Şimdi Ara

Sınav senesinde başıma gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok önemli bir sene biliyorum ama bu sene psikolojik sorunlarla karşı karşıyayim şu şekilde özetleyeyim
    Ben de hipokondriyazis yani hastalık takıntısı var kolunda sivilce çıkıyor ulan tamda damarin üstünde
    Yoksa damar tıkanıklığı mi var
    Ağzımda aft çıkar açar interneti saatlerce araştıririm sonra moral 0 ders çalışma istegimde kalmadı
    Ailem de biliyor 3 kez doktora gittik bir şeyin yok diyorlar ama ben inanamıyorum Napmam gerek içimi size döktüm lütfen yardım edin tavsiye verin bana

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bir şeyin yok krdş rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

bir şeyin yok krdş rahat ol

Hocam bende biliyorum fa beynime söz gecieemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bende de var. Karnım ağrısa kolon kanseriyim diyorum, başım ağrısa pıhtı attı beynime diyorum. Kolumun üstüne yatıp kolum uyuşsa kalp krizi diyorum. Ama ben bi düşündüm ki bu yaşta bu kadar hastalık beni bulmuş olamaz herhalde . Hocam bu durum genellikle yalnızlıktan ve çok yakınında birini hastalıktan kaybetmekten kaynaklanır. Benim amcam hiç beklenmedik bir şekilde 2014te kalpten gitti. Bende ondan sonra başladı bu durum. Sınav senesinde tavan yaptı ama dediğim gibi düşün. Bu kadar hastalığın bu yaşta bizi aynı anda bulma olasılığı milyonda bir ihtimal bile değil belki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 1 Ocak 2017; 21:0:26 >
  • pdr isteyen tmciler biyruuuuuuuu
  • galiba bende de o şeyden var. Her şeyi kafama takıyorum :<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.