Şimdi Ara

Sınavda Heyecan Ne Kadar Etkiler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Matematiğim şuan denemelerde(özdebir hariç) +37 net geliyor. Çıkmış soruları çözdüm fakat çok basit geldi hem hızlı çözdüm hemde 39-40 net geldi.
    Benim korkum sınav anında bunu yapamamak.Sormak istediğim Tecrübeli arkadaşlar Türkçeden sonra gene heyecan kalıyor mu? Birde Finale giden arkadaşlar sınavlarda fen bölümü ygs ye göre çok zor gelmiyor mu sizcede? Şimdiden elinize sağlık. 15 MARTTA BAŞARILAR...

• Yapamadığın sorulara takılma. Zaman kaybedeceğinden demiyorum, soruyu okudukça algılama kapasiten düştüğünden diyorum. Başıma 2014ygs matematikte gelmişte arka arkaya 3-4 soru boş kalmıştı. Sonra dönüp yapmıştım. Heyecanda ilk soruyu (türkçe) çözdüğümde geçmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavın kaderini değiştirecek kadar
  • ben matematikten başladığım için matematikte ilk soru genelde rasyonel sayı oluyor.heyecan kalmamıştı geçen yıl..ama bir yerde elin kitleniyor düşünemiyorsun.önemli olan o an zaman kaybetmeyip diğer sorulara geçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffatih1907 -- 5 Mart 2015; 23:01:32 >
  • Dostum ben finale gidiyorum hakikaten fen kismini cok kasiyolar diye dusunuyorum en azindan ygs icin bu boyle lys icin bilemem gercekten cok moral bozucu olabiliyo fen kisimlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crunch.

Yapamadığın sorulara takılma. Zaman kaybedeceğinden demiyorum, soruyu okudukça algılama kapasiten düştüğünden diyorum. Başıma 2014ygs matematikte gelmişte arka arkaya 3-4 soru boş kalmıştı. Sonra dönüp yapmıştım. Heyecanda ilk soruyu (türkçe) çözdüğümde geçmişti.

Hocam peki boş bırakınca telaş yapmıyormusunuz benim 2 3 tane boş kalınca ilk 25 de iyice telaş yapıyorumda nasıl çözebilirm acaba? Birde matematik netiniz kaç geldi merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmen39

Dostum ben finale gidiyorum hakikaten fen kismini cok kasiyolar diye dusunuyorum en azindan ygs icin bu boyle lys icin bilemem gercekten cok moral bozucu olabiliyo fen kisimlari

Aynen öyle benimde hep moralim bozuluyor sınav çıkışı kendimi çok kötü hissediyorum.Çalışasımda gelmiyor. Ygs de çok basit geliyor bana geçen seneki sorular, benzer mi çıkar dersin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffatih1907

ben matematikten başladığım için matematikte ilk soru genelde rasyonel sayı oluyor.heyecan kalmamıştı geçen yıl..ama bir yerde elin kitleniyor düşünemiyorsun.önemli olan o an zaman kaybetmeyip diğer sorulara geçmek.

Matematikden sonra Türkçede paragrafları yorumlarken sıkıntı çekmiyormusunuz acaba? Ben cesaret edemedim denemeye en güvendiğim dersim olmasına rağmen. Denemelimiyim?
  • Fenden 14 yanlış yaptıracak kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoTheMath

quote:

Orijinalden alıntı: Crunch.

Yapamadığın sorulara takılma. Zaman kaybedeceğinden demiyorum, soruyu okudukça algılama kapasiten düştüğünden diyorum. Başıma 2014ygs matematikte gelmişte arka arkaya 3-4 soru boş kalmıştı. Sonra dönüp yapmıştım. Heyecanda ilk soruyu (türkçe) çözdüğümde geçmişti.

Hocam peki boş bırakınca telaş yapmıyormusunuz benim 2 3 tane boş kalınca ilk 25 de iyice telaş yapıyorumda nasıl çözebilirm acaba? Birde matematik netiniz kaç geldi merak ettim

Ben baya sıkılmıştım ygs çözmekten sene boyu. Bitsede gitsek kafasında yaptım sınavı. 1 yanlış 2 boş gelmişti matematik.

• quote:

Orijinalden alıntı: znpcnkr

Fenden 14 yanlış yaptıracak kadar

Üzüldüm hocam.Kolay sorularmıydı hepsi?
  • quote:

quote:

Dikkatsizlikten kaydırma yaptım heyecandan elim ayağıma dolaşmıştı siz siz olun heyecanlandığınızda sorulara saldırmayın 1-2 dakika bekleyin geçsin heyecanınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dikkatsizlikten kaydırma yaptım heyecandan elim ayağıma dolaşmıştı siz siz olun heyecanlandığınızda sorulara saldırmayın 1-2 dakika bekleyin geçsin heyecanınız

En korkduğum şey. Umarım kimsenin başına gelmez. Heycanlanırsam su içip süremi kontrol etmeyi planlıyorum. Birde ben optikden şıklara işaret koyuyorum her 10 soruda bir, bölüm bitince kodluyorum sizce bu heyecanımın dinmesine yardımcı olurmu yoksa kaydırma yapma riskim varmı?

• Heycan şans sogukkanlılık önemli faktörler

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk5bin

Heycan şans sogukkanlılık önemli faktörler

Doğru söylüyorsunuz. Yüzde 60 ı şans gibi geliyor bana.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

En korkduğum şey. Umarım kimsenin başına gelmez. Heycanlanırsam su içip süremi kontrol etmeyi planlıyorum. Birde ben optikden şıklara işaret koyuyorum her 10 soruda bir, bölüm bitince kodluyorum sizce bu heyecanımın dinmesine yardımcı olurmu yoksa kaydırma yapma riskim varmı?

Bana kalırsa soruyu çözüp kodlamak en iyisi. Kaydırma riski çok az oluyor. Senin yönteminde iyi. Kaydırma yapmazsın diye düşünüyorum.

• Çok az heyecanlanmıştım. Çünkü çalışmamıştım hiç. Ama kaydırma etmiştim. Siz siz olun kaydırma etmeyin. Dikkatlice kodlamayı edin. Onun harici deneme çözer gibi çözün soruları sınavda. Ama kalan zamanda tekrar gözden geçirmeyi unutmayın soruları.

• heyecan çok etkiliyor sakin kalman lazım ama heyecanlanmamam lazım diye sınavda kendini şartlayıp durursan daha çok heyecan yapıyon sonra sınav kontrolden çıkıyor geçen yıl bende böyle oldu inşallah sakin kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: melosey

heyecan çok etkiliyor sakin kalman lazım ama heyecanlanmamam lazım diye sınavda kendini şartlayıp durursan daha çok heyecan yapıyon sonra sınav kontrolden çıkıyor geçen yıl bende böyle oldu inşallah sakin kalırsın

İnşAllah hocam. Fazla dusunmemeye çalışıcam sınavı

• mezuna kalacak kadar etkiliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.