Şimdi Ara

Sınav senesi sağlam spor yaparak başarılı olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor geçmişim var fazlasıyla, 2 senedir uzak duruyorum belirli başlı sebeplerden.

Spor alışkanlığını hayatına kazandırıp başarılı olanlar kimler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 15 Ağustos 2023; 23:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başarı size göre olmayabilir ama bana göre gym’e haftada üç gün gidip başarılı oldum hocam.450k’dan 165’e çektim yetti bana vet yazdım.Salon evime 15 dakikaydı 45-50 dk spor yapıyordum yani git gel+antrenman 1.30 saatte bitiyordu.

Gitmesem çok kötü olurdum zaten.Bu arada hocam son gün mezuna kalıp kalmamayı düşünüyordunuz tercih yaptınız mı yoksa direkt mezuna mı kaldınız ?

• spora gitsem büyük ihtimal daha iyi yapardım

ya da en azından süreci daha iyi yönetirdim

ama fazla kasmaya gerek yok derse zarar vermemeli kesinlikle

• dostum gel asıl örnek burda üni 3 e geçtim ocağın ortasında her gün kütüpe gidip akşam 8de de sporumu yapıp 33 k say yaptım tabi çok daha iyiler vardır ama benim başarım da fena sayılmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben yaptım, say 2.9k. Ama hayatım boyu sporla uğrasan biriydim zaten, cok fark etmedi benim için. Yaklasık 10 sene haftada 6 gün basketbol idmanına gittim o yüzden fitness cok bir sey değistirmedi sınav senesinde benim icin.

• En en en az çıkıp yarım saat yürüyün

yoksa bel boyun fıtığı bir obez olursunuz

• Evine max 10-15 dakikalık mesafede salon yoksa yazılma hem gitmeye üşeniyorsun hem de vakit kaybın çok oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oguz uygun kullanıcısına yanıt

Yürüme 5 dakika.

• Hocam vücut olarak nasıl bir faydası oldu ? Kas yaptınız mı

• Yaptım kesinlikle zaten kötüydü vücudum ilk başta gelişmek daha kolay

• hocam bunalıyorsan,yemek sıkıntın yoksa git akşamları gitmek mantıklı.vucüttaki enerjiyi atıyor hoş oluyor ben fitness salonu uzak diye basket oynuyorum çok iyi geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tek yaptigim aktivite bazen(nadir) aksamlari yuruyuse cikmakti sonuc 27k. yazin keske spor yapsaydım sene icinde dedim kendi kendime hem bu kadar kilo almazdim hem daha iyi bir sonuc yapardım gercekten boyle seyler etkiliyor
    su anda da kamburlugum var:(

• düzenli yaptım ama kilo almada sorunum olduğu için çok fayda etmedi. ruhsal olarak çok etkisi oldu ama

• Sağlam spor geçmişin dediğin gibi varsa 45-60 dakikalık şeyler çalışma verimliliğini etkilemez. Abartmadan yaparsan iyi olur bence.

• Sağlam spordan kasıt lisans düzeyindeyse faydadan çok zarar görürsün. Ha, haftada üç gün 1 saat ağırlık kaldırmaksa sağlam spor yap tabi, hatta mezunsan daha çok faydasını görürsün

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

boy kaç

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

183 filan

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Hocam ben düzenli fitness yaptım sene boyunca ve say 10k geldi. Bence kesinlikle yapılmalı ama spor salonu eve yakın olmalı (max 10dk). Git gel 20 dk + spor 45 dk + duş vs 15 dk. 1 saat 20 dk gün içinde spora ayırırsan kesinlikle çok faydalı olur. Emin ol spora gitmeyince o 1 saat 20 dk başka bir şeyle geçip gidiyor.

• bence spor disinda zamanini olduren bir sey yapmayacaksan kesinlikle yap ben cok spor yapmadim haftasonu basket oynadim sadece ama haftaici de aptal gibi saatlerce telefona baktigim oldu youtubeda cok zaman gecirdim ozellikle bunu sifirlasaydim hayvan gibi spor yapabilirdim sonucum da iyi geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.