Şimdi Ara

SINAVA 100 KALA SİZCE DURUMUM NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 gün kaldı endişeye düşmeye başladım ders ders anlatayım kendimi HEDEFIM 20K DİŞ OBP 77 18K FALAN DİŞE TAŞIR BENİ BENCE
    Mat: Tyt kısmında bir şey kalmadı ayt kısmında türevi bitirmiştim şimdi ise apotemiden bitiriyorum sonra integral ortalama 20 25 güne biteceğini umuyorum tüm matematiğin
    Geo : Katı cisimlere kadar geldim analitik var çember analitiği vs oda 20 25 gün rahatça süre veriyorum erken de bitebilir
    Biyoloji: Tyt ayt tamamen bitirdim
    Kimya: Ayt kısmında modern atom teorisi, kimyasal hesaplamalar ve organiğin yüzde 30u bitti (geçen sene fulledim organiği seri gidiyorum) bunu da ortalama 15 Nisan gibi bitiririm öyle umuyorum
    Türkçe : dil bilgisini bitirdim
    Tyt sosyal : coğrafyayı bitirdim dinden çok soru kaçırıyorum kelimelere bir iki gün ayırabilirim
    Fizik: hiç gelmek istemedim fiziğe ancak geldim :( fizik tamamen 0ım kaldırma kuvveti harici bir şey bilmiyorum Nisan 15ten sonra tytde 4 5 aytde 7 8 net için uğraşıcam

En son yaptığım tyt denemem
    345in 5. Denemesi tr:27. 25 mat36. 25 fen 13 sos 9(coğrafya 4 net din 2.5 falan)
    Ayt çözmedim daha sizce nedir durumum benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdrk1999 -- 13 Mart 2018; 21:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum yapabilmek için hedefini bilmek gerekmez mi

• durumunu eleştirecek bilgiye sahip değilim ama mat tavsiyeni alırım
  • dr.orange kullanıcısına yanıt
    Pardon ekliyorum hemen 20k diş hedefim

• elione kullanıcısına yanıt
    Matematikte tavsiye vericek kadar hissetmiyorum kendimi olduğu kadarını yazayım ikinci senem olduğu için çok soru görüyorum başarı da artıyor, ilk senemde simetri çözdüm oradan baya geliştim geçen sene geometrim yoktu bu sene de onu ekleyince 35den düşmedim zaten problemler ve geometri 20 25 arası yapıyor bunlar tam olmadan 35 üstü olmuyor zaten

• ++

• mrdrk1999 M kullanıcısına yanıt
    peki geoyu nerden çalıştınız hocam? cevabınız için teşekkürler bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elione kullanıcısına yanıt
    Ceyhun hoca ders videoları + bilgi sarmal

• AYT kas, TYT kolay bir sınav olacak. Eleyici Türkçe'de Dil Bilgisi ya da Matematikteki Problemler olur.
    AYT'yi geçen seneye yakın hatta daha zor soracaklarını düşünüyorum. AYT'de 1 soru bile 5-10k fark attıracak.
  • Teşekkür ediyorum aytde şuan Matta 30 fende 15 20 felan yapabilirim diye düşünüyorum şu netlerle kaç k olurum sence

• turkce cok az degil mi? :| moralimi bozuyo 30 alti turkce neti duymak

• debrara_ kullanıcısına yanıt
    Denemenin başında Türkçe için ortadan daha zor yazıyodu yani zor sayılır normalde 30 32 yapabilirim

30k-35k. Fen ve Türkçe çalış.
  • Yukarıda da dediğim gibi Nisan 15de fizik harici fen bitiyor matematik bitiyor Türkçe belki bir kez daha kitap alırım falan kalan zamanım fizik için harcıcam, teşekkür ederim

• bilgi sarmal geometrinin seviyesi nasıl sence?
  • Beni0dan aldı şuanda tytde kaçmıyor soru yani güzel, karekök lys mi bu mu karekök ağır basar sanırım

karekök zor aga, sarmal da onun gibi mi? çok zor istemiyorum. orta, kaliteli, iyi bir soru bankası diyebilir misin sarmal için?
  • aynen dediklerine uyar çözmeni öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.