Şimdi Ara

Sınav kaygım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneye başladığımdan beri dershaneye öylesine gidiyorum acayip bir karamsarlığa düştüm ders çalışma isteğim hiç yok babam öğretmen ve bu konuda beni acayip sıkıştırıyor acayip yıldım acayip geç kalmış hissediyorum ve bunu telefi etme çabası içerisinde değilim hedef koyamıyorum çünkü her insan gibi kendimi iyi yerlerde görmek istiyorum fakat şu saatten sonra istediğim bölümleri elde edeceğime pek inanmıyorum daha önce buna benzer şeyler yaşamış bu gibi durumlarda tecrübeli olanlar bu kaosun içinden nasıl çıktıklarını anlatabilirse çok iyi olur çünkü gerçekten çok geç kalmış hissediyorum mezunada bırakamıyorum çünkü önümüzdeki sene sınav sistemi değişiyor ne olacağı belli değil illa bu sene kazanacaksın diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum bu konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum

Orijinalden alıntı: MeanTR

Dershaneye başladığımdan beri dershaneye öylesine gidiyorum acayip bir karamsarlığa düştüm ders çalışma isteğim hiç yok babam öğretmen ve bu konuda beni acayip sıkıştırıyor acayip yıldım acayip geç kalmış hissediyorum ve bunu telefi etme çabası içerisinde değilim hedef koyamıyorum çünkü her insan gibi kendimi iyi yerlerde görmek istiyorum fakat şu saatten sonra istediğim bölümleri elde edeceğime pek inanmıyorum daha önce buna benzer şeyler yaşamış bu gibi durumlarda tecrübeli olanlar bu kaosun içinden nasıl çıktıklarını anlatabilirse çok iyi olur çünkü gerçekten çok geç kalmış hissediyorum mezunada bırakamıyorum çünkü önümüzdeki sene sınav sistemi değişiyor ne olacağı belli değil illa bu sene kazanacaksın diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum bu konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/27239014.asp

raad ol,sınav sistemi değişmiyor 2-3 sene sonra artık o.

bu sene olmazsa seneye denersin.

• Sen=Ben dostum ne yapicaz bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Sınav Soruları 2022
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.