Şimdi Ara

Sınavdan çıkınca ne hissetiyseniz o gelicek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer iyi bir öğrenciyseniz türkiye geneli sınavlarda iyi derece yapıyorsanız sınavdan ilk çıktığınız zaman sıralamalar hakkında ne hissetiyseniz o gelicek arkadaşlar rahat olun. Ben 2020’de 40kdan mezuna kalmıştım ve 2020ayt çıkışı direkt aileme çok kötü bir sınav olduğunu matematiği büyük ihtimalle fullediğimi ama çok bir etkisi olmayacağını söylemiştim nitekim öyle oldu(tyt çok kötü yapmıştım). Bu sene sınavdan çıktığımda zor bir sınav olduğunu sıralamaların iyi geleceğini hissettim. Daha sonra forumun karamsarlığı beni de etkiledi ama şu an düşününce sınavdan çıktığım anki düşünceler daha mantıklı geliyor umarım öyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek istediğim forumun karamsarlığı sizi etkilemesin zaten çoğu troll.

• Ne karamsarlığı herkes 2018'den iyi gelecek diyor. Neyse az bir şey kaldı şurada .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önemli bir noktaya değinmişsiniz geçen yıl sınavdan sonra netlerimiz yüksekti tamam sevindik falan ama ayt günü ben dahil çoğu arkadaşım memnun değildi. Apotemi trigo bitirip o soruları görünce insanlar bu muydu emeğimin karşılığı dedi yani

• QueenofDisaster19 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle

• Ben sosyal medyaya girmediğim için ayt çıkışında bütün suçu kendime yüklemiştim herkes yaptı ben iyi yapamadım diye düşündüm.Sonra sene boyunca netleri bana yakın veya benden daha iyi ; bir tık daha kötü olan agalarımla konuştum.Hepsi benimle aynı şeyleri hissetmiş o zaman rahatlamıştım

• Dhninhayaleti D kullanıcısına yanıt

Hocam ben foruma girdim herkes 2010 falan diyor ben evde halıları izliyorum en son papaz hocamla konuşunca rahatladım biraz

Bu sene forumda bile sınav zorluğu tartışılmadı çünkü tartışılmaz şekilde zordu fizikle matematik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sene kaç mat yaptın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daneres kullanıcısına yanıt

Bence de.Foruma sınavdan 2 3 gün sonra girdim ben de son 3 ay kala bırakmıştım önceden.Herkes zordu vs diye ağladığını görünce sınav gerçekten babaymış dedim

• 31\7 maalesef en son ne zaman 37 net yaptığımı bile hatırlamıyorum hocam hiç abartmıyorum apotemide en kötü 37 yapardım

• QueenofDisaster19 kullanıcısına yanıt

geçen sene sene direkt mezuna kalacağımı anlamıştım. çok kolay olduğu için yeterince yüksek yapamadığımı hissetmiştim bu sene ne hissettiğimi bile hatırlamıyorum mental çöküş yaşadım  

• Aytden ilk çıktığımda mat aşırı zordu 300-400 gelir diye düşündüm şu an 700-1400 arası düşünüyorum inş. dediğiniz gibi olur.

• Haklısınız bence de öyle yapılmalı

• Peki hocam siz ne hissediyorsunuz yaptığınız netlere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.