Şimdi Ara

Sınava 3 ay kala geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,sınava 100 gün gibi bir süre kaldı.Geometriye başladım,elimde birey a,metin geometri ve acil geometri var.Daha ayt duruyor,aytye başlamadım.Geometride sadece biraz üçgen bilgim var,diğer konuları bilmiyorum ve geometriye pek yatkın olduğumu söyleyemem.Geometriden 5 net çıkartmak istiyorum fakat üçgenlerden denemelerde hiç soru gelmiyor,gelirse de 1 soru geliyor.Üçgenlerin hepsini bitirmedim bu arada,dik üçgene kadar bitirdim üçgende alan vs. duruyor.Soracağım şey şu,diğer geometri konularını yapmak için üçgenin bütün konularını çok iyi bilmem gerekir mi?Yoksa üçgenlerin tüm konularından 2 test çözüp geçsem yeterli olur mu?Ayt duruyorken geometriye hiç bulaşmasam mı acaba..Eşit ağırlığım bu arada,hedefim 10-20 bin arası.

• up
  • geometrinin temeli zaten üçgenler üçgenleri bitir diğerlerini bitirme
  • AN0NYM0US A kullanıcısına yanıt
    Sadece üçgenler yeterli değil bence çemberi var analitigi var bunları bitirse daha çok net artışı gözle görülür benim şahsi fikrim böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • escapes_ kullanıcısına yanıt
    Sadece üçgenler değil yani üçgenleri hızlı bir şekilde öyle çok zor sorular çözmeden bitirp direk diğer konulara geçsem sorun yaşar mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetChildOMine

Sadece üçgenler değil yani üçgenleri hızlı bir şekilde öyle çok zor sorular çözmeden bitirp direk diğer konulara geçsem sorun yaşar mıyım
    benim demek istediğim üçgenleri öğrenmen lazım en temel konu sonrasında diğer konuları bitirip arkadaşın dediğinden çember gibi önemli konuları iyi bir net artışın olur
  • üçgeni sağlam tut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Sınava az kaldı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.