Şimdi Ara

sınav senesi spor salonuna yazılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu an bodybuilding salonuna gidiyorum. 2 günde bir - bir buçuk saatimi ayırıyorum. Sene içinde devam etsem çalışmamı engeller mi?
    sınava girmiş arkadaşlar aranızda giden oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: deptura

başlık saçma oldu :)

şu an bodybuilding salonuna gidiyorum. 2 günde bir - bir buçuk saatimi ayırıyorum. Sene içinde devam etsem çalışmamı engeller mi?
    sınava girmiş arkadaşlar aranızda giden oldu mu?

gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla dört senedir gidiyordum , 9sınıfın başından beri . geçen sene son senemdi . 1 seneliğine bıraktım . o hayvan gibi göğsümü , geniş kol kaslarımı bile hiçe sayarak 1 seneliğine bıraktım . şu an 2 aydır gidiyorum , vücudum bayağı bi gelişti tekrardan . sınav senesinde çalışma bence , 6000inci oldum , kas çalışsam herald ilk 20 bine girmem zor olurdu , hem yoruyor , hem dikkatini başka yere vermeni sağlıyor . not-kas çalışmak boy uzamasını engellemez , 4 senedir yapıyorum , 165lerden 182 oldum.

adettendir not : fenerbahçeliyim .
  • engeller mi yani?
  • çok yoruyor aga zihinsel olarak bitersin
  • ist_yer_34 kullanıcısına yanıt
    zaten 2 ay oldu başlayalı kaybedecek bişey oluşmadı daha :) en azından vücut sıkılaştıracak egzersizleri evde yapsam bi işe yarar mı?
  • Kaça yazıldın dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aylık 70. bu ikinci ayım yeni yeni sıkılaşma omuzlarda düzelme olmuştu. Devam ederim diyodum vazgeçirdiniz :)
  • Dostum ben de 2 dambıl aldım 3'er kilo.Her sabah erkenden kalkıp çalışıyorum,hem zihni açıyor daha uzun süre ders çalışıyorsun ve de hareketleri doğru yaptığın takdirde spor salonu kadar olmasa da bayağı gelişme oluyo, olum omuz pazu ve göğüs bayağı sıkılaştı benim ayna karşısında kendime baktıkça kendime güvenim falan geliyo ders çalışmamı olumlu etkiliyor :D yani demek istediğim çalışmayı bırakma ağırdan al faydası oluyor,fakat spor salonunu bırak bencede çok yorucu olur 12ysen
    Not:mezunum

• quote:

zaten 2 ay oldu başlayalı kaybedecek bişey oluşmadı daha :) en azından vücut sıkılaştıracak egzersizleri evde yapsam bi işe yarar mı?

okuldan gelince bir yarım saat dinlen yemeğini ye . sonra yarım saat-45 dk evde egzersizini yaparsan zararını değil , faydasını bile görürsün , stresini alır . ama spor salonum evime yakın yürüme mesafesi okul çıkışı giderim fazla zaman kaybetmem , fazla yorulmam diyorsan spor salonuna gitmeni öneririm. spor salonu çok zaman kaybettiriyor insana . bunu da unutma . kısacası kendini hiç yormazsan git . fakat ders çalışmanı %1 bile engelleyeceğini düşünüyorsan gitme derim.
    Ben şu sınav donemde iyice kilo alıp sınavdan sonraki 3 aylık dönemde kick-box düşünüyorum.Kick-box ta ağırlık antremanı felan yapılıyor mu ?
  • quote:

engeller mi yani?

Engeller

• quote:

Orijinalden alıntı: trajle1453

Ben şu sınav donemde iyice kilo alıp sınavdan sonraki 3 aylık dönemde kick-box düşünüyorum.Kick-box ta ağırlık antremanı felan yapılıyor mu ?

yapılıyor tabi , kickboxta denge ve dayanıklılık ön planda olan unsurlar , bunlar içinde kalıplı bir vücut gerek , çelimsiz bir vücudu 2 yumrukta yere serersiniz zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ist_yer_34

quote:

Orijinalden alıntı: trajle1453

yapılıyor tabi , kickboxta denge ve dayanıklılık ön planda olan unsurlar , bunlar içinde kalıplı bir vücut gerek , çelimsiz bir vücudu 2 yumrukta yere serersiniz zaten .

güreş dışındaki dövüşe dayalı sporlarda tekniğe dayalı hız önemlidir.

vücudun hassas noktaları var.iyi vücutlu 180 boyunda 80 kg birinin de her insanda olduğu gibi zayıf noktaları var.

basınç noktalarından bahsetmiyorum.herkesin bildiği yerler.kafa,göz,''namıdiğer ağırlık merkezi''.

gerçek hayatta çelimsiz bir kişi bile bu 3ünü kullanarak harikalar yaratabilir.

ha ringte sadece kafa kısmına çalışabilirsin.onda da yine siklete bakmaz sağlam bir high-kick bitirici olur

salon yürüme mesafesinde. okula kıyafetleri vs. götürüp okul çıkışı otobüsle direkt spor salonunun önünde inip öyle eve gitmeyi düşünüyorum. dinlenmeye ayırdığım günleri dersanenin hafta içi derslerine denk getirmeye çalışacam. Bir de gün içinde az zaman alması için bir antrenmanda mesela göğüs-arka kol çalışmak yerine bir gün göğüs bir gün arka kol çalışmayı planlıyorum. Acaba bir kaç hafta denesem mi? olmazsa bırakırım
  • Spor salonunu falan boşverin.Planladığınız gibi gelişmiyor olaylar.

İlk nickindeki inanılmaz faile güldüm
  • bana da öyle geliyor ama işte ... :)
  • Bulunduğum şehre benden yaşça büyük bir kuzenim salon açtı.Gel çalış kafana göre dedi ama gitmiyorum.Engellediğini düşünüyorum bu sene işimiz ders olsun sonrasına bakarız.
  • sizi yorucagını dusunuyorum , en kötü zihninizi yorar bence öss senesinde spor , aşk hayatı , maçlar vs. bunlardan uzak durun gercekten kafanızı yorabilir bu tarz şeyler sadece derse odaklanmaya calısın. ben ilk sene giremedim 2.senede oldu bişiler cok sukur , cıkarttıgım sonuc budur kafanızı yoran seylerden uzak durun elinizden geldiğince.. başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

Spor salonunu falan boşverin.Planladığınız gibi gelişmiyor olaylar.

İlk nickindeki inanılmaz faile güldüm

fena fail miş hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.