Şimdi Ara

Sınavda Tutanak Tuttular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bugün girdiğim kurum sınavında sınav salonuna biraz geç girdiğimde tuvalet ihtiyacım olduğu için kitapçık dağıtıldıktan sonra sınıftaki gözetmeni çağırıp lavaboya gitmek için izin istedim. Sınıftan dışarı çıktığımda koridorda bir hocaya lavabo yerini sordum. I da bana hangi sınıfta olduğumu niye çıktığımı sordu sonra ben de lavaboya gitmek ihtiyacımın olduğunu gözetmenden izin alıp çıktığımı söyledim birlikte sınıfa girdik. Beni yerime oturttular ve orada kağıda birşeyler yazdılar.

    Sınavdan sonra gidip konuştuğumda izinli çıktığımı kitapçığın arkasında açıkça bir ibare olmadığını bu sebeple sınav başlamadan lavaboya gitmek istediğimi söyledim. Savunmamı yazılı olarak da almadılar. Ortada ne bir şahit ne bir görgü tanığı var. Bir sene boyunca uykusuz geçirdiğim gecelere mi yanayım? Böyle bir durumla karşılaştığım için sınavımın geçersiz sayılma tehlikesine mi yanayım? Tüm BUnları da geçtim kopya çekmeye çalışmak damgası yeme riski var mı bilmiyorum.

    Tüm moral bozukluğuna rağmen sınavım da iyi geçmişti.. şimdi benim durumum ne olur ? Ne yapmam gerekiyor acaba ? Yardım edebilir misiniz? Çok kötü bir durumdayım... Allah kimseye yaşatmasın bu durumu....







  • Hiçbir şey olmaz hocam içinizi ferah tutun.Onlar durumu belirtmek için tutanak tutmuşlardır bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • sınav geçersiz sayıldı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene çok sınava girdim.Nerdeyse her sınıfta şu tuvalet mevzusu oluyordu.Aslında içeri girdiğinde sınıfın yerine önce tuvalete gidersen sorun olmuyor.Yazık olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doktorcan

    sınav geçersiz sayıldı :(
    Aga be yak yak yak.



    Üzüldüm gerçekten hocam. Tüh be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.