Şimdi Ara

Sınava 2 gün kala hasta olmak(Antrenman)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tebeşir tozunu yaklaşık 250-300 gram yutuyoruz, ve üst üste 5 denemeye giriyoruz, sonra doktora gidiyoruz, ilaç yazıyor, 2 haftada iyileşirseniz, her ihtimale karşı antrenmanlı olursunuz. Bide acı biber yerken çözün, bimden Arnavut biberi alabilirsiniz. Ben tek gözüm kapalı çözmeye çalışıyorum, 10 dakikada bir göz değiştiriyorum. Sizin de antrenman önerileriniz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben dizimde çözüyorum ilkokul filan gelir sıkıntı olmasın sonra alışalım
  • Abi cok mantikli gelmekle birlikte mazosistce geliyor. İnsallah kotu olmayiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ellerim ya koparsa diye ayağımla çözme antrenmanlarıma başladım. Ayak parmağımın arasına alıyorum kalemi güzel oluyor. Faber castell in kalın olanları tam oturuyor ancak ösym kalemleri kayıyor taktik verin

• kardeşimin oyuncağını saklıyorum, 2 yaşında, denemem bitene kadar salya sümük ağlıyor, her şeye hazırlıklı olmak lazım

• yanında ip bulundur görevliye sardırırsın kalemi

• Bide altıma mıçarsam diye altıma mıçıp deneme çözüyorum. Biraz pişik yapıyo ama sonuçta hazırlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    HAZIRLIK HAFTADA KAÇ GÜN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kalem kullanmak yerine 0.5 uçla işaretliyorum optiğe işlemleri de 0.5 uçla yapıyorum. başlarda kırılıyordu ama artık sorun yok
  • ayaklarımla barfiks çubuğuna asılıp, tepe üstü serbest bırakıyorum kendimi, öyle çözüyorum, kalemin bulunduğu kutuyu açarken sıkıntı olmasın diye alıştırma,

• Bir gözüme kalem saplayip öyle çözüyorum.

• Diğer gözüne de saplayıp çöz bence, ya o sapladığın gözüne bir şey saplanmayıp diğerine saplanırsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E5CA2A6B -- 28 Şubat 2016; 21:12:22 >
  • matematik sorularında da silgiyi şıkların üzerine koyuyorum klasik soruymuş gibi çözüyorum ustalaşmak için tavsiye ederim
  • Bunu hiç düsünmemiştim. Off ya. En iyisi yarinki denemeye öyle yapiyim. +'ni verdim...

• ben hiç çözmüyorum ölürsem nasıl çözemem diye kontrol yapıyorum
  • Amuda kalkarak tek elle çözüyorum. Ekstem koşullara hazır olmak lazım.

• Cam kenarında çözüyorum eğer tuvaletim falan gelirse tutmaya çalışıyorum ha olmazsa da camdan işiyorum malum sınav annida tuvalete gitmek yok

• ben bursa uludağın tepesinde, bir atın içinde donarak çözüyorum, kaloriferler bozuk olur da üşümeye hazırlık olsun diye

• Az önce çalışma masamın heryerine oyuklar açtım girintili çıkıntılı yaptım denemeyi o şekilde çözüyorum ygsde sıram çok bozuk gelebilir sonuçta . Geçende duşta çözdüm hani terleyip sırılsıklam olursa diye ama kağıt paramparça oldu suda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.