Arkadaşlar ben kahin değilim, oturup verileri analiz de etmedim sadece görüşlerimi paylaşacağım. Günümüzde yetişkinler de büyük küçük yaşta insanlar fark etmeden bir şeyleri araştırmaktan ve okumaktan hazzetmiyor. Sadece belirli bir kesim internette sınava yönelik araştırma yapıp okuyup gelişiyor. Hele kendi lise zamanımı düşündüğümde hiç dhyi bilen yoktu. Çok iyi netler yapanlar da vardı ama 500 kisilik okulda 50 kişi iyi net yapıyordu onlarda dh de olsa olsa max 10 tanesi bu bile çok bence. Ben iyi netler yapan birisi değilim ama ben lise1 de bu dhyi keşfetsem çok daha farklı olurdu her şeyim. Ben fonksiyon-2 ÖTF nedir burada duyunca araştırıp öğrendim. Şimdi bunu neden yazıyorum dhde gezerken sürekli yok 12ler çalışıyor mu mezunlar saldı 12ler saldı bir sürü konu dönüyor. Net hesabı konusu açılıyor falan ama demek istediğim şey şu: Dh tyt ayt kısmını bilen ve takılan kişiler zaten genellikle çalışkan ve bir şeyleri başarmış olmak isteyen hedefleri için çabalayan kişiler. O yüzden netler hep yüksek yazılıyor konularda ve ister istemez diğerleri diyor herkes böyle mi yapıyor falan üzülüyor. Üstte dediğim gibi iyi netler yapan birisi değilim ama lisede keşfetsem her sey cok farklı olurdu benim için. 4 senelik lise hayatımı yeniden yaşadım sayılır bu forumda 10k yapan burada kendini başarısız sayan var. O yüzden üzülmeden devam arkadaşlar.. |
Sınava çalışanlar, netler,yığılma hk.

-
-
Ya hocam ben yaşadığım şehrin ortalama üstü bir dershanesine deneme içn gidiyorum çoğu boş boş oturuyor ve deneme de yatıyor yok biri hapşuruyor diğeri tutuyor çok yaşa knk diyor o yüzden burayı baz almak çok saçma özellikle hedefi yüksek olmayanlar için, haklısınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam burayı isterseniz 8.sınıfta keşfedin muhtemelen sonuç değişmezdi çalışan adam yine çalışıyor çalışmayan adam yine çalışmıyor kaç tane çalışan adamın çalışmasına sebep olan şey dh tyt ayt forumu ki
-
Hocam bir kısmı atladığınızı düşünüyorum.
"Ben fonksiyon-2 ÖTF nedir burada duyunca araştırıp öğrendim. " ne diyim başka hocam
-
usta ben dh ygs/lysyi 10. sınıfa giderken keşfettim hatta sağlam hocaların videoları paylaşılıyorduonları dinleyerek çalıştım karekök ygs mat soru bankasını çözdüm ama bir şey değişmedi 11 de saldım. ama + sı çok sağlam bi temel oluştu 70 tytyle başladım 12 nin yazına
-
olmuş işte hocam :D
-
yazdıklarınıza virgülüne kadar katılıyorum hocam. kendimden örnek verecek olursam 12. sınıfın ikinci yarısına kadar mezuna kalmak gibi basit bir terimin bile ne anlama geldiğini bilmiyordum. benim gözümde sınava çalışmanın tanımı starbucks'da veya cafe nero'da arkadaşlarla sigara kahve yapıp okulun dağıttığı soru bankalarından 1-2 test çözmekti.
2019'un aralığı veya 2020'nin ocağında keşfettim burayı, bir baktım insanlar 60 ayt'lerden 100+ tyt'lerden söz ediyor. o sıra aklımı başıma topladım köprüden önce son çıkışı yakaladım fakat düşünmeden edemiyorum acaba 11. sınıfta bilinçli bir şekilde buraları okusam nasıl bir sıralama yapardım?
