Bu konuyu açmamın nedeni, siz hazırlananlardan fikir almaktan başka bir şey değil.
Açıkçası şuan ortalama bir deneme çözsem neler yapabileceğimi biliyorum : YGS Tr : 25net Sos : 10net Mat : 20net Fen : 15 net TOP : 70net (Ayrıca sosyal çözmeye adam akıllı zaman yetmeyecek) LYS Mat : 10net Geo : 10net Fen : 7'şer net
Mezunum ve işte temelim bu sanırım. 2.senemde yerleştiğim Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü bıraktım.Kazandım demiyorum çünkü kazanılacak bir şey değildi.Üstelik 12.sınıfta 70bin -ki kötü olduğunu biliyorum- yerleştiğim sene de 100bin sıralamam vardı. Şimdi anlayış kapasitem kötü bir halde ama çalışacağım işte.Eğer başaramazsam 2 senelik bir kayıpla aynı üniversiteye devam etmiş olacağım. Merak ettiğim ise bu netlerin ne kadar artabileceği.
Hepinize bol şanslar.
hocam seneye için diyorsanız istediğiniz kadar artar ama bu seneyi bilemiyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Fusuy12
hocam seneye için diyorsanız istediğiniz kadar artar ama bu seneyi bilemiyeceğim
Süre az fakat bu sene için diyordum.
Az önce gerçekten dumumu merak edip Fem 6'lı deneme setinin 2.denemesini bilgisayardan yazdırıp çözdüm. Deneme eski olduğu için din bölümü yoktu. Ve sonuçlar da tahmin ettiğimden biraz daha yüksek geldi.
Tr : 33,75net Sos : 21,50net Mat : 32net Fen : 12,25net Toplam : 87,5
Bilmiyorum eğer yapabilirsem,
Tr : 30net Sos : 30net Mat : 31net Fen : 31net ...