Şimdi Ara

SINAVA GİDERKEN NE GİYECEKSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstüme uzun kollu tişört + altıma eşofman altımı giyicem ben. Pantolon falan giyersem rahat edemem diye düşünüyorum. Özellikle türkçe sorularında arkama yaslanıp, bacak bacak üstüne atmazsam rahat edemem. Bu yüzden böyle bi kombin düşündüm. Kısa kollu bi tişört de giyebilirdim ama üşüme riskini göze alamam orda...siz ne giyiceksiniz peki?

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Robdöşambrımı giyeceğim zibidiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stam -- 12 Mart 2015; 22:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Robdöşambrımı giyeceğim zibidiler.

benden önce davranmış
    Hayatın hayali hacminde işgal ettiği haller sebebiyle, “feda” olsun diye diye alemlere saldığın nida, bir bakmışsın “heba” olmuş gidivermiş. Yükünü yıkıp hacmini silmiş, elleri boş sana geri gelmiş. Başkaları ne der bilmem. Lakin ben derim ki; “feda” ile “heba” arası bıçak sırtı bir mesafe. Cefası hep sana yakın. Sefası sana sebep olanlara senden bile yakın. Yani, canım kardeşim, neyi ne için feda ettiğini iyi bilmeli insan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki atlet giyicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Epsilon

Üstüme uzun kollu tişört + altıma eşofman altımı giyicem ben. Pantolon falan giyersem rahat edemem diye düşünüyorum. Özellikle türkçe sorularında arkama yaslanıp, bacak bacak üstüne atmazsam rahat edemem. Bu yüzden böyle bi kombin düşündüm. Kısa kollu bi tişört de giyebilirdim ama üşüme riskini göze alamam orda...siz ne giyiceksiniz peki?

tarzsın

benim giyeceğim belli; suit up baby

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• Pantolon intihar olur.Mesaneye sağlam baskı yapıyor.Hele bir de kemer varsa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.