Şimdi Ara

Sınav Soruları Çalındı Dedikodusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle çoğunuzdan daha muhalif birisi olarak söylüyorum bunu :
    Sorular çalınsa 17-18 yaşında iki üç çocuk facebookta-twitterda paylaşarak bunu ilan etmez.

"Sınavı hazırlayanlar soruları sızdırmış."
    "Çocuğun teki 4 işlemi yapamazken ygsden full çekmiş."
    "Fetoculara soruları vermişler."
    "Doğuda herkes kopya çekiyormuş." ,

gibi dalgalar her sene kafası bir şeye basmayan insanlar tarafından benimsenen sözler. Soruları çalan varsa (ki sanmıyorum adamların çalmasına gerek yok bir şekilde sokuyorlar istedikleri bölüme sokacakları adamı) bunu evinde pijamasıyla oturan çekirdek çitleyip Illuminati videoları izleyen 17 yaşındaki çocuk kolay kolay öğrenemez.

Şimdi sisteme söven (bazı) arkadaşlar , çalışmadığı için sizden düşük alan arkadaşınıza üzülmüyordunuz di mi ? Veya dilene dilene öğretmenlerden not isterken sakınca görmüyordunuz ? Başkalarına okuldan 40 puan geliyor size 45-50 puan geliyor diye seviniyordunuz di mi ? Kazık yiyene kadar laf etmiyordunuz. Şahsen YGS gününden önce (bazı kişiler hariç) "Kahrolsun sistem." , "Böyle sistem olmaz olsun." gibi laflar etmiyordu. Hayat pembe değil ve unicornlar da gerçek değil. Hayatı boyunca yalakalıkla bir yerlere gelmiş insanlar tek başlarına bir şey yapamadıkları için ağlıyorlar. Kazık atana kazığı yemeden önce tepki göstermek asıl mesele.

Karma is a bitch.

Alın size gelsin bu şarkı :

https://www.youtube.com/watch?v=eDIaDS9HhMw

Son olarak yukarıdaki gruba dahil olmayan arkadaşlar istesenizde istemesenizde şuanki sistem böyle ve bunu 3-4 kişi değiştiremez. Bırakın YGS'yi LYS'ye çalışmaya başlayın , eğer istediğiniz yeri kazanamayacak durumdaysanız bir sene daha beklemekten bir zarar gelmez.

Ve evet YGS'yi beklediğimden iyi yaptım.

• sekerek git burdan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

sekerek git burdan!

Noldu kızdın mı küçük enişte ?
  • Sanki babamızın hayrına veriyorlar okul puanını notlarını yüksek tut al.Gidip çalış.Evet sisteme tepkiliyim sınavdan önce de sonra da.Ve sırf şu sistemi aşabilmek için deli gibi çalıştım ama sistem ters köşe yaptı.
  • şu an tek inandığım şey sınavda çıkan soruların bazılarının internette bulunması hatta resmi vardı bulursam editlerim
  • Turk7 kullanıcısına yanıt
    Gidip çalış demekle olmuyor o işte. Sistemi aşabilmek sistemin içine girerek pek mümkün olmuyor. Ve yukardakileri yazan ben sisteme tepkili değilim karşıyım ama şuan insanların bu sistemden fazlasını hak etmediklerini düşünüyorum.Eğer bir şekilde bu sistemden kar elde edebileceksem bunu kullanıyorum ama sistemin içine girip öğretmenlere yalvarmıyorum veya arkadaşım düşük alsın diye notumu saklamıyorum ondan.
  • Birader sınavdan çıktıktan 4-5 saat sonraya kadar bazı matematik soruları , tüm coğrafya ve tarih soruları aklımdaydı. Bu sadece benim tarafımdan olan birşey. İnsanlar beklediğini bulamayınca veya politik sebeplerle bunları sanki sorular sızmış olarak gösteriyor olamaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tipik bir tmci vakasi ulan zaten sorular size kolaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: rabbitstayla

Birader sınavdan çıktıktan 4-5 saat sonraya kadar bazı matematik soruları , tüm coğrafya ve tarih soruları aklımdaydı. Bu sadece benim tarafımdan olan birşey. İnsanlar beklediğini bulamayınca veya politik sebeplerle bunları sanki sorular sızmış olarak gösteriyor olamaz mı ?

yok hocam bundan bahsediyorum

Sınav Soruları Çalındı Dedikodusu Sınav Soruları Çalındı Dedikodusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 23 Temmuz 2015; 0:47:30 >

• Usta bir kaç yıl öncenin sorularına bakarsan paragraflar Varlık dergisinden felan alınıyordu yine öyle bir olay olabilir. Zaten kendileri paragraf yazmıyor soruları hazırlayanlar , cevaplarını kendileri hazırlıyorlar diye biliyorum.

Ayrıca o TM'ci vakası diyen arkadaş sorular size zor diye çalındı anlamına mı geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedili Kola

quote:

Birader sınavdan çıktıktan 4-5 saat sonraya kadar bazı matematik soruları , tüm coğrafya ve tarih soruları aklımdaydı. Bu sadece benim tarafımdan olan birşey. İnsanlar beklediğini bulamayınca veya politik sebeplerle bunları sanki sorular sızmış olarak gösteriyor olamaz mı ?

yok hocam bundan bahsediyorum
     Sınav Soruları Çalındı Dedikodusu Sınav Soruları Çalındı Dedikodusu

Her sene olan şeyler daha önce ösym kendi mat sorularında sayıları değiştiriyordu ve türkçede ve sosyalde romanlarda kesip devamını şıkka koyuyordu bugün yine aynı şeyi yapıyor. Şaşırılacak birşey kalmadı artık. Oradaki öğretmenler soru yazmıyor demek ki son model bilgisayarlarında facebook'da takılırken soru beğeniyorlar.

