Şimdi Ara

Sınav senesi Fitness vs Yüzme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezuna kaldım evde hazırlanmayı düşünüyorum. Mental ve Fiziksel sağlığımı korumak için bir spor yapacağım. Seçenekler fitness ve yüzme. Kafa dağıtmak için hangisi daha iyi olur sizce? Fitness daha önce hiç yapmadım sayılır ama yüzmede iyi bir geçmişim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzme net.

• yüzme bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yüzmeyi akşam yapmayacaksan gün içinde dikkatin çok dağılır derse zaman kalmaz muhtemelen

• yüzme bence çok iyi bir kardio + kafa dağıtmaya da çok yarıyor. Benim de geçmişim vardı 12 de bıraktım ama eksikliğini çok çektim. Yani lise dönemim boyunca mental dengemi sağlamamı sağladı . Fitness benim kafamı yüzme kadar boşaltmıyordu ama fizik açısından fitness daha iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben gittim 1 ay pandemi nedeniyle kapattılar iyi oluyor ama yine kapatabilirler

• ip atla evin içinde başlarda ses çıkarabilirsin ama 1 hafta düzenli çalışırsan bir ninja sessizliğinde hoplarsın böyle ---> 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor geçmişi olmadan besyo
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabah erken saatlerde.

• aksamlari yuzme kesinlikle eger imkanim olsaydi kesinlikle giderdim.

• yüzmede geçmişin varsa yüzme yap bence de

• hangisni seçeceğini bilmem ama fitnessta ilk haftayı atlattıktan sonra öyle yerden kalkamayacak kadar yorgunluk olmuyor buna emin olabilirsin. mesela bugğn spordan döndüm ders çalışacak olsam rahatlıkla çalışabilirim.tabi evine yakın bir yere gitmwyi unutma hocam.

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

Antrenmanlıyım hocam beni de o kadar yorumuyor. Ben de mezuna kaldım fitness devam etsem mi diye düşünüyorum ama vücut gelişim takibi zaman alır diye korkuyorum.

Fitnessta bir sürü şey öğreniyorsun ve 100 farklı alet var ama yüzmede atlıyon kulaç atıyon daha rahat

• yuzme omzu, kolları falan cok gelistiriyor cidden kız olmama ragmen baya kasım vardı eskiden. Ama bence fitness git şimdilik

• sabah veya akşam gayet iyi aktivite hocam stresini de atarsın, beden de kendini salmaz. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur

• Yüzme, fitness çok dağıtıyor.

• fitness iyidir ilerde faydasını görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanRex

Antrenmanlıyım hocam beni de o kadar yorumuyor. Ben de mezuna kaldım fitness devam etsem mi diye düşünüyorum ama vücut gelişim takibi zaman alır diye korkuyorum.

Fitnessta bir sürü şey öğreniyorsun ve 100 farklı alet var ama yüzmede atlıyon kulaç atıyon daha rahat

fitness hakkında böyle düşünüyorsan yapamazsın zaten boş ver yüzmeye git

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.