Şimdi Ara

Sınavda kopyayla yakalanmak??(üniversite)>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
45.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yapacağınız; sınav çıkışı hocadan özür dileyip, bir şekilde gönlünü almaktır.
    yaptığınızın yanlış olduğunu, ancak mecbur olduğunuzu vs. birşeyler uydurmanız lazım.

    hocanın gönlünü almak için de; mesela arabası varsa, dersiniz bir ay yıkatıp getireceğim vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enico


    quote:

    Orijinalden alıntı: CouragePapillon

    herkes 6 aydan bahsetmiş. Sicile işlenme olayından kimse bahsetmemiş.



    ceza alıpta sicilime işlenmeme gibi bir ihtimal var mı acaba?


    Sicile işlenmesinin gelecekte getirilerinin 6 aydan ibaret olmadığını ima ettim...
  • bugun daha 2 saat önce benim de başıma geldi. çok korkuyorum. normalde hiç huyum değildir ama hoca hiç beklemediğim daha doğrusu sınıf olarak beklemediğimiz bi konudan sormuş. sınıfın yarısı mecburi sürenin bitiminde boş kağıtla çıktı, biz şeytana uyduk kopya çektik malesef. tabi acemilikten yakalandık. asistan sıranın altından kağıdı aldı ve sınavımı bitirdi. hoca benim kopya çektiğimi öğrendiğinde baya kırıldı :(. birşey olmamasına çalışıcak heralde ama çok korkuyorum. koü siyaset öğrencisiyim. bu sene burayı bırakıp kadir has hukuka geçmeyi planlıyorum. eğer aleyhime bir karar çıkarsa bu olay geçişimi kötü etkiler mi? ya da ilerisi için kpss kaymakamlık ve benzeri sınavlarda bana engel olur mu? bir bilgisi olan varsa söylesin lütfen çok fena tırstım.




  • evet 6 ay uzaklaştırma. ben ünideyken bol bol söylerlerdi sınavdan önce :)

    kopya çekerken yakalanırsanız 6 ay uzaklaştırma. 1-2 kişinin başına geldi hatta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra_e

    bugun daha 2 saat önce benim de başıma geldi. çok korkuyorum. normalde hiç huyum değildir ama hoca hiç beklemediğim daha doğrusu sınıf olarak beklemediğimiz bi konudan sormuş. sınıfın yarısı mecburi sürenin bitiminde boş kağıtla çıktı, biz şeytana uyduk kopya çektik malesef. tabi acemilikten yakalandık. asistan sıranın altından kağıdı aldı ve sınavımı bitirdi. hoca benim kopya çektiğimi öğrendiğinde baya kırıldı :(. birşey olmamasına çalışıcak heralde ama çok korkuyorum. koü siyaset öğrencisiyim. bu sene burayı bırakıp kadir has hukuka geçmeyi planlıyorum. eğer aleyhime bir karar çıkarsa bu olay geçişimi kötü etkiler mi? ya da ilerisi için kpss kaymakamlık ve benzeri sınavlarda bana engel olur mu? bir bilgisi olan varsa söylesin lütfen çok fena tırstım.


    kaçıncı sınıF ?




  • 1.sınıf
  • hocam boş kağat vermekte disiplin suçu ondan çektim diyin
    zaten kopya neden kağattan çekilirki anlamam alcaksın en ucuzunadn 1 ipod koycaksın şifreyi içine resim olarak yada yazı olarak atcaksın hoca geldimide bas tuşa ekran kararsın cogu acamıyoy bile kapalı dedinmi yutuyor açsa bile şifre istiyor ne olursa olsun girmiceksin şifreyi sonuna kadar inkar
    ne demişler yatakta hatunun üstündede yakalansan kim itti beni dicekmişsin
  • meraba arkadaşlar bende kopyadan yakalandım fakat ifade falan vermedim sınavların üzerinden 3 hafta geçti ve hala hoca sınavı okumadı sizce hoca bu vakitten sonra kurula verebilirmi yoksa tehlike geçtimi
  • 6ay uzaklaştırma alır ve bu sırada harçlarıda öder.eğer ödemezse okuldan tamamen ilişiği kesilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeyLu

    hocam boş kağat vermekte disiplin suçu ondan çektim diyin
    zaten kopya neden kağattan çekilirki anlamam alcaksın en ucuzunadn 1 ipod koycaksın şifreyi içine resim olarak yada yazı olarak atcaksın hoca geldimide bas tuşa ekran kararsın cogu acamıyoy bile kapalı dedinmi yutuyor açsa bile şifre istiyor ne olursa olsun girmiceksin şifreyi sonuna kadar inkar
    ne demişler yatakta hatunun üstündede yakalansan kim itti beni dicekmişsin





