Merhabalar , İnternette sürüsüne bereket sınav koçu var ama maddi olarak bana yardım edeceği için.Yaptıkları yorumlar bana sağlıklı gelmeyecek. O yüzden bende bunu burdaki deneyimli ygs/lys mağdurlarının yardımlarına ihtiyacım var. Durumum:Orta düzeyli Anadolu lisesinde okuyan bu sene kafası dank eden bir tm öğrencisiyim.Sınav odaklı çalıştığım için pişmanım. Ders konusunda; 9.sınıf gır gır 10.sınıf akıllanma safhası (teşekkür) 11.sınıf akıllandık biraz (takdir) 12.sınıf Hedefi Anadolu Hukuk olan ve elinden gelinden en iyisini yapacak olan bir öğrenci
Ygs MAT: temelim olan belli başlı konular hariç bitti (üslü köklü çarpanlara ayırma işlem mantık) FEM K.Ö çoğu ÇÖZÜLDÜ.FEM K.A Yarısı ÇÖZÜLDÜ. Ygs TÜR:Konuları biliyorum fakat soru çözmedim o yyüzden eksiğim en kısa zamanda bilfen alıp bitirerek sağlamlaştırmayı düsünüyorum. Ygs TAR:Osmanlı tarihi olarak bilgim var fakat islam tarihi oncesi ve avrupa tarihi yok suan onlara bakıyorum 1-2 test çözüp geçiriyorum.Amac Avrupa tarihine kadar bitirip sağlam bir test kitabı çözmek ve sonra devamının getirmek Ygs COĞ: Baş konular bitti Dünyanın şekli v.s İklim olarak yeterli bilgi sahibim.İç dış kuvvetlere bakcam en az korktuğum ders. Ygs GEO: 11.sınıf hocam sayesinde ufkum açıldı zor sorular hariç iyiyim üçgen'i bitirdim. Ygs FEL: Sınava 1 ay kala bakarım.Dersane ile giderim veya. Aklıma takılan belli başlı sorular: 1-)Gördüğünüz üzere konu eksiğim çok şimdi ne yapmalıyım hemen 1-2 test ile konuları bitirip ardından sınava kadar test mi çözeyim yoksa her konunun hakkını vererek sorusunu çözerek mi bitireyim. 2-)Zaman azalıyor.Bir yandanda LYS mat'a başlıyayım mı?
Hedefim var ama ne yapcağım hakkında bir bilgim yok o yüzden hedefim için ne yapmam gerektiğini konusundan yardımlarınıza ihtiyacım var.Saygılar