Şimdi Ara

Sınava ilkokulda girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Talihimi seveyim diyorum ilkokul çıkmış. Daha önce ilkokulda girenler nasıl sıralar çok mu küçük(178cm 67kg biri için) yada daha baska dezavantajları var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok iyi olur. Şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende böyle şansın hocam banada ilkokul çıktı
  • Banada sbsde 3 sene ayni yere cikmisti ygs yeride ayni yere cikti ilkokul Ya o sira boyutu okuldan okula degisir ama ben sorun olacagini sanmiyorum senin boyun icin yinede icinin rahatlamasi icin önceden git bak
  • Eline bir deneme al sandalyeye otur ve denemeyi dizine koyarak çözmeye çalış. Işte yaşayacağın şey bu olacak

Önceki 2 sene 5 kez ilkokulda girdim Şimdi yine ilkokula atmış Kanı bozuklar.

• Bende sizdenim arkadaslar.

• 1.76 52 kilo olmama rağmen önceki sene ilkokulda girdim 2 büklüm geçti sınav nefes alamıyodum true story
  • motörhead M kullanıcısına yanıt
    180 e 65 olarak geçen yıl ilkokulda girdim. Benim girdiğim okulda sıralar 0 gibiydi üstünde tek çizik bile yoktu ve sıraya sığmada da problem yaşamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AlihanSama kullanıcısına yanıt
    Umarım benimki de öyledir hocam, haftaya gidip bakarım olmazsa . Bide evden sira falan götürebilir miyiz ki acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Eline bir deneme al sandalyeye otur ve denemeyi dizine koyarak çözmeye çalış. Işte yaşayacağın şey bu olacak

Önceki 2 sene 5 kez ilkokulda girdim Şimdi yine ilkokula atmış Kanı bozuklar.

Kilo sorduklarında fazla söyliyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: motörhead

Umarım benimki de öyledir hocam, haftaya gidip bakarım olmazsa . Bide evden sira falan götürebilir miyiz ki acaba?

Anahtar sokmuyorlar ama siraya sikinti cikaracaklarini zannetmiyorum dene bence

• quote:

ben tv koltugu götürdüm sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motörhead M kullanıcısına yanıt
    Git bis önceden kontrol et eğer sıkıntılı ise müdür veya müdür yardımcısı ile konuş. Anlayış gösterirler senin rahat oturabileceğin bir sıra ayarlarlar

• Bence bazıları "off uzuvlarım ve kaslarım cok hacimli ilkokula sığmıyorum ya hoooof" artistligi yapıyor.

• Ben ÖSYM olsam, 52 kilo olan adamı ana okulunda falan sınava sokarıdm.52 kilo ne lan
  • Aynı yolun emektarlarıyız

• Adam mısınız la siz

• 1.80-67 hep meslek yüksekokulunda girdim girmeye de devam edeceğim sanırım Lys de kampüs çıksa bari

• Ne tatava yaptiniz be kardeşim banada ilkokul cikti sira olmasa yerde çözerim birakin bu ayaklari

• Ribs kullanıcısına yanıt
    Bebelerin 5-6 yaşında ilkokula gittiklerini ve mantıken sıraların onlara göre yapıldığını öngördüğümüzde sığmayacağımızı düşünmemiz kadar normal bir şey olamaz. Bunu artistliğe yorman hobbit olduğunun göstergesi diye düşünüyorum...

• quote:

Bebelerin 5-6 yaşında ilkokula gittiklerini ve mantıken sıraların onlara göre yapıldığını öngördüğümüzde sığmayacağımızı düşünmemiz kadar normal bir şey olamaz. Bunu artistliğe yorman hobbit olduğunun göstergesi diye düşünüyorum...

Kızmana gerek yoktu, belli ki yenisin bu iste dostum.senelerdir sınava girmesem bile muhabbetin içindeyim.160-50 lik adam bile aynı muhabbeti yapiyo.sen öyle degilsen alıntı yapmana gerek yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.