Şimdi Ara

Sınava 4 Ay kaldı Hedeflerle-Denemeler Uyuşmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınava 4 ay kaldı hedef: ilk 3000-4000deki tıplar ama denemelerimle hedefimin uzaktan yakından alakası yok

töder1 ygs2 405 sıralama 5200 Büyük hayal kırıklıgı
    Zaman1 ygs2-415
    zaman2 ygs2-400
    zaman 3 ygs 2 380
    zaman 4 ygs2 405
    zamanlarda sıralama 1900-3000 arası degişiyor
    Zirve(Okulda yapıldı):443 Sr:40 katılan:10 bin

Bunların dısında denemelerde 110-135 Net arası yapıyorum 400-460 arası geliyor
    bunun dısında mat- fizik özel ders alıyorum yani konu sıkıntım hiç yok lys ygs iyi durumda
    Eskişehirde normal bir anadolu lisesindeyim okul 1. si degilim ort 85 vicarı gelcek buda =51 puan yapar

Sizce bunları düzeltmek için nasıl bir plan yapmam gerek
    disaridan kapsul olsun deneme olsun alsam mı onerilerinizi bekliyorum.
    bunun dısında uyguladıgınız yararını gördügünüz belirli bir program varsa önerir misiniz?

• takip
  • Sana kendi taktiğimi önereyim. bırak şimdi ygs falan. 4 aymı var? önümüzdeki 2 ay yat kalk lys çalış. konularını bitir. zaten son 2 ay ister istemez ygs çalışacaksın...
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Her ogrencinin bir takilma noktasi var kimi ogrenci 120 de takilir kimisi 140 . Bence en zor olay o noktayi asmak. Tum konulari bilirsin 140-145 arasi gidip gelirsin 150 ye cikmak cok zor gelir gercektende oyledir. Ozellikle dershanede derece siniflarinda cok gorulen bir hadise adam 150 yi gecemez agliyacak noktaya gelir disardan bakan adam salak mi bu cocuk diye dusunur ama o adam o seviyede 1-2 net arttirmak icin belkide 4 soru bankasi biririyor emek harciyor ter dokuyor. Diyecegim o ki test teknigi denilen seyi gelistirmen onemli . Yani neden netin yukselmiyor once bunu tespit et . Konu eksigin varsa otur konunu calis abartmadan . Yani anladigini dusunuyorsan birak soru cozumune gec . Dersi ve denemeleri ciddiye al . Ciddiyetsizlik dogrudan basariyi etkiler .

Kolay gelsin.

• Evet internetten gecen senenin zaman denemelerini falan buldum cıkarttırdım onlara basladım yine 120-130 net civarı geliyor
    Lys ye gelince benim kimya hariç lys konularını bitirememe gibi bir sıkıntım olmaz zaten
    Ayrıca lise 1 de yani Ygs kısımında hiç ders calısmadım ama 10-11. sınıflarda su anki öss dönemi gibi calıstım yani konulara hiç yabancı degilim lys daha basit benim için,ygs daha zor
    Lys mat:Özel derste Türev-integral Kaldı gerisi bitti
    Fizik:Ygs 4 ay kaldı ve özel derste ygsyi bitirdik simdi elektrik vs lys kısımları işliyoruz yani fizik lys den 2 ay once biter
    Biyoloji:Zaten ygs -lys ortak oldugundan Sistemlerden sindirim-solunum bitti geri kalanlar duruyor
    Kimya:Lys daha hiç baslamadım ama kısa surede 1 kitap bitirmeyi dusunuyorum

Ygs de iyi bir sonuç alınmayacagı sürece lys çalışmanın işkence haline donusecegine inanıyorum yani psikolojik faktorler cok onemli ygs moral bulmam gerekiyor ,en kötü ygs de ilk 4000 e girmeliyim

Ygs puan arttırmam lazım basit denemelerden başlayıp zorlara mı gecsem bilemiyorum
    piyasadada yeni denemelere hiç bakmadım
    baslangıc için orta seviyede deneme hangi yayınları alacagım ? tavsiyeleri bekliyorum
    ilginizden dolayı da tesekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu dershane denemeleri hırs yaptırmak için, zor soruyorlarda. Neden her dershane denemesi sonrası derslere küsüyorum?.. Denemeler aşırı zor. Kopyanın haddi hesabı yok. Kendinizi kandırırsınız ister çekin diye telefonda oyun oynuyor hocalar. Tamam o kendini kandırıyorda dershanede önüme geçiyor. Kopya var sıralama önemsiz. Peki netler? Böyle devam ederse girmeyi düşünmüyorum denemelere. Sadece moral bozuyor. Düşük aldım ders çalışayım diye düşüncemde olmuyor. Dershaneye sövüyorum sadece. Çalıştığım halde olmuyor bende mi problem? Vs.vs. Öğrenci psikolojisinden anlamıyorlar. Şu dönemde moral ne kadar önemli farkında değiller. Ygs ye gireceğiz ve tahminimce ygs e benzeyen tek bir deneme olmadan sınava girip mal gibi kalacaz. Pff..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.