Şimdi Ara

Sınava kadar yapacaklarım gibi bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum şimdiye kadar dershane ev arası bir şekilde geçti ama geçmedi gibi oldu. Bu sebeple dh hesabı açtım. Burayı günlük gibi kullanmak istiyorum şubat ayındayız ve artık düzgün bir şekilde çalışmak istiyorum. Hedeflerim;

mat için tyt branş denemeleri, problem de eksik hissediyorum apotemi den devam

ayt 3d vdd 2.der denklem,parabol,eşitsizlik,trigo1 bitirmek istiyorum orijinal ve 345 soru atarım

kimya gazlar,sıvı çözeltiler,enerji,hız bitirmek aydın ve palme soru atarım tyt branş atarım eksiğim pek yok zaten

biyo solunum a kadar halletmeyi düşünüyorum umarım olur tyt için branş atarım son konularında eksiğim vardı analizlerle hallederim

fizik sıfırım baya baya sıfır resmen ayt için baştan başlıcam nereye kadar gelirsem tyt birkaç konum eksikti onları hallederim branş atabileceğimi sanmıyorum

böyle işte umarım düzeni oturtabilirim her gün burayı güncelleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4aydatıpgelirmihocam -- 2 Şubat 2024; 18:42:53 >

• hocam 3d ayt vdd nisan mayıs aylarında tekrar etmek için kullanmak istiyorum. sizce olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence olabilir eyüp b hocam mükemmel anlatıyor sorularda orta zor derecede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.