Şimdi Ara

Sınav Sonuç Belgesi Yorumu [Hiçbir şey anlamıyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size garip gelebilir ama bu puan türleri hakkında pek bir bilgim yok hangisi ile tercih yapılacak, hangi puan ne işe yarıyor vs.. Ben sayısalım sanırım mf4 işe yarıyor. Bana bu tablodakileri açıklayabilecke varmı ?

Sınav Sonuç Belgesi Yorumu [Hiçbir şey anlamıyorum]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuberculus -- 1 Temmuz 2013; 13:47:30 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLining -- 1 Temmuz 2013; 13:50:34 >
  • arkadaslar ben lys lerın hıcbırıne gırmedım. bızım zamanımızda sınav sıstemı daha degısıktı. bu sıstemden hıcbısey anlamadım tercıh yaparken hangı puanla yapmam lazım? bolumum sayısaldı ama lys lere gırmedıgım ıcın tm ve mf puanlarım yok.

Orijinalden alıntı: bal renkli

arkadaslar ben lys lerın hıcbırıne gırmedım. bızım zamanımızda sınav sıstemı daha degısıktı. bu sıstemden hıcbısey anlamadım tercıh yaparken hangı puanla yapmam lazım? bolumum sayısaldı ama lys lere gırmedıgım ıcın tm ve mf puanlarım yok.

Hala tercıh yapmadın mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysygslys

quote:

Orijinalden alıntı: bal renkli

arkadaslar ben lys lerın hıcbırıne gırmedım. bızım zamanımızda sınav sıstemı daha degısıktı. bu sıstemden hıcbısey anlamadım tercıh yaparken hangı puanla yapmam lazım? bolumum sayısaldı ama lys lere gırmedıgım ıcın tm ve mf puanlarım yok.

Hala tercıh yapmadın mı ?

Alıntıları Göster
    y- mf4 hangi bölümü yazdın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 24 Temmuz 2013; 9:33:37 >

Metalurji ve Malzeme Mühendisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk hakkında her şey
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saglık problemlerımden dolayı cok fazla ılgılenemedım bırde bızım zamanımzda boyle degıldı hıcbırsey anlamıyorum suankı sonuctan.offf nıye bu kadar karısık bu sıstem ya bırde ben zaten tercıh yaptım benım anlamdgım yukardakı gıbı sonuc belgesınden hangı puanı esas almam lazım yada yukrdakı arkdsn paylstıgı sonuc ne anlatıyr?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal renkli -- 24 Temmuz 2013; 13:09:26 >
  • Tercihler bitti ?

• Bu puanlara sahip bir adamin okul puani 40,...
    Ben ve benim gibi birçok kafasi son sene dank eden adamın okul puanida 40-43 arası ,
    Bunu ezmek için soylemiyorum ama çalışan adamla çalışmayan arasındaki fark maalesef yok. Haa ben bir tmyim ve 9.sınıf ortalamam fen ve ingilizce yüzünden 55di . Aslında 9.sinifin ortalamaya sokulmaması lazim ah ulayn ah neyse geçti gitti :)

Orijinalden alıntı: HolyMucus

Bu puanlara sahip bir adamin okul puani 40,...
    Ben ve benim gibi birçok kafasi son sene dank eden adamın okul puanida 40-43 arası ,
    Bunu ezmek için soylemiyorum ama çalışan adamla çalışmayan arasındaki fark maalesef yok. Haa ben bir tmyim ve 9.sınıf ortalamam fen ve ingilizce yüzünden 55di . Aslında 9.sinifin ortalamaya sokulmaması lazim ah ulayn ah neyse geçti gitti :)

bende obp mağduruyum ama adamlar 4 sene boyunca çalıştı. sen yattın son sene dank etti, adam 4 senedir çalışıyor bu mu adaletsizlik ha aobp gelsin dersen anlarım.

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

quote:

Orijinalden alıntı: HolyMucus

Bu puanlara sahip bir adamin okul puani 40,...

bende obp mağduruyum ama adamlar 4 sene boyunca çalıştı. sen yattın son sene dank etti, adam 4 senedir çalışıyor bu mu adaletsizlik ha aobp gelsin dersen anlarım.

Hocam aslinda kendi bölümümu seçtikten sonra karne notlarim 70-75-85 gibi bir ortalamada ama 9.sınıf 55 . Bence 9.sınıf sadece alan seçerken etken olmali bunun sözeli var yabancı dili var hatta ve hatta mfsi bile var ve etkilenir yani. Bana o kısım adaletsiz geliyor . Benim fkb 1-2 idi ve bu yüzden ort düşük mesela

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.