Şimdi Ara

SINAVA GİRECEĞİN SINIFI ÖNCEDEN GİDİP GÖRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sınava gireceğim yere gidip bakacağım sıralarına uzaklığına falan ama bana çıkan yer üniversite. Nizamiyeden içeri koyarlar mı sizce ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anlayışlı birine denk gelirsen sorun olmaz bence. Bir dangalağa denk gelirsen kopya mı koyacan da diyebilir. Şansına bağlı biraz kanımca.

• Dostum bana da üniversite çıktı bu yıl sınav yeri. Fakat tyt ve ayt iki farklı sınıfta mesela tyt 1. Kattaki bir sınıftaysa ayt 2. Kattaki başka bir sınıfta.

Geçen yıl lisede girdim ve tyt de ayt de aynı sınıftaydı sadece oturma düzeni değişikti.

Acaba üniye çıkanların hepsi böyle mi merakımdan soruyorum ?

-

Senin sorun gelirsek , sınav yerimi görmek istiyorum dersen sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spidey_Venom -- 31 Mayıs 2019; 12:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spidey_Venom kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum ama bazı üniversiteler dışarıdan kişiler almıyor ondan tedirgin oldum bugün gidip göreceğim. Acele etmemin sebebi de önümüzde 9 günlük tatil var şimdiden halledeyim

Benim de öyle hocam geçen sene aynı sınıftaydı bu sene aynı binada farklı sınıflara vermişler

• Bana amfi çıktı ya nasıl bir yer acaba
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Güzel

Hocam sınıfların değişme olayı bende var ama üni çıkmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Mekan bakımından ferah,baymıyor seni. Kitapçığı koyduğun yer biraz dar gelebilir dezavantaj olarak.

• demonsofhe kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ondan korkuyorum ondan bugün koştura koştura gideceğim. Eğer sandalyeler kolçaklıysa bi hal çaresine bakmaya çalışacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Spidey_Venom

Dostum bana da üniversite çıktı bu yıl sınav yeri. Fakat tyt ve ayt iki farklı sınıfta mesela tyt 1. Kattaki bir sınıftaysa ayt 2. Kattaki başka bir sınıfta.

Geçen yıl lisede girdim ve tyt de ayt de aynı sınıftaydı sadece oturma düzeni değişikti.

Acaba üniye çıkanların hepsi böyle mi merakımdan soruyorum ?

-

Senin sorun gelirsek , sınav yerimi görmek istiyorum dersen sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum.
    Bana da böyle oldu hocam. Geçen sene TYT AYT aynı okul aynı sınıf aynı sıra ; bu sene aynı okul farklı sınıf farklı sıra.
  • günesiselamlayan kullanıcısına yanıt
    Şimdiden kendini strese sokma. Stres yorar seni. Öyle ya da böyle o soruları çözeceksin.

Bana lisede çıktı 2 sinde de farklı kattayım

• demonsofhe kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın hocam. İşte kolçaklıda sınava girdim sıraya sığmıyor zar zor işaretledim falan yorumlarını okudum. Sebepsiz bir korku oluştu. Halbuki bilerek üniversitelerin bulunduğu ilçeyi yazmıştım ortam daha sessiz güzel olur diye. Şimdi üniversiteye bakmaya gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: günesiselamlayan

Sağ olasın hocam. İşte kolçaklıda sınava girdim sıraya sığmıyor zar zor işaretledim falan yorumlarını okudum. Sebepsiz bir korku oluştu. Halbuki bilerek üniversitelerin bulunduğu ilçeyi yazmıştım ortam daha sessiz güzel olur diye. Şimdi üniversiteye bakmaya gidiyorum.
    hocam kolçaklı sandalyede sınav nasıl oluyor? Kitapçığı nereye koyacaksın optiği nereye koyacaksın yer hiç kalmaz. Basit bir sınav değil ki bu ösym nin yaptığı bir şey
    hocam ortaokulda giriyorum benimde aynı tyt zemin kat ayt 3.kat
    Üniversite çıktı benimki de aynı şekilde tyt ayt ydt farklı sınıflarda

• Bana ortaokul çıktı ama üzülmek yok sınava 3 senesini veren arkadaşa ilkokul çıktı.

Sınava daha önce girenlere soruyorum: ortaokul veya ilkokulda sıra problemi oluyor mu ? Sıraların küçük gelmesi gibi ? Ve olursa ne kadar etkiliyor sınavı ?

• Hocam kaç gün kala gideceksiniz ne zaman açıktır okullar sinava yakın biri olurmu girebilmem icin

• Gittim ve gördüm. Kolçaklı sandalyeleri dışarı çıkarmışlar.
    Sıralar böyle. Ben bayram tatili falan var diye bugünden gittim gördüm

SINAVA GİRECEĞİN SINIFI ÖNCEDEN GİDİP GÖRME

Hocam amfide girmek çok iyi ya sıralar geniş geniş baya ferah bi ortam çizikli gocuklu sıra derdi de yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.