Şimdi Ara

Sınavda karnım gurulduyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üniversiteye hazırlanıyorum mezun gurubunda şu son 4- 5 sınavdır sınavları tamamlayamıyorum. Özellikle 1 saat sonra geliyor bu guruldama. Yavaş yavaş başlıyor daha sonra resmen bağırmaya başlıyor. Heyecandan olduğunu düşünüyorum ama bir çözümü olmalı. YGS sınavına da kaldı 18 gün kadar. Size de oluyor mu hiç böyle? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Bu arada konu aptalca gözükebilir ama YGS de olursa bu olay yanarım. :D Selametle.

• Dostum benim ygs de oldu. Ve önümdeki kıza yazıyordum sırf guruldadı diye kıza yazılamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DAYI

Dostum benim ygs de oldu. Ve önümdeki kıza yazıyordum sırf guruldadı diye kıza yazılamadım.

Senin ki de ayrı dert
  • stresten olabilir
  • Strese bağlı reflü gibi birşey olabilir hocam doktora danışmanı öneririm
  • Heyecandan karın guruldamaz adam gibi bişeyler Yiyip gir sınava.uyduruk poğaça moğaça agzına atıp gırıyorsan acıkırsın dogal olarak karnın da guruldar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs de bırak guruldasın hayatından daha mı önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KARIN GURULDAMASI
    3 yıl önce açıldı
    Sınavda ellerim terliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ygs gelmeden doktora danış bir de dünyanın sonu değil bu sınav raad ol

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

Heyecandan karın guruldamaz adam gibi bişeyler Yiyip gir sınava.uyduruk poğaça moğaça agzına atıp gırıyorsan acıkırsın dogal olarak karnın da guruldar

Aynen bende böyle düşünmüştüm. 1- 2 dilim ekmek yiyorum. (Sabahları fazla iştahım olmuyor.) Peyniri, zeytini vs. ama geçmiyor sesler. Yani denedim .
  • Benim de hayvan gibi gurulduyordu, sabah sınava gitmeden önce adam akıllı bi kahvaltı yap o zaman bişeyin kalmaz. psikolojinin de önemi var tabi

%75 tok olmak
    %25 kafandan bu sorunu silip atmak

çözüyor bu sorunu sanırım. ayrıca hala geçmiyorsa bi doktora görün, belli 1-2 tane hap var onları kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

ygs de bırak guruldasın hayatından daha mı önemli

Öyle deme hocam bazen bir gurulduyor ben bile kendimden korkuyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadyKids

quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

Heyecandan karın guruldamaz adam gibi bişeyler Yiyip gir sınava.uyduruk poğaça moğaça agzına atıp gırıyorsan acıkırsın dogal olarak karnın da guruldar

Aynen bende böyle düşünmüştüm. 1- 2 dilim ekmek yiyorum. (Sabahları fazla iştahım olmuyor.) Peyniri, zeytini vs. ama geçmiyor sesler. Yani denedim .

Yok usta acıkıyosun basbaya demek kı metabolizma hozlı senın baya 1.cisi sınav basladıktan sonra ınsan unutuyo stresı heyecanı 2.cisi stresten karın guruldamaz.3.cusu çare bulmaya bak tum dıkkatını dagıtır sınav sırasında son olarak tavsıyem sınava gıtmeden cok ıyı ye ve sınav suresınde sureklı su iç.

Ayrıca 1-2 dilim ekmek nedir yahu ben normal gunlerde zaten 5-6 dilim ekmek 2 tane yagda yumurta vs. Yıyorum.gecen sene kahvalrılarımı cok ıyı yapıyodum sabah kı sınavlarda guruldama hıc olmuyodu ama ogleden aonrakı sınavlarda kantınden uyduruk hamburger felan yıyınce sınavın sonlarına dogru gurulduyordu.2 tane yıyınce de şişkinlik yapıyodu sınavda rahatsız edıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 5 Mart 2014; 19:08:23 >

• Su içmiyorum bilerek ne bileyim daha fazla ses çıkarır gibi bir his var .
  • Heyecandan guruldar.Banada oluyordu, doktorla görüştüm, antidepresan tedavisiyle iyileştim.

• Aynen olmadı bir de doktoru deneyeceğim.
  • Erteleme hocam az kaldı sınava

• JonnyCaqe kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

Heyecandan guruldar.Banada oluyordu, doktorla görüştüm, antidepresan tedavisiyle iyileştim.

Antidepresan ilacı falan mı var?
  • Psikolojik olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Psikolojik olabilir mi

valla herkes öyle söylüyor. Doktora gidicem her halde
  • guruldama değilde stresten miğdem ağrıyor benim genelde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.