  • Merhabalar,
    Benim sınav öncesi yapılan aramada hesap makinemin içinde sınavla ilgisi olmaya şıklar yazılıydı. Örneğin DDBCDA
    Sınavla hiçbir alakası yok ve hesap makinesi benim. Benim malım olduğu için istediğimi yazabilrim şeklinde savunma yapacağım.
    Şıkların sınavdaki soruların şıklarıyla hiçbir alakası yok. Lisede okuyorum. Herhangi bir suç verirler mi ya da o şekilde yırtabilir miyim?
    Cevaplarınız acilen bekliyorum
  • Merak Ediyorum;
    Üniversite de Yakalanılan Kopya Sonucunda Sabıka Kaydına Geçilyo mu?
  • Arkadaşlar sınavda sözlüğün içine kopya yazdım asistan farketti aldı tutanak yazdı sonrasında sınavın hocası geldı asıstan artıstlık yaptı tartıştılar hoca kagıdımı aldı degerlendırecegını soyledı ama asistan tutanagın dekanlığa gideceğini hocadanda kagıdımı ıstedı hoca vermedı.1-2 hafta ıcınde savunmamı istiyorlar ne yazmam gerekiyor normalde 6 ay uzaklastırma alırmısım ama 1 aya dusme ıhtımalı var sıcılıme ıslermıs bu kadar ağır mı sonuçları ya?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahru -- 26 Mayıs 2012; 11:54:49 >
  • evet dün bölüm başkanına gittim sicile işliyormuş 5 sene boyunca kalıyor sonrasında senın gıdıp sıcılını dava açarak temızletmen lazımmıs.
  • yönemeliklerde 6 ay verirler kopyaya yakın zamanda 2 arkadaşım aldı uzaklaştırma ama bazı okullarda bazı fakültelerde ilk seferde iyi halde 3hafta - 1ay ile ucuz atlatıldığı oluyordu bizim okulda (OMÜ mühendislik) geçen döneme kadar kopya 3 hafta alıyordu bu dönem 6 ay kitlediler yakalananlara.
    ben şahsen geçen sene bütünlemede yakalandım hemde saçma sapan bi şekilde ama asistan insaflı adamdı kağıdımı verdim çıktım hocayla dialog kurmakta fayda var yoksa başınız ağrıyacaktır.
  • tutanak tutulduktan sonra hiç bi çıkar yolu yok mu kurtulmak için
  • tutanak hocandadır, işleme koymadıys git bi konuş
  • Hocada değil asistanlar dekanlıga götürdü hoca sadece sınav kağıdımı aldı onluk bir şey değil diyorlar dekanlıkla alakalıymış tutanağı tutanlar asistanlar hoca bizim fakulteden değil tanımıyordu bile gözetmenleri :(
  • ocak 2012 de ben de aynı durumu yaşadım. 3 kişi yakalndık. telefnmu alıp içeriye cvp attı bi arkdaş. içerde cvp atılan kişi yaklndı. beni araıp buldular. 3 kşi bölm başkanının karşısna çktk. organize suç örgütü muamelesi yaptlar çok sert davrandlar. soruştrma açın tutanak hazrlayn 6 ay uzaklaştrn bunları dediler. 4 gün yataktan çkamadm yemek yiyemdm stresten. yurtta kalıyorm yurt memuru yurttan da atılrsın dedi. burs da giderdedi. gittm bölm başkanına, yalvardım yakardım yapmayın etmeyin ailem bnu duyarsa okul hayatım biter. suçsuzm ben bişey yapmadım bi suçum yok. demagoji filan yaptım biraz. çık dışarı dedi hoca. diger gün oldu. sekreter aradı hoca szi çağryr son kez bi görüşmk istyr sznle dedi. tamam olur dedm. ertesi gün gittik. hoca dedi bidaha böle bişeye kalkışmayın. bu sefrlk afffedyrm. karşıma çıkmayın bidaha. ama dersimden kalacaksnz. çok teşekkr ederz çok saolun hocam falan filan. öle kuratrdm yani. nyse iki dönemdir bırakıyor beni. ve 4 yıl boyunca da geçirmeye niyeti yok galiba. uzatmasndan korkuyorm. birincsi ceeza alınması sicile işlemez. ikncsi yurttan atılma durumu olmaz. en fazla 1 ay dır bunun cezası. ama onun insanın üzernde bıraktgı psikoloji gerçekten bir ömre bedeldir yani. allah düşmanımn başına getrmesin. o derece kötü yani.




  • Bizim sinifta biri su sisesine yazmıştı. Kagidi alındı yazdığı kadar not verildi. Hocalar hayattan bezmis ogrencileri sevmeyen birisi ise ceksende cekmesende disipline sevk eder cunku onlari yapmak onlar icin zevktir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 18 Kasım 2014; 13:14:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.