Şimdi Ara

Sınava 200 gün kala tekrar hazırlanmaya karar veren üniversiteli, tavsiyelerinize açık, yardıma muhtaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA öğrencisi olarak ilk senemde tercih yaptım. İlk sene alışırım diye uğraştım ikinci seneye geçtik, olmadı. Nefret ediyorum okuldan ayrıca okula da gittiğim yok, sadece sınavlar, böylece yeniden hazırlanmaya karar verdim.

Mat 2 ve geometri kısmında ciddi eksiklerim var, geometrim yok.
    Sıfırdan sonsuza geometri kitabı sipariş ettim bunun için ancak başka önerileriniz varsa alabilirim.

Mat 2,gözümü korkutan bir diğer unsur

Bir de ben ygs sistemi çıkışlıyım, tyt ile çok mu farkı var? Edebiyat soruları daha kolay matematik soruları daha zor gibi geldi bana. Tecrübeli arkadaşlardan dinlemek isterim.

Bana benzer durumda olan insanlarla iletişim kurmak özel olarak istediğim şey, böyle bir durumunuz varsa belirtin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölüm neydi hocam ?

• Hukuk ancak iktisata geçmek istiyorum ya da en azından farklı bölümlerden de ders alabileceğim bir üniversiteye çünkü şu anda bunu yapamıyorum, okulum izin vermiyor.

• Üni okurken yeniden sınava girecek adam,şöle yüksek levelde bir bölüm yazacak diye düşündüm.
    Hukuk bırakıp iktisat okumak neden acaba? Çok mantıklı 1 sebep yazarsan..
    Bizzat yakın arkadaşımı örneklendireyim;
    İktisat bölümünü sınıf 3.sü olarak bitiren bir arkadaşım vardı,mezun oldu,2 sene kpss'ye hazırlandı,alan sınavlarında puanı yüksekti ama atama vermediler.O da beklemekten sıkılıp polisliğe başvurdu.7 aydır trafik polisi.
    Sana tavsiyem,iktisat,işletme,maliye gibi bölüm mezunlarının kpss ve iş bulma serüveni hakkında bilgi edin.Aklına yatarsa iktisatta ısrar edebilirsin.Yatmazsa da daha sağlıklı bir seçim düşünürsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım hocam ünideyim 1 yıl katlandim 2. Sinifim tekrar calismaya başladım

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversite ama hocam? ODTÜ,Boğaziçi İktisattan çıkan adam da boş olmaz diye düşünüyorum. Arkadaşla durumumuz aynı ben de bu sene Hukuka yerleştim hiç istemiyorum iyi bir üniversitede İktisat ya da İşletme çok daha iyi benim gözümde

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Üni okurken yeniden sınava girecek adam,şöle yüksek levelde bir bölüm yazacak diye düşündüm.
    Hukuk bırakıp iktisat okumak neden acaba? Çok mantıklı 1 sebep yazarsan..
    Bizzat yakın arkadaşımı örneklendireyim;
    İktisat bölümünü sınıf 3.sü olarak bitiren bir arkadaşım vardı,mezun oldu,2 sene kpss'ye hazırlandı,alan sınavlarında puanı yüksekti ama atama vermediler.O da beklemekten sıkılıp polisliğe başvurdu.7 aydır trafik polisi.
    Sana tavsiyem,iktisat,işletme,maliye gibi bölüm mezunlarının kpss ve iş bulma serüveni hakkında bilgi edin.Aklına yatarsa iktisatta ısrar edebilirsin.Yatmazsa da daha sağlıklı bir seçim düşünürsün.
    Aynen zaten hukuk şu an çok prestijli meslek asgari ücret ile iş bulamıyor insanlar ülkede olan avukattan cok üniversitelerde hukuk öğrencisi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.