Şimdi Ara

Sınava kaygısız girenler ne düşünüp de giriyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kaygı yapmasam daha iyi yapcağıma inanıyorum ama heyecanlanıyorum kitlencem gibi oluyorum siz ne düşünüyosunuz da kaygı yapmıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • FreddyLinas F kullanıcısına yanıt
    Aile baskısı bu konuda önemli unsur. Sana sonucunun ne olursa olsun destek çıkacaklarını bilmek seni bir nebze rahatlatır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecan yapmayınca istediğim sonucu alacağımı bildiğim için şuanda heyecan oranın oldukça az. Herkes söylüyor sakin olan kazanır. O zaman heyecanlanmanin anlamı yok demektir. Sakin olup yarin OSYM ye gününü göstericem inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünide olup girenler rahat. Adamların kaybedecek bir şeyi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünmüyom kanki
  • Sınavın bir son olmadığını, istediğini elde edemezsen çalışmalarının boşa gitmeyeceğini lysde veya en kotu seneye çok daha iyi derece yapabileceğini, ve tabii ki sınavı kesin olarak yapacağını(ozguvenli ol yani) düşünürsen rahatlıyor insan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Önemli olan LYS
    2) Büyük ihtimal seneye mezun olarak kalıcam ilk 20_30 bin istediğim icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreddyLinas F kullanıcısına yanıt
    Sınavı umursamamak için doğuştan zengin olanları ,milyarderleri düşünüyorum..O kadar rahat hayatları var ki o kadar şanslılar ki,biz ne kadar çalışsak çok büyük ihtimal onlar gibi olamıycaz,o yüzden kasmaya gerek yok diyorum..Bkz:Dan Bilzerian (Şöyle bi hayatı hakkında birkaç şey okuyup ne kadar anlamsız biçimde zengin olduğunu görünce anlıycaksın dünyanın boş olduğunu )
  • Kaygım yok , hiçte ders çalışmadım çünkü bu sınavı kazanıp iyi biryerde okumaya ihtiyacım yok , içerde 2 saat napıcam onu düşünüyorum ben..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önwmli olan lys+kardeşim hayatın sonu değil belki bunu anlamam cok zaman aldı ama öyle. bir zamanlar sınavı düsünmk bile stres yapardı ama anlamı yok. Elimden gelen, yaptım bunu biliyotum. Ailem de zaten hep benim yanımda. Ondan bir sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabbathBloodySabbath -- 14 Mart 2015; 11:27:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef kuculterek kaygimi yok denecek kadar azalttim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendime soruyorum neden sakin olmalıyım ya da neden heyecanlanmaliyim tabi ki biraz heyecan olacaktır ancak bunun bana fayda sağlaması icin dengeli olması lazım kendime bunları sorarken açik ve net olmaya çalışıyorum Bunlari düşünürken kendime sunabilecegim tüm bahaneleri kendimi ikna edebilecek sekilde çürütüyorum ve neden başaramayayım diye düşünüyorum
    Biraz uzun oldu sanırım.
    Özer: düşün ve çürüt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mezun olarak geçen seneki ygsye nazaran çok daha hazır olduğumu düşünüyorum..Artı olarak iyi bir lysnin 12.sınıftaki sıra arkadaşımın sıralamasını 40.000'den 15.000'e çıkarabildiğine şahit oldum(mf4'te[ki benim hedefim mf-4te 25.000 civarı])..Bundan dolayı şu an kaygım minimum düzeyde yarınki ygs için..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yaptığım denemeleri hatırlayınca, dershanedeki sınıf ortamımızı düşününce, ertesi gün arkadaşlarımın yanına gidip hiçbir şey olmamış gibi devam edeceğimi falan düşününce rahatlıyorum ben. :D Bir de sınava odaklanmak rahatlatıyor. Yani hiçbir şey yokmuş da sadece çözmem gereken sorular varmış gibi düşününce rahatlıyorum. İnşallah sınava girince farklı bir durumla karşılaşmam. Orası farklı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :)
  • Kaygısızlığın 2 nedeni var kanımca

    1) Çok çalışmıssındır ne çıksa yapacak düzeydesindir
    2) Hiç çalışmamışsındır hedefin ve beklentin yoktur
  • Ben dışarıdaki insanlara bakıyorum kimsenin umurunda değil sadece 12. Sınıfların ve kendilerine haber niteliği taşıdığı için gazetelerin umurunda ve bu gerçekten işime yarıyor. Çık bir dışarı bak sınav kimsenin umurunda değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 14 Mart 2015; 15:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezunum. dünyanın sonu olmadığını biliyorum. sonuçta kıçı kırık bir sınav. kötü yapsanız ne olacak? hiçbir şey olmayacak. rahat olmaya çalışın
  • FreddyLinas F kullanıcısına yanıt
    ne geleceği belli. Tonla denemeye girdik şimdiye kadar ve yarınkinin de bunlardan pek farkı olmayacak. Panik yapmazsam o denemelerdeki sonuçlarıma yakın bir sonuç gelecek. Belki biraz fazla belki az. Ben bu şekilde düşünüyorum pek de kaygım yok. Yarın tödere ya da özdebire giriyormuşum gibi hissediyorum.
  • Beyler Lys ile Ygs sıralamasını 10binlerce öne çekme şanşımız var, tamam bu sınavda önemli tabi ama dünyanın sonu değil telaş yapmayın, kendinize güvenin. Sonuçta bu sizin 4 derste sahip olduğunuz bilgileri ölçecek bir sınav, kişilik veya karakterinizi sınamayacaklar. Önemli olan sahip olduğumuz değerlerdir.
  • 14 yaşından beri kendi işimi yapıyorum bu 2. girişim puanlarım çok iyi bana göre ve hiçbir zaman kendimi bu sınava mahkum hissetmiyorum ve 2 saat 40 dakikalık süreçte yapabileceğimin en iyisini sakin bir şekilde yaptıktan sonra 12 :50de sevdiklerimle olacağım. biraz motive eden şeyler varsa etrafında takman için bir sebep yok öyle veya böyle o süreyi dolduracaksın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.