Şimdi Ara

SINAV KOLAYDI (Diyenlere)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene boyunca herkes uğraştı didindi, aileleri bu sınava giren öğrencilere güvendi fakat malum. Tuvaleti gelen oldu, heyecan yapan oldu yada morali bozulan oldu. Öyle böyle bir kısım öğrencinin sınavı kötü geçti. Bu öğrenciler burada insanların nasıl geçti acaba diye sorarken siz gelip gavatlık yapıp burada insanların moralini bozuyorsunuz. Allah ygssi kötü geçen arkadaşlarıma lys de yardımcı olur inşallah. Sonuçta sınav 2 aşamalı ve puanın çoğunluğu lys den geliyor. Bu trolleyen insanlarıda kınıyorum yazıklar olsun

• Katılıyorum. Gerçekten kolay bulanlara ve güzel geçenlere bir lafım yok, ama sırf insanları daha da üzmek için kolaydı diyenleri ve iyi sonuç bekleyip de kötü sonuç bekleyenleri aşağılamaya çalışanları kınıyorum.
  • Iyi de yalan mı söyleyelim sınav gerçekten kolaydı iş kafada bitiyor rahat olacaksın. Mesela ben sınava öylesine girdim, matematikleri yaptım ama biraz yavaşlamışız. türkçe o kadar zorlamadı, tabi okuduğum bölüm gereği sürekli başı ile sonu arasında uçurum olan cümleleri okuyunca alışıyor insan ondandır. sosyal fazlasıyla kolaydı. tm-3'de ilk 30.000'in içinde olurum diye tahmin ediyorum. merak eden olursa 2 yıldır hiçbir lise bağlantılı şeyle alakam yok ve matematik formüllerini (kök içi vs pratik formüller) sınavdan 1 saat önce uyku sersemi okudum, düşün işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Yorumum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.