kendime olan inancimi kaybetmeye basladim ders calismaya devam ediyorum ama eski konulari unutmaya basliyormusum gibi hissetmeye basladim calistigim seyler de zihnime karisik sekilde yerlesmeye basladi biraz paniklemeye basladim yapamicam diye 1 yildir emek veriyorum sona yaklamisiz pes etmek istemiyorum su an hicbir sey bilmiyormusum gibi hissediyorum kendimi nasil asabilirim bu hissi biri bir sey desin lutfen İMDAAAATT |
sınav ile ilgili yardım edin lutfen

-
-
bu gibi durumlarda tyt ayt deneme çözüp kendine o kadar da kötü olmadığını ispatlamak iyi olabiliyor. özellikle bir ayt denemesi atın derim hocam
-
cok tesekkur ediyorum. yanılmıyorsam hesabinizi birkac baslik altinda daha gordum anlasilan ya bu yollardan gectiniz ya da siz de bizimle birlikte hazirlaniyorsunuz ve size bir sey danismak istiyorum. su an elımde lti apotemi fasikülleri ve log dizi acil fasikülü var. rehber hocam bir aya yaymam gerektigini soyledi ama hepsini bir haftada bitirmek gibi bir dusuncem var(cozdugum ilk kaynak olmayacaklar yanı temelım var) sizce bunlari tez zamanda bitirip her gün ayt mat denemesi yapsam hizli bitirmemin bir dezavantaji olur mu acaba?
-
cok tesekkurler
-
hocam ben mezunum yani ben de hazırlanıyorum sınava, bu tarz durumları birçoğumuz yaşamışızdır buradaki birçok kişi de tecrübeli olabilir bu konularda. lti apotemileri ve log acili bir haftada bitirmek ne kadar mümkün olabilir hocam bilemiyorum ama bitirebileceğim en kısa sürede bitirmeye çalışırdım ben olsam. acil fasikülü kullanmadım bilmiyorum ama apoteminin ilk kısımları hızlı bitse de sondaki maraton testleri zorlayıcı olabiliyor bu yüzden biraz daha sindirerek çözmek gerek sanırım. yani 1 hafta gerçekçi değil ama 1 aydan kısa sürede bitiririm diyorsanız öyle yapmayı deneyin. sadece apotemilerle uğraşıp gece gündüz çözüp 1 haftada bitirme hedefiniz varsa da yorucu olur hiç denemedim bunu o yüzden imkansız geliyor. onun dışında konuları ne kadar erken bitirip denemeye geçersek bize dezavantajı değil avantajı olur her ne kadar ben de hala apotemi intg çözüyor olsam da :D
-
üstüne bide os1 patlatsa hiç biseyi kalmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok haklisiniz 1 haftaya sıkıstırmak hem gercekten yorucu olur hem de fen konularim aksar. dediginiz gibi yayarak ilerleyeyim o zaman. 12.sinifim ilk defa sinava hazirlaniyorum yanlis bir yol izleyip her seyi berbat edicem diye odum kopuyor. tesekkur ederim tekrardan :]
-
Netlerin ne durumda ben de 12. Sınıfım hedef neresi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya benim tam bir hedefim yok. olmak istedigim meslek bile surekli degisiyor pdsalşkmvdvkm sayisalda ilk 10k hedefliyorum istedigim bolumleri kapsayan bir sıralama. ille bi hedef sec dersen eskisehirde dis okumak istiyorum. netlerime gelecek olursak en son tyt 70-80 arasi geliyordu msü bunlarin ustunde geldi su an ne durumda bilmiyorum 1 haftadır hic tytye girmedim. cok fazla ayt olmadik onun icin net bir sey soyleyemiyorum ama ortalama 40 diyebilirim(cok fazla islemedigimiz konu cikiyordu bu denemelerde). sende durumlar nasıll seni nereye yolluyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonlumercimek -- 7 Nisan 2022; 14:17:19 > -
Asla pes etme her daim dimdick dur
-
Benim de normalde tyt 100 üzeri gelmeye başlamıştı lâkin aytye abanmamdan ötürü 90 95 aralığında gelmeye başladı kaç zamandır. Ayt ise en son yaptığım 58 hız ve renk 60 birkaç kez gördüm. Hedefim sene başı 70tyt ile başlamama rağmen ilk 500 idi (egoya bak egoya) hafiften bi kendime güvenim vardı o ara emindim ama gerek yaşantımdaki bazı sıkıntılar, gerekse netlerimin beni tatmin etmeyişi sebebi ile hedefi biraz çektim sanırım yukarı. Cerrahpaşa ing olan hedefimi,Batıda iyi bir tıp kafasına çevirdim. Bakalım nolucak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya cevresel faktorler, insanlarin beklentileri vs bazen bizi hedefimizden saptirabiliyor. ben de senin gibi senenin basinda cok cok iyi bir sıralama hedeflıyordum 11falan cok saglam gecmisti ama bu yılın psikolojisinden olsa gerek benim de hedefim baya degisti. sana şunu söyleyeyim bu cevremdeki cogu insanda var. onumuzdeki zaman az degil. insanlar bu dönemde yaptiklariyla bir yere gidiyor cunku yaz geldi havalar guzellesmeye basladi bircok insan yetismeyecek kafasina girdi hatta simdiden mezunum diyen cok fazla insan var. bence istikrarımızı korudugumuz surece bize butun uni kapilari acik. kolay gelsin umarim emeklerinin karsiligini alırsın :]
En Beğenilen Yanıtlar

üstüne bide os1 patlatsa hiç biseyi kalmaz |
Asla pes etme her daim dimdick dur |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X