Şimdi Ara

SINAVDAN ÖNCE ILAÇ IÇMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
3
Favori
10.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ağrı sızı yoksa gerek yok manyak misiniz karaciğere zarar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir şeyler bulunca bana da haber verirsen sevinirim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorgunumm Y kullanıcısına yanıt
    Hayır,benim uyku ve dikkat dağınıklığı problemim vardı biraz sınav dolayasıyla kaygı yaşıyordum falan derken düşük dozda bir antidepresan ile birlikte kullanıyordum ama şimdi sadece modiwake sınavdan sonra onu da kullanmam.
  • 2015 ygs'ye ritalin atıp girmiştim. Acayip kafası olmuştu. Tavsiye ederim. Sınavdan sonra uçmak için bire bir.

• Parol almayi dusunuyorum ne olur ne olmaz atesim cikar falan

• başım burnum ağrıyo strese girince de karnım ağrıyo ne içsem acaba sınav günü
  • Kafayı yemişsiniz gençler tamam hepimizde odak sorunu var ama bu kafada bitiyor 3 saat hiç kafamı kaldırmadığım denemelerim de oldu.O sınavdaki adrenain ile zaten başka bir şey düşünemiyorsunuz.Daha önce girmemiş olanlara tavsiyem hap map içme.O haplar nöronlarda sıkıntıya yol açıyor.Adını dahi telafuz edemeyeceğiniz hastalıklara yakalanmaktan çekinmiyor musunuz?
  • aga sakın bulaşmayın diyorum sadece. bende yaklaşık bir senedir narkolepsi var sınav stresinden midir nedir bilmiyorum ama sizin bu sınavda sıkılıp bunalmalarınızı açmak için değil bu ilaçlar ben misal bi tyt denemesi sırasında türkçeyi çözerken daha pat diye uyuyakalıp 1 saat uyuyabiliyorum orda öylece. bu ilaçlar bu tarz rahatsızlıkları önlemek için. ayrıca dozajımın artma zamanı gelmesine rağmen(3 aydır aynı dozajdaydım) doktor dozaj artırmaktan çekindi sınav arefesi yan etki olur diye aynı segmentten daha hafif bir ilaç yazdı takviye olarak. ona bile yamuldum olm bu ilaçların halis gibi ciddi yan etkileri var 5 gündür yeni geçti düz baktığım yer kayıyodu ders mers kalmadı kafa anca yerine geldi ya sizde de böyle bir şey olacaksa ve bu sınav sırasında olursa bu riski göze alabiliyo musunuz cidden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jasonn Bourne

Bir şeyler bulunca bana da haber verirsen sevinirim hocam.
    Tabii hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: derece.butnotreally

aga sakın bulaşmayın diyorum sadece. bende yaklaşık bir senedir narkolepsi var sınav stresinden midir nedir bilmiyorum ama sizin bu sınavda sıkılıp bunalmalarınızı açmak için değil bu ilaçlar ben misal bi tyt denemesi sırasında türkçeyi çözerken daha pat diye uyuyakalıp 1 saat uyuyabiliyorum orda öylece. bu ilaçlar bu tarz rahatsızlıkları önlemek için. ayrıca dozajımın artma zamanı gelmesine rağmen(3 aydır aynı dozajdaydım) doktor dozaj artırmaktan çekindi sınav arefesi yan etki olur diye aynı segmentten daha hafif bir ilaç yazdı takviye olarak. ona bile yamuldum olm bu ilaçların halis gibi ciddi yan etkileri var 5 gündür yeni geçti düz baktığım yer kayıyodu ders mers kalmadı kafa anca yerine geldi ya sizde de böyle bir şey olacaksa ve bu sınav sırasında olursa bu riski göze alabiliyo musunuz cidden?
    Hocam tesekkurler yorumunuz icin.
    Normalde kullandigimiz agri kesici harici ilaclarin kullanilmasini dogru bulmuyorum ben de.
    Cok dikkat edilmesi gerek.
    Eger duzenli kullandiginiz bir ilac degilse, sirf sinav gunu icin alinmamali.
    Geri donusu olmaz bu isin, baskasinda olmaz ama sen de ters bir tepki yapar, her vucut ayni degil, icindeki bir maddeye alerjin vs olur bilmezsin bunu.
    Mahvolur her sey Allah korusun.

• Ot çekmek kafayı açıyor diyorlar. Nereden temin edebilirim?

• Carl Chryniszzswics kullanıcısına yanıt
    oha çarpıntıdan ölürsün

• mellikey kullanıcısına yanıt
    Dostum kesinlikle modiwake alma.Tyt de bir soruya 5 dakika harcarsın 1 dk gibi gelir.Ayrıca Sjs sendromu da oluşabilir dikkatli olmak lazım.Ders çalışmak için iyi ancak sınav için en kötü ilaçlardan biri.

• bahsettiğin şey psikiyatrik sakinleştiri ilaçsa almayın. o tarz ilaçların kişiye ne yapacağı belli olmaz sınavda küt diye uyursunuz. ben de psikiyatriste demiştim alayım mı sınavdan önce bana böyle demişti.
  • gaz giderici ve agri kesici almayi dusunuyorum.

• Hocam merak ettim ilaç alacak olanlar ne yaptı ? Kullananlar varsa ilaçtan kötü etkilendiğini düşünenler var mı ? Gereksiz yere konuyu uplatmış oldum
  • Normalde kronik rahatsızlık ilaçlarımı içmedim ama ayt sabahı cır cır oldum. Hap içmek zorunda kaldım. Kurtardı beni

• Ben önemli gördüğüm denemelerimden önce parol içerdim hep yine aynı tyt sabahında parol, ayt sabahında mide hapı ve parol içerek girdim. Bir zararı olmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.