Şimdi Ara

sınavdan sonra spora başlayacaklar derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatım boyunca zayıf olarak adlandırıldım öyleydim de. 183 boyuma karşılık yalnızca 60 kiloyum, biriyle bi' kavgaya girsem çok temiz dayak yerim. Ama sınavdan sonra biraz da olsa yapılanmak istiyorum tabii dwayne johnson olmak gibi bi hedefim yok şöyle bi 70-75 kilo civarına çıksam yeter gibime geliyor.

Kilo almak istememin bir diğer nedeni de üstüme hiçbir şeyin olmaması S alsam küçük M alsam bol geliyor, kollar da cabası...

Benim gibi bu illetten kurtulmak isteyen yoldaşlarım var mı

• 8.sınıfta teoga hazırlanırken ayı gibi olmuştum yine. 9-10-11in ilk dönemi boyunca düzenli bb spor falan yaptım. 11 de ayağımı sakatladım 2.dönem. Sonra sınav hazırlığı falan derken iyice saldık sağı solu(sansürlendi)
    Sınav bitince başlayacağım tekrardan düzenli şimdi arada koşu falan yapıyorum. Eski fotolara bakınca içim burkuluyor yav.
    Bu arada mezunum 12de aldık kilo mezun senesinde koşuya falan çıkarak yine stresin etkisiyle 2-3 kilo aldım sadece. 2.dönem oldu o da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveen -- 28 Nisan 2019; 21:50:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raveen kullanıcısına yanıt
    hocam bende tam tersi ben zayıflıkla mücadele ediyorum
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    :D 184 70 kiloydum şu an 184 78 kiloyum (12yim). Boy olduğu için pek bir şey değişmedi ama göbek yağlanmaya başladı. Haziranda başlıyorum ben de.
  • Ben 1 yıl 3 ay boyunca düzenli olarak spora gittim, baya geliştim, vücut yaptım ama sınavdan dolayı 5 ay önce sporu bırakmak zorunda kaldım (sınav ile sporu aynı anda yürütemedim çünkü vücut geliştirme bencil bir spor tüm ilgiyi kendisine istiyor).
  • 3 yıldır bb yapıyorum kendimce mezun senemde başlamıştım ünide devam ettik bu sene üniyi biraktık hala devam.Mezunsanız spor yapmamak için herhangi bi neden yok fikrimce.
  • Ben sınav senesi sandığımın aksine zayıfladım zayıflığımı korumak için kesin başlıcam mezun senesinin en büyük faydası zayıflamam oldu herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecen sene spor yapiyordum 2.mezun senemdi cevremde herkes spora yoneldigim icin olmadigini soyluyor bu sene fazladan 4 5kilo aldim ve yagli her yerim 3 4 aylik zaman zarfini bol kosu ve evde kendi imkanlarimla kas yapmaya calisarak harcayacagim

• 1 yıldır ne basketbol oynadım ne halı sahaya gittim valla mezun senesi çok kötü kalan sürede adam akıllı çalışıp gidin derim 12 ler
  • bende stres altında yemek yiyemiyorum.
    yersem midem bulanıyor.
    zaten zayıftım gene zayıf oldum 1.72 54 kiloyum

ben de başlıcam da alır mıyım kilo bilemiyorum.
  • 182 boy 85 kg ben de başlamayı düşünüyorum.

• 165 52 kilorak sınavdan önce başlaması gerekenler derneği olarak kısmen katıldığım dururm

• 185 60 kilo olarak ben de katılıyorum

• yazın salonlar dh ölücüsü doluyor galiba
  • Mezun kalırsam bu dileğimi çok daha kolay gerceklestirecegimi düşünüyorum boy=1.75 kilo=61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelbikonuscaz -- 30 Nisan 2019; 13:45:16 >
  • 180 65 kilo benim de başlamam gerek.. bel bölgesi ve bacaklar incecik omzum 3km garip bir yapısı var vücudumun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce sınavı halledin beyler, ardından spora geçersiniz. Fırsatınız olur da gittiğiniz üniversitede Amerikan futbolu kulübü olursa bir deneyin, hoşunuza gidebilir.

• Aga ben de senin gibiydim geçen yaz stresten 8 kilo aldım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.