Şimdi Ara

sınav gözetmeni bulunamama sorununa net bir çözüm getirilmezse ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ÖSYM Sınav Görevlisi Bulamıyor: İşte Sınav Ücretleri
    https://www.mebpersonel.com/sinavlar/osym-sinav-gorevlisi-bulamiyor-iste-sinav-ucretleri-h241296.html

• zorunlu gözetmenlik diye birşey var
  • meb isterse zorla görevlendirebiliyormuş(geçmişte de bazı sınavlarda yapmış) yani sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • civis_romanussum C kullanıcısına yanıt
    öğretmen gitmek istemezse gitmez cezası yok ki bir yıl boyunca görev alamama cezası
  • Bu forumun yks haber bultenisin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinoengino kullanıcısına yanıt
    soruşturma açılır nereye gitmiyor

• Mutlaka bulunacaktır birileri, sınav hakkında en son endiselenmemiz gereken olay bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2018de de dendi bu bir şey çıkmadı

• cheers darlin kullanıcısına yanıt
    https://www.devlette.com/osym-sinav-gorevine-gitmeme-cezasi-nedir/ oku sadece ceza olarak 1 yıl sınav göre almama
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    https://osym.usak.edu.tr/dokumanlar/OSYMGorevIhmalleri.pdf al bu da kanıtı bilmeden konuşmayın oku F3 tuşuna bas gelmemek bölümün cezası 1 yıl men bir de puan düşmesi
    babama sordum (idareci her ne kadar lise olmasa da) zorunlu görevlendirmeye gitmişliği var birçok kez istememesine rağmen

-Soruşturma geçiyormuş
    -Ve bir yıl sınavlarda görev almıyor evet
  • Zannetmiyorum öğretmenlerin böyle birşey cesaret edebileceğine meb istese öğretmenin gözünün yaşına bakmadan atabilir sanki yerine getirebileceği öğretmen yok anasını satayım ki ek dersler de kesildi karısı çalışmayan öğretmenler görev almak bile ister şimdiden söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 14 Mayıs 2020; 23:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

babama sordum (idareci her ne kadar lise olmasa da) zorunlu görevlendirmeye gitmişliği var birçok kez istememesine rağmen

-Soruşturma geçiyormuş
    -Ve bir yıl sınavlarda görev almıyor evet
    rapor alır soruşturmadan yırtar o kadar zor değil o işler
    Hocam dediğim gibi görev almak isteyen öğretmen inanın oldukça çıkar her türlü öğretmen bu görevi alabiliyor sonuçta

Ki eşi çalışmayan öğretmenlerin isteyeceklerinden adım gibi eminim. Hem öğretmenler bizim taktığımız gibi kafaya takmıyor bu durumu. Görev gelse benim babam gider şahsen
  • abi tüm her şey süper bir de sınavda gözetmensiz kalma stresi sarsın oh ne güzel ya öğrenciyi rahatlatma adına yapılan bir uygulama yok

• kardeşim iyi hoş zorunlu diyorsunuz da bir devletin vatandaşına karşı en büyük sorumluluğu 'can sağlığını korumak' tır. şimdi bebeği olan,anası babasıyla kalan,sağlık sıkıntıları olan vs. birsürü öğretmen var sabaha kadar zorunlu olsun avrupa mahkemelerine taşınsın yine bir çük olmaz öğretmenler sonuna kadar haklı çıkar 2018'le kıyaslamayı bırakın artık şu seneyi astronomik sıkıntılar ve sağlık riskleri var

• Şöyle bir şey paylaşmış bir hoca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.