Şimdi Ara

Sınavda Tuvaletiniz Gelse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama tutamayacak kadar böyle o kaslar falan tutamıyor daha da sınavın ilk 20 dakikası falan ya da büyük tuvalet. Naparsınız?

Ben sınava girmeden gözetmen öğretmenden rica edip kedi kumuyla girmeyi düşünüyorum. Olur da tuvaletim gelirse köşede yapar üstünü de ön ayaklarımla örterim hem koku da yapmaz. Nasıl mantıklı değil mi?

• Çok zor durumda kalırsan gözetmenle beraber gitme şansın var ama çok az bir ihtimal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk salarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigied G kullanıcısına yanıt
    Kim dedi bunu ?

• Yetişkinler için özel alt bezleri mevcut. Ayrıca ilk 20 dakikada öyle bir şeyin olması için kaç saat öncesinden 1 litre su içmeniz ya da 1 kg salatalık yemeniz lazım. Dün geceden kalan bir şeyse sınavdan önce tuvalete bir zahmet gidin yani.

• 2017 mat lys de olmuştu bana ucuna öyle bir dayanmıştı ki tutamayacam zannetmiştim ama kıvrana kıvrana tutmuştum.

• Ben yasadım. Allah kimseye yasatmasın. Sinavdan 1 gün once izgara balik ve meze olarak cig kofte yemistim. Malum icim yaninca da portakal suyu icmistim. Neyse gece 2 3 kez kalktim. Sabah sinava geldim lan girer girmez 10 15 dk gecti benim malzeme kipirdamaya basladi. Ilk yarim saatten sonra malzeme dikeldi inmiyor . Bir yandan sorulari yetistirme derdi bir yandan da malzemeyi tutma derdi derken son yarim saate yaklastik sorular gene sikinti. Ama oyle bir sıkıştım ki anlatamam çok fenayım. Sonra tutarken bir yandan da sorulari yetistirmeye calisiyorum son yarim saat cikis yasakmis farkinda olmadan o cebellesme ile son yarim saate girmisiz. Artik sinav falan umrumda degil soru falan boş mu kalmiş yanlis mi yapmisim gozumde degil. Hocam cikmam lazim dedim izin vermedi 3 4 dk daha sabrettim hoca da kapida duruyor cikarmayacak en son biraktim kagidi kalemi kapida hoca yine duruyor hocam istedigini yap dedim aradan firladim dogru kosarak tuvalete. Hoca da arkamdan geldi bu sefer tuvaletin kapisinda bekledi. Lan tubalete girdim ama size yemin ediyorum malzeme icine kacmis tuvaletimi yapamadim. Elimle malzemeyi aradim bulup cektim o kadar aci cektim ki tarifsiz bir hissi vardi guc bela isimi gordum ama hayatimda boyle birsey yasamadim. Sonra tuvaletteb ciktim koridorda sinav saatinin bitmesini bekledim . Aranizda doktor falan varsa illaki bu yasadigimin tibbi olarak bir aciklamasi vardir. Aman diyeyim gencler sinav falan onemli degil. Bu olaydan sonra fobi olustu bende surekli tuvaletim ansizin geliyor. Sehirlrr arasi otobuslerdr falan tuvaletim olmasa bile molalarda gidiyorum

Edit: yazarken tuvaletim geldi tuvalete gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7721C843E -- 14 Nisan 2019; 13:26:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben MSÜ de yaşadim

Türkçe 20. Sorudan itibaren sınav bitene kadar

Maalesef o kadar kasılmak ve stres olmak( sınav stresi hariç )
    Soruları algılamami etkiledi. Çıkışta zor attım kendimi okulun tuvaletine. :(

• Bugün girdiğim bir denemede başıma geldi,1.5 saat kala türkçeyi bitirmiş ve matın yarısına gelmiştim ve en iyi denemem olacaktı ki çok geldi ve mecbur vermek zorunda kaldım :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.