Şimdi Ara

SINAVDA UYARILMAYIP SONRADAN SINAVI IPTAL OLAN VAR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

Ben kendimi özet geçiyorum. Edebiyatı 50 dakikada falan bitirdim. Camdan dışarı falan bakıyordum, gözetmen geldi, yasak olmasına rağmen geldi sessizce "Bitirdin mi?" dedi, evet dedim, soru kitapçığını aldı gitti zamanı gelmeden. Coğrafya'yı 5 dakikada bitirdim, geldi yanıma yine, "Eeee bu soru boş dedi." Dedim "Bilmiyorum cevabını yapamadım." dedim, "Aç bakayım." dedi, açtım, soruyu yaptı belli ki, güldü bana , "İyi düşün." dedi, yan taraftaki kız bana bakıyor falan. Kamera kaydediyor bu sırada

Saçma sapan bir ortam vardı yani. Bence açık açık kopya yakalanmıyorsa hiçbir şey olmuyor. Görürsün bak bir şey olmaz. Biz sınava girenler dışında herkes rahat, biz de salak salak şeylere takıyoruz.

gözetmenler kuralları okumuyor heralde benim de girdiğim bi sınavda kitapçıkları saati gelmeden önce poşetlerden çıkarıp karıştırmadan kafasına göre dağıttı ben kuralı hatırlatınca sana mı sorcam falan gibi bişey dedi 60 yaşında menapozlu karıları gözetmen yapıyolar kendini ösym başkanı sanıp tavırlara giriyo sonra gözetmenim diye Fetöcu olmadığını nerden bileyim ben bu gözetmenin belki seçilmiş kitapçığı seçilmiş öğrenciye verdi ösym telefon numarasında şikayet diye bi seçenek de yoktu arayıp şikayet edemedim

• Olmaz sanmiyorum. Ben denemek icin girdim kendimi edebiyat ve sosyale ikisini da yapicaklarimi 25 dkda falan yapip kalan zamanda resim cizdim. Gozetmenler gelip gidip bakiyo napiyom diye. En son cografyada yaklasti adam bittiyse cikabilirsin diye (saatleri bilmiyodum sormaya da vakit olmadi) verdim ciktim. Yani sinav iptali o kadar kolay degil o kisi kendi basina da dert istemez ikincisi onlar da insan neden senin hayatini karartmak istesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    Hocam ogretmenlerin sinav esnasinda doldurmalari gereken bir kagit var, osym dakika dakika ayarlamis zamani geldiginde onu dolduruyorlar merak etmeyin bir sey olmaz. Edebiyat sinavinda en ondeydim de baktim bunlar ne yapıyor diye :D

• sınav bittikten sonra gözetmen kağıtları toplarken kaç tane işaretlediğimi sayıyordum başıma gelince daha bitirmemiştim saymayı sayabilirmiyim dedim bi 5 sn bekledi saymamı sonra hemen verdim bişe olmaz dimi yaa :( bende de sonradan bi paranoyaklık oluştu
  • Girdiğim sınıflarda kamera yoktu sınavı bitirene kadar normal çözdüm bitirdikten sonra kitapçığı kapatıp optiği kitapçığın altına attım kalemide benden uzağa koydum ondan sonra beklerken sağa sola baktım. Eğer buna iptal gelirse ortalığı yakarım kitapçığı optiği ellemeden sağa sola baktıklarımı telapati yöntemiyle optiğe işleyemem ya

• kanka sen ygs zamadına kaydırma yaptım diye konu açmıştın şeytan biraz fazla vesvese veriyor heralde korkma kardeşim bişey olmaz
  • ilk23k İ kullanıcısına yanıt
    hocam inşallah dediğin gibidir de boşa kuruntu yapıyorumdur günler kabir azabı gibi geçiyor resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AceİsBack A kullanıcısına yanıt
    hocam o dediğiniz de var bir de dışarı çıktılar sınav ortasında ondan kıllandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güne kabus görerek uyanmak :/ allah korusun eğer böyle bir şey olursa cidden hayatım kayar ve hala emin değilim iptal olup olmayacağından daha 10 korku dolu gün daha var :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.