Şimdi Ara

Sınav Havasına giremedim ( liseli detected )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Liseliyim :D Arkadaşlar sorunum bu sınava az bir süre kalmış olmasına rağmen daha sınav havasına giremedim canım ders çalışmak istemiyor. Hiç bişey ypmk istemiyorum. Sizce nasıl sınav havasına girerim

• up
  • 30 soruda bir masturbasyon yaparak baslayabilirsin daha sonra aradaki sureyi arttir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecekte hiçbir halt olamayacağını düşün.
  • SINAVI KAZANAMAZZSAN OLCAKLARI DÜŞÜN YETER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Tişörtü

30 soruda bir masturbasyon yaparak baslayabilirsin daha sonra aradaki sureyi arttir

Abaza Alert...

DÜşünüyorum bi gaza geliyorum sonra tırt
  • max 50 60 sene sonra ölücen takma yaaaa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

max 50 60 sene sonra ölücen takma yaaaa.

dimi salla gitsn
  • Ya sınav havasına girersin yada sınav havası sana girer başka seçim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaribanCocuk

Ya sınav havasına girersin yada sınav havası sana girer başka seçim yok...

doğru söze ne hacet...
  • çalıştığın dersin sana bir faydasının olduğunu yani ders çalıştıktan sonra soruları daha iyi çözebildiğini görürsen ders çalışma isteği gelir. ama çalıştığın dersin bi faydasının olmadığını düşünürsen (ki ders çalışma isteği olmayan kişi %90 default olarak böyle düşünüyodur) ozaman ders senin için boş boş kağıda bakmaktan başka bişey ifade etmez, çünkü vaktini o kağıda bakarak da geçirsen pc başında da geçirsen bi farkı olmayacağını düşünüyosundur.

çalışmazsan ilerde çöpçü olurum gibi bi düşünce ile kolay kolay ders çalışma isteği kazanamazsın. yukarıda söylediğim gibi çalıştığın dersin seni geliştirdiğini kendin göröeyi başarırsan ders çalışmak zevkli hale gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

çalıştığın dersin sana bir faydasının olduğunu yani ders çalıştıktan sonra soruları daha iyi çözebildiğini görürsen ders çalışma isteği gelir. ama çalıştığın dersin bi faydasının olmadığını düşünürsen (ki ders çalışma isteği olmayan kişi %90 default olarak böyle düşünüyodur) ozaman ders senin için boş boş kağıda bakmaktan başka bişey ifade etmez, çünkü vaktini o kağıda bakarak da geçirsen pc başında da geçirsen bi farkı olmayacağını düşünüyosundur.

çalışmazsan ilerde çöpçü olurum gibi bi düşünce ile kolay kolay ders çalışma isteği kazanamazsın. yukarıda söylediğim gibi çalıştığın dersin seni geliştirdiğini kendin göröeyi başarırsan ders çalışmak zevkli hale gelir.

adam akıllı bir yorum yaptıgn için öncelikle teşekkür ederim ... Haklısın belkide öyle ama mat 1-2 geometriyi hiç anlamıyorum belkide bu yüzden ders çalışmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnRYzK

belkide öyle ama mat 1-2 geometriyi hiç anlamıyorum belkide bu yüzden ders çalışmak istemiyorum.

amaya gerek yok çünkü direk öyle zaten. anlamıyosan şu düşünceye kapılırsın: "ulan şunca zamandır çalışıyom bi halt anlamadım, daha da çalışsam da bi bk olmayacak iyisimi bırakayımben bunu" ama çalıştıkça daha iyi anlarsan busefer daha da fazla başarı elde edebilmek için kendi isteğinle daha fazla çalışmak isteyeceksin.

ama işte bu "çalıştığının sana faydasının olduğunu anlamak" olayı bizim burdan söylememizle olmaz. bunu ancak kendin adam akıllı çalıştığın dersi anladığın zaman görebilirsin. ha sen zaten anlamıyom diyosun, ozaman canın ders çalışmak istemese bile, anlamayacağını düşünsen bile çalış, bu çalışma biraz zor olacaktır ama sonuçta bişeyler kaparsan ve ilerleme kaydettiğini görürsen ozaman istek gelir.

zamanında ben lisedeyken dershanenin ilk günü hoca konuşma yapıyodu. biz sayısaldık ama hocalar illa sözeli de tamamen yapmamızı isterlerdi ve sözel çalışmak istemeyen, bahane oalrak da "anlamıyorum ki neden çalışayım" diyenlere hoca şunu söylemişti: "çalış ki anlayasın" ama ben buna kulak astımmı? hayır sözelle işim olmaz. neyse konu dağıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.