aldım.kimyadan 27 d 3 boş la hak ettiğimi aldım ama daha yapabilirdim o halimle de :D biyoloji de ise zaten pek bişe hak etmemiştim pek de umrumda da değildi biyoloji ve 27d-3y ya da 28d-2y yanlıs yaptım
    sonuc belki herkesi bekledği gibi derece yapamadım ama herşeyden anlayan kıvrak zekamla çalışmama pervasızlıgım biraz dengelendi ve çok ölümcül hasar almadan sınavı tamamladım.

güzel özetlemişsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

Kuzenim bu yıl sınava girdi.Sınava sadece sabah 1 saat kitapları karıştırarark girdi ve Fizik full,kimya 1b,biyo 1b mat:49,geo:full yaptı.Ege Su ürünleri istiyor dur bakalım

Not:Bunların hepsinin sırrı kıvrak zekam demiştide inanmadım

aynı ayynısı kaynımda da var çekme yapıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.