Şimdi Ara

sınava en yakın ayt denemesi hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocalara geldik, yayın denizi tekrar ettiren ve bir tane de aydın çözdüm. fakat hiçbiri bana sınava yakın gelmedi. önerilerinizi bekliyorum (345 birleştirip çözücem onun dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınavexperi -- 20 Mayıs 2019; 23:51:29 >

• Fizik icin;Nihat Bilgin ayt fizik denemesi ve 3d ayt fen denemesindeki fizik

Kimya icin;345 ayt fen ve hocalara geldik denemelerinin kimyasi

Biyoloji icin;Krallar karmasindaki bazi denemelerin biyolojileri

Mat ve Geo icin yine krallar karmasindaki bilgi sarmal ve yayindenizi gibi denemeler.Acil de iyi de aslinda.Acildeki kadar orjinal soru asla gelmez.345in bu seneki ayt mat denemesini incelemedim ama o da kesin iyidir.
  • Hocalara geldiği niye beğenmediniz hocam. Zorluk olarak mı sınava yakın değil tarz olarak mı ?
    Bu arada krallar karması çözmediyseniz onu alın bence. Çap ve merkez yayınlarının denemeleri çok iyidi. Diğerleri de birkaç hatalı soru dışında fena sayılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi sarmal en yakınıydı( piyasadaki neredeyse her ayt geneli çözdüm)

• bilgi sarmal son 3-5 sene özellikle geçen sene çıkan soru tarzlarında soru sormuş ama benzeteyim derken bi kopyalayıp yapıştırmadıkları kalmış
  • Fizik icin;Nihat Bilgin ayt fizik denemesi ve 3d ayt fen denemesindeki fizik

Mat ve Geo icin yine krallar karmasindaki bilgi sarmal ve yayindenizi gibi denemeler.Acil de iyi de aslinda.Acildeki kadar orjinal soru asla gelmez.345in bu seneki ayt mat denemesini incelemedim ama o da kesin iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Fizik icin;Nihat Bilgin ayt fizik denemesi ve 3d ayt fen denemesindeki fizik

345 çok kaliteli hocam çözmediyseniz tavsiye ederim
  • Kanka geometri soru bankası ve 1 adet denemesi almam lazım önerin ne olur bana?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler şuana kadar 345 ten 4 tane deneme çözdüm genel olarak hepsi 22-23 net gibiydi. Bilgi sarmalından da 5 tane çözdüm. Önceki 4 denemesi ortalama 25-26 net idi. En son çözdüğüm 5. denemesinde 32.75 net yaptım. En sonki Töderde de 31.50 yapmıştım. Gaza geldim. Genelde daha kötü geliyordu. Bugün de işte 345 in 4. Denemesini çözdüm ama 22.75 geldi. 24d 5y 11bos. 5-6 boş geometri den. Geometrisi zor mu yoksa ben mi mal oluyorum çözerken??

• HestiaECT kullanıcısına yanıt
    345 in 4.denemesinde bende patladım değişik bir denemeydi.
  • Kesinlikle sarmal

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumback

Kanka geometri soru bankası ve 1 adet denemesi almam lazım önerin ne olur bana?
    Artık soru bankası yetişir mi reis ? Yetişir diyosan Acil olabilir

• an agony A kullanıcısına yanıt
    Hocam sarmalı beğenmeyen tek benmiyim ya. Matematiği çok iyi değildi bence. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlık altında sarmal öneren arkadaşlar şu 3 lü sayısal depar denemesinden bahsediyorsunuz değil mi ?

• savcınız kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilmişim 4.denemenin hem matında hem de feninde patladım.
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Hocam sarmalın hangileri
    Bölümleri sizce nasıl bu 25li fkb nasıl sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-565559509

Hocam sarmalın hangileri
    onlar gayet hoş hele biyolojisine bayıldım fiziği de güzel ama gerçek sınavda bi tık daha düz gelir sorular
  • Cumback kullanıcısına yanıt
    Acil sb ve denemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-565559509

Hocam sarmalın hangileri
    Hocam onlara başlamadım, ama frekans, depar, matematik branşların beğendim

• Hocam elimde fiziği var. Bence alınır içindeki sorular gayet kaliteli sorular. Kimya ve biyolojisini de inceledim. Kimya için elimde aydın olmasa direk bilgi sarmal alırdım. Daha sınav tarzı gibi geldi. Aydın da kitabı açınca sorulardan korkuyorum. Biyoloji hakkında tam bir şey söylemek istemiyorum çünkü piyasadaki diğer yayınları vs çok incelemedim.

• meb1907 kullanıcısına yanıt
    Yarın çözeceğim korktum şimdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.