Bildirim
Sınav Senesi Boyunca Kullandığınız Kalem (6. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ahahahahahahaha yapmayi en istedigim seylerden biri ya :D Bardak dolusu kalemi onume dizmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben uçlu kalemi hiç haz etmem. Kurşun kalem candır.
-
Staedtler graphite 777. Birisi vermişti sınavda sonra sende kalsın dedi. Yalnız aşırı sevdim kalemi ama hiçbir kırtasiyede bulamadım :(
Uzun çalışmalar için pentel smash, bu kalemle elimin bir kere yorulduğunu hissetmedim mükemmeldir.
Pentel 120 a3dx hızlı ve güzel yazmak istiyorsam tercih ederim.
Pentel orenz uç kırmıyor çok ince naif bir kalem.
Pentel jlot, shaker tercihi.
Uniball kuru toga mühendislik harikası her zaman aynı kalınlıkta yazar.
Pentel techniclik yandan basmalı can sıkıntısına birebir kalem.
Aralarından bir tercih yapmak gerekirse kesinlikle smash
yaklaşık 7 yıl boyunca öss,üniversite,kpss dahil 0,5 mm faber castell lacivert. bozulunca yine aynı model aynı renk alırdım. -
Rotring verasil 500 kullandım hocam
quote:
Orijinalden alıntı: HogwartsMeade
4b uç kaygan bir uç zaten.Yazarken akıp gidiyor.Zaten siyah ve akışkan yazdığı için bastırmaya gerek kalmıyor.Ben hiç uç kırmam.Zamanla alışırsınız kırmadan yazmaya.
Anladım hocam. Eğer dediğiniz gibiyse büyük bir dertten kurtulacağım. Ain Stein'in sarı paketli olanı değil mi? -
Rotring tikky T1 şu eski ince kasa olan. Tek geçerim
-
haklısın verilir verilir , henüz kaleme kıyacak kadar para ayıramadıgımdan öyle konusmusumdur kajsdf -
Çok iyi ya
Ben de aynısını ösym kalemleri ile yapmıştım. Ntv spor havasını pek estiremese de iş görürdü -
Rapid. Kaç kere düşürdüm en son ortada kırmızı şeyi kaybettim o yüzden o kısmı döndürünce felan basmıyodu ucu
Rotring Rapid Pro (0.5) kullandım ama kalemi sınav döneminin ortalarında falan kullanmaya başladım.
Pentel Graphgear 1000 ve Pilot Shaker aldim Tavsiyeler ve gorusler icin tesekkur ederim
Ne kadar ve bide foto atsan almak isteyenler olur belki
Hocam amazondan aldim :D ikisi yaklasik 20 euroya geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkwinchester -- 3 Ağustos 2017; 18:25:50 >
graphgear 1000 0.5 -
Faber Castell Contura sadeliği ve inceliği ile beni mest ediyor.Sıkıntısı kronik olarak 3 saat kullanınca ucu gevşer ama farketmezsiniz.7 senedir defalarca kaybedip yenisini alırım ama bu sorun hepsinde var.Koyu yeşiline kurban olurum onun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X