Şimdi Ara

Sınav yaklaştıkça artan stres(mezun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek bende mi bu durum merak ediyorum açıkçası. Çok şükür geçen yıla kıyasla her şey çok farklı. Netlerim, çalışma planım, uyku düzenim vs. Lakin gelin görün ki "Ya bu yılda istediğim yer olmazsa?" endişesi gün geçtikçe bütün psikolojimi alt üst ediyor. Ve uykularımdan bile dinlenmiş şekilde uyanamıyorum son 1 aydır. Hepsi bu endişelerim yüzünden. Ve mezunlar beni daha iyi anlar çünkü gerçekten sıkıntılı bir süreç gördüğün konuları bir yıl daha defalarca çalışmak, aynı soruları çözmek... Her karşılaştığım arkadaşım "Aaa sende mi mezuna kaldın?" diyor. Ulan sanki çok absürd bir durum. Sanki kendisi Boğaziçinde okuyor da beni küçük görüyor. Millete anlam veremiyorum, kendime hiç veremiyorum zaten. Kısacası durumlar böyle yabancı

• (İnancını bilmiyorum ama ...)

29:59 - Ki onlar, sabretmiş olup yalnız Rablerine güvenip dayanmaktadırlar.
  • Amaaaaaan, ben de öyle bir salma var ki şu an. Kendimi bile dinlemiyorum, sadece dersimi çalışıp bu yılın diğer yıllardan bir farkı olmadığını düşünüyorum. Öyle de zaten, ygs geldi işte şurada ne kaldı ki? lys desen zaten ygs sonrası göz açıp kapayıncaya kadar geliyor. Sakin olmak lazım, geçen yılki heyecanımın %1'i bile yok ki bu da güzel bir şey benim için
  • aynen bizdede öyle ama kardeş ygsden sonra Allahın izniyle helede iyi geçerse huzura kavuşuruz bence yukardaki cevap bence yeterli
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Şimdi dediklerin doğru evet o açıdan bakınca. Fakat ben geçen yıl YGSye neredeyse sıfır çalışmayla girdim bir beklentim yoktu yani. "Aaa bugün sınav mı varmış? Eee hadi girelim bari ne olcak ki." moduyla girdim. Ama bu yıl ciddi manada ağustostan beri emek verdim. Bi karşılık beklediğim için bu kadar stresim zaten. Bende de aksine geçen yıl hiç stres yoktu.
  • dediğin çok doğru ama zaten sıfır stresle bu iş olmaz geçen sene ygs de stresliydim biraz lys ye rahat girdim ne kadar olabilirki sınavı bacak bacak üstünde çözdüm ygs daha iyi geldi :DD belkide belli düzeydeki stres sınav sırasındada beyni daha çok çalıştırıyordur bide şöyle düşün gecen seneden çok çalıştıysan hak eden hakkını alır bence
  • Dert edindigin şeyler dert degil .https://youtu.be/1KvAryC7rEc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav senesi nefes alıyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin derdi kendine göre hocam. Bunu izlemiştim ayrıca. Yani sende bi açıdan haklısın ne diyebilirim ki?
  • guneslievren G kullanıcısına yanıt
    Bencil bir yaklaşimin var . Sıkıntı orada sadece izlemişsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaygın anksiyete bozukluğu, sarı kantoron kapsülü ve melisa çayı tavsiye edilir.
  • guneslievren G kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıldır çalışıyorum, çalışmadan girmedim sınava. Ve ilk yılımda aşırı heyecandan çok saçma hareketler yaptım bunu bir nebze lys de azalttım ama bu yıl şu an rahatım, umarım sınavda gene aynı şeyleri yaşamam diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.