Şimdi Ara

Sınav Koçum Olabilecek birine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette sürüsüne bereket sınav koçu var ama maddi olarak bana yardım edeceği için.Yaptıkları yorumlar bana sağlıklı gelmeyecek.
    O yüzden bende bunu burdaki deneyimli ygs/lys mağdurlarının yardımlarına ihtiyacım var.
    Durumum:Orta düzeyli Anadolu lisesinde okuyan bu sene kafası dank eden bir tm öğrencisiyim.Sınav odaklı çalıştığım için pişmanım.
    Ders konusunda;
    9.sınıf gır gır
    10.sınıf akıllanma safhası (teşekkür)
    11.sınıf akıllandık biraz (takdir)
    12.sınıf Hedefi Anadolu Hukuk olan ve elinden gelinden en iyisini yapacak olan bir öğrenci

Ygs MAT: temelim olan belli başlı konular hariç bitti (üslü köklü çarpanlara ayırma işlem mantık) FEM K.Ö çoğu ÇÖZÜLDÜ.FEM K.A Yarısı ÇÖZÜLDÜ.
    Ygs TÜR:Konuları biliyorum fakat soru çözmedim o yyüzden eksiğim en kısa zamanda bilfen alıp bitirerek sağlamlaştırmayı düsünüyorum.
    Ygs TAR:Osmanlı tarihi olarak bilgim var fakat islam tarihi oncesi ve avrupa tarihi yok suan onlara bakıyorum 1-2 test çözüp geçiriyorum.Amac Avrupa tarihine kadar bitirip sağlam bir test kitabı çözmek ve sonra devamının getirmek
    Ygs COĞ: Baş konular bitti Dünyanın şekli v.s İklim olarak yeterli bilgi sahibim.İç dış kuvvetlere bakcam en az korktuğum ders.
    Ygs GEO: 11.sınıf hocam sayesinde ufkum açıldı zor sorular hariç iyiyim üçgen'i bitirdim.

Ygs FEL: Sınava 1 ay kala bakarım.Dersane ile giderim veya.
    Aklıma takılan belli başlı sorular:
    1-)Gördüğünüz üzere konu eksiğim çok şimdi ne yapmalıyım hemen 1-2 test ile konuları bitirip ardından sınava kadar test mi çözeyim yoksa her konunun hakkını vererek sorusunu çözerek mi bitireyim.
    2-)Zaman azalıyor.Bir yandanda LYS mat'a başlıyayım mı?

Hedefim var ama ne yapcağım hakkında bir bilgim yok o yüzden hedefim için ne yapmam gerektiğini konusundan yardımlarınıza ihtiyacım var.Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.