• boş yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: The Fountain.

boş yapma

He birader evinde oturup internetten bir yerlere tıklayarak klavyenden 2 kelime yazarak sınavı iptal ettiricen he. Orada o kadar şey yazdım. Orada bahsettiğim gruptansın ki gelmişsin bir şey diyemediğin için "boş yapma" diyorsun.
  • quote:

Usta bir kaç yıl öncenin sorularına bakarsan paragraflar Varlık dergisinden felan alınıyordu yine öyle bir olay olabilir. Zaten kendileri paragraf yazmıyor soruları hazırlayanlar , cevaplarını kendileri hazırlıyorlar diye biliyorum.

Ayrıca o TM'ci vakası diyen arkadaş sorular size zor diye çalındı anlamına mı geliyor...

aga o varlık yayınlarının arkasını açarsan tüm hakları saklıdır yazısını göreceksin. yani izinsiz başka yerde kullanılamaz çoğaltılamaz hiçbir şekilde. suça girer. ha eğer ösym izin alma muhabbetine girdiyse bu yine haksızlıktır çünkü soruları tekrar yayınlayacağız diye %20 yayınlıyorlar 2 yıldır. böyle bir uygulama yapıyorlarsa eğer soruları kendileri hazırlamaları lazım. ki araştırırsan rastgele internet sitelerinden alınmış sorular olduğunuda göreceksin

• quote:

quote:

Usta bir kaç yıl öncenin sorularına bakarsan paragraflar Varlık dergisinden felan alınıyordu yine öyle bir olay olabilir. Zaten kendileri paragraf yazmıyor soruları hazırlayanlar , cevaplarını kendileri hazırlıyorlar diye biliyorum.

aga o varlık yayınlarının arkasını açarsan tüm hakları saklıdır yazısını göreceksin. yani izinsiz başka yerde kullanılamaz çoğaltılamaz hiçbir şekilde. suça girer. ha eğer ösym izin alma muhabbetine girdiyse bu yine haksızlıktır çünkü soruları tekrar yayınlayacağız diye %20 yayınlıyorlar 2 yıldır. böyle bir uygulama yapıyorlarsa eğer soruları kendileri hazırlamaları lazım. ki araştırırsan rastgele internet sitelerinden alınmış sorular olduğunuda göreceksin

Artık varlık dergisi çıkıyor demiyorum ve %20'sinin açıklanmasının yanlış olduğunu kabul ediyorum ve sanırsam bu yıl açıklayacaklar tüm soruları. Ama bu demek değildir ki sınavda beklediğini bulamayan insanlar gelip orada burada "YGS İPTAL EDİLSİN YEAAA" diyebilirler.

Ekstradan varlık dergisi dahil herhangi şuana kadar öyle bir şey görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 17 Mart 2015; 1:01:23 >

• Dediklerinin hiçbirisini yapmadım. He yapsaydım bu soruların çalınıp paylaşıldığını, paylaşılmasa bile birilerinin haksız yere iyi yerlere geldiği gerçeğini değiştirmiyor. Bence o kafanı kumdan çıkar. Sisteme direk karşıyım deyip ''Yok yeeaaa sorular öylee çalınmıyo'' demek tamamiyle ikiyüzlülük.
  • Konuyu açan arkadaş haklı bence, neden aşırı göstermişsiniz anlamadım
  • dostum ben sınavdan beklediğimi aldım düşündüğümün altında bir sınav geçirmedim ve iptal edilsin yeaağ demiyorum. yaptığımı biliyorum alacağımı biliyorum. o hakları saklıdır muhabbetine gelecek olursak şuan yatağa girdim çok üşeniyorum yarın tek tek ss atarım soru bankalarından

• quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

Dediklerinin hiçbirisini yapmadım. He yapsaydım bu soruların çalınıp paylaşıldığını, paylaşılmasa bile birilerinin haksız yere iyi yerlere geldiği gerçeğini değiştirmiyor. Bence o kafanı kumdan çıkar. Sisteme direk karşıyım deyip ''Yok yeeaaa sorular öylee çalınmıyo'' demek tamamiyle ikiyüzlülük.

Sorular çalınmıyor demedim , çalınsa bile sen öğrenemezsin ben öğrenemem dedim. Çalınmasa bile babası malum kişiler istediği yere her şekilde giriyor dedim. Bence yazdıklarımı anlamayıp bana ikiyüzlü demek saflıktır , yazdıklarımı anlayıp bana ikiyüzlü demek olsa olsa söyleyecek laf bulamamazlıktır.
  • quote:

dostum ben sınavdan beklediğimi aldım düşündüğümün altında bir sınav geçirmedim ve iptal edilsin yeaağ demiyorum. yaptığımı biliyorum alacağımı biliyorum. o hakları saklıdır muhabbetine gelecek olursak şuan yatağa girdim çok üşeniyorum yarın tek tek ss atarım soru bankalarından

soru bankalarından

soru bankalarından

Boşver uğraşma bence hiç.

Beğensenizde beğenmesenizde gerçekler yukarda yazdıklarım. Mavi hap , kırmızı hap neo takıl kafana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 17 Mart 2015; 1:12:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.