-
Ben burayı 6. Sınıftan beri okuyorum. Onuryum, inek matur falan vardı hey gidi günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6.sınıfta da keşfetseniz hiç bir şey değişmeyecekti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dh benim lise hayatımı yönlendiren bir yer oldu diyebiliriz, forumun aksine uzun süredir biliyorum ama hatalarımdan dolauı bu meczup haldeyim.
ilçenin en iyi dershanesindeyim, iyi sınıfta başlayıp kötü sınıfta bitirdim, 12. Sınıftan baya tanıdığım da var. Her türlü konjuktörde insan tanıyorum diyebiliriz.
Ortalama sayısal yks öğrencileri mentör olarak grikoç izleyip 130-150k hemşirelik hedefliyor. Hepsi neredeyse böyle 70 tyt 30-35 ayt hedefleri. Benim aytyi bok götürdüğü ve tyt'm çok daha iyi olduğu için bu sınıftayım, normalde çok çok daha kötü durumdayım yani, sadece ayt'ye göre yerleşsek baya kötü olurdum.
bu forumu abimden görmüştüm 9. Sınıf başlamadan. obp obp diye kafamın etini yedi diye araştırdım, harbiden çok saçma bir mevzu olduğunu fark ettim. Bir ara sinif ogrencisinin yks icin yapabilecegi en iyi sey obpyi yuksek tutmakti.
Okulum çok ağır bir okuldu, performans ödevi,performans sözlüleri ve ağır sınavlarla mümkün değil 90 üstüne çıkamazdınız. Ders calismaktan sogumustum artik. Okul birincisi 88 obp idi en son.
obp nasıl yüksek tutabilirim diye araştırdım, hocalardan sürekli proje ödevleri istedim sırf yükseltmek için vermediler
.
arkadaşlarımı ve velileri orgutledim,ailem bile destek çıktı. Okul idaresiyle toplantıda konuştular, çözümleri üniversite sınavında 5-10 soru fazla yapıversinler oldu. bunu diyene hocalar da cocugunu ozelde okutuyor. Ciddiye alamıyordun, ne kadar cabalasan da okul bir topline belirlemis ustune cikamiyordun. Ne okuldan bu konuda hayir gelecek ne de
benden dedim, baska cozum yollari arastirdim ozel okul , acik lise bunlardan bazilariydi. Acik liseye basta ailem ılımlı bakmadı hem o yuzden ozel okula yazildim. hem dershane hem de özel okul obp için de işe yarar sandım, tabi hem ilgisizlikten hem de vasat egitimden dolayi 1 aya eski okula geri döndüm . Sayısal seçtiğim için birkaç ders hocası hariç ortalamalarım çok daha yüksek geldi bu arada , 9-10'ken 84 falandı. 11de 92 'ye çıktı. Ama obp istediğim düzeyde yine değildi. Abim açık liseye destek çıktı, tek şart vardı: dershaneye gitmem. Burada konular açtım herkes ısrarla gerek yok , evde daha iyi halledersin demesine ev evde takır takır ilerlememe rağmen sırf zorunda olduğum için gittim ve deli gibi pişmanım tüm konular yarım yamalak. hiçbir şeyi tam bilmiyorum.Yazın bile aytden daha fazla şey biliyordum , şuan hepsi birbirine karışmış durumda ve psikolojik olarak bitmiş durumdayım , kafam da çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.
Sonuç:dh forumu dinleyin kafanıza göre iş yapmayın .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Paul Sartre -- 15 Haziran 2021; 0:4:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam valla ben yaklaşık 1 senedir takip ediyorum forumu ve ufkumu açtı. Dershanedekiler,çevremdekiler böyle bir tempo içerisinde değil haliyle ben de azaltıyorum olan tempoyu da. Eksileri çok fazla bu olayın ki fen lisesi çıkışlıyım yine de böyle değil ortam
En Beğenilen Yanıtlar

Ya hocam ben yaşadığım şehrin ortalama üstü bir dershanesine deneme içn gidiyorum çoğu boş boş oturuyor ve deneme de yatıyor yok biri hapşuruyor diğeri tutuyor çok yaşa knk diyor
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X