Şimdi Ara

SINAV YORUMUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 ve 2017 sınavlarını girmiş birisi olarak bu seneki soruları biraz inceledim ve :

TYT TÜRKÇE

-2017 den biraz daha zor olduğunu düşünüyorum.kesinlikle 2017 den kolay değil.

TYT MATEMATİK

-2017 den kesinlikle kolaydı.2017 de 30 net üstü yapan az kişi vardı fakat bu sene 30 net rahat yapılabilir seviyedi görünüyor.

TYT FEN

-Soru sayısı değiştiği için diğer senelerle kıyaslayamıyorum fakat ilk 10k için 15 seviyesinde yaptıysaniz yeter bence.

TYT SOSYAL

-Çok az bakabildim ama 14 net ideal.

AYT MATEMATİK

-Sürenin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama sorular kolay değil.2017 den biraz daha kolay olmuş.

AYT FEN

-Bana 2017 ye göre biraz daha zor göründü.kimyası 2017 den daha zor.biyoloji de biraz zoe gibi.fizik daha net sorular sormuşlar

Evet soruları çözemedim fakat yüzeysel olarak baktım ve bu şekilde yorumladim.bence sınavın tek dezavantajı soru sayısı olmuş.160 soruda insan daha fazla yoruluyordu.sonuç olarak ilk 10k için 2017 den biraz daha kötü geleceğini düşünüyorum.ancak 50k ve sonrası için daha iyi gelebilir.moral bozmayın ve tatilin keyfini çikartın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetanos. -- 2 Temmuz 2018; 12:44:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tetanos 2016 bile yeter:D
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    nasıldı geçti sınav

• Hocam fizik işlemli sormuşlar diyorsunda 2-3 soru maks işlemli değil mi?

Bana ayt en kolay fizikti gibi geldi.
  • Ayt matematik 2017 ye tersten saplar.Tyt maç için geçen sene ygsde 33 netim vardı bu yıl netler 2X civarında ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nerelerdesin kel adam nasıl geçti

Hocam sence 85 TYT 53 AYT 35 bin olur mu? Yıla 15 bin hedefleyenlerin başladım şimdi 35 bine girsem öpüp başıma koyacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    yani mantık soruları yok gibi.net cevabı olan sorular.genelde fizikte şaibeli,tartışmalı soru çok olur.işlemli kelimesini bunun için kullanmıştım

• 2017 ygs mattan kesinlikle kolay kısmına katılmıyorum neden olduğunu açıklayım :

1- TYT DE YGS YE GÖRE SÜRE SIKINTISI DAHA FAZLAYDI ÇÜNKÜ SOSYAL VE FENDE SORU SAYISI AZALDI, ESKİDEN SOSYALDE 10 NET YAPAN ADAMLAR SÜRE ARTTIRIP MATEMATİĞE GEÇİYORDU VE İYİ SIRALAMA YAPIYORDU ARTIK ÖYLE BİR ŞEY YOK DİKKAT EDERSEN HERKES ZORLUKTAN DEĞİL SÜREDEN AĞLADI.

2- YGS 2017 KLASİK VE ZOR BİR SINAVDI. TYT İSE ÇOK FARKLI BİR SINAVDI, MANTIĞA DAYALI UZUN SORULAR VARDI HERKES AFALLADI VE NORMAL DENEMELERE GÖRE DAHA KÖTÜ YAPTI.

yani özet olarak tyt matematiği gayet zordu belki ygs den kolaydı ama farklı soru tipleriyle gelmesi farkı kapatıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.