Şimdi Ara

Sınava gözlükle girme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınava gözlükle girmek istiyorum. Fotoğrafta gözlüksüzüm ve sınav anında sadece saate bakacağım durumlarda kullanacağım günlük hayatta gözlük kullanmıyorum. Masanın üzerinde bırakmaya bir şey diyorlar mı. Gözlüğü takma şartı yok değil mi?




  • Sıkıntı olmaz ben de böyle yapacağım , gözlüğü kontrol ediyolar sadece.
  • Benim kimlik fotoğrafımda da gözlük yoktu ama sınava gözlükle girmiştim 2019 da sorun olmaz bence girişte guvenlik görevlisine kibarca söylersin, başarılar dilerim.
  • Bana salak bir polisin teki “gözlükle giremezsin” demişti. Elimdeki kağıtta böyle bir şey yazmıyor falan dedim, bir başka görevliyi çağırdılar. Bakayım kağıda dedi o da, daha sonra iyi geç diyip gönülsüzce bıraktılar.

  • Kimlikte gozluk yok biometrik cektirdigim icin msu'de maskeyi kaldirip gozlugu cikarttirip bakmisti fotografa benziyo muyum diye pek sıkıntı yapmazlar o konuda yaparlarsa da numaralı gözlükle girilebilir yaziyo giris belgesinde ,biometrik fotograf gozlukle cekilmiyo yalniz falan diye savunun hakkinizi.

    bu arada belli olmaz sıkıntılı gozetmenlere denk gelirsiniz maske cikarttirmazlar buguya onlem olarak gozluk bugu onleyici ya da gozlugunuzu beyaz sabunla yikamanizi oneririm bugu sorunu icin. Gozluksuz cozebiliyorsaniz sıkıntı değil de benim gibi ileri astigmati olanlar ya da hipermetroplar cok sıkıntı çeker gozluksuz uyarmış olayim( kurumda sinavda maskeyle bugu yapan gozlugu cikarmak zorunda kaldim 15 net dusuk tyt yaptim gormek icin kagida yapismaniz lazim resmen)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Paul Sartre -- 25 Haziran 2021; 19:36:44 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwolf17 -- 27 Haziran 2021; 8:6